![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
se citeste şoadă si la noi se foloseste cu intelesul de comica, amuzanta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aaaaaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bun asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am mai invatat un cuvint azi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ieri am facut a doua ora de Pilates din viata mea. Cred ca in final imi place mai mult Pilates decit Zumba si asta din cauza antrenoarei.
La fel ca la orice tip de scoala, orele la care iti place profesorul/antrenorul/indrumatorul sint mult mai placute si totul e mai usor de invatat si executat decit la cele la care ori nu iti place personajul, ori il detesti si se pare ca nici sportul la sala nu face exceptie. Am mai descoperit ca imi plac mai mult orele cu exercitii de tip aerobic decit fitnessul propriu-zis si asta, cred, pentru ca e vorba de mai multe exercitii combinate intr-un ritm mai alert decit 15/20 minute de aparat.... Azi o sa fac si stepper, pina acum nu am facut niciodata. Am citit ca ajuta la modelarea picioarelor, fundului si a abdomeniului (durerea mea cea mai mare, burta!). Asa ca azi la 8 plec la sala (ora de step aerobic) si apoi la inca vreo jumatate de ora de fitness cu banda, bicicleta si stepper. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Go Diana, Go!!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Azi o sa fac pauza. N-am ajuns la pilates ul de la 5. Si sint si prea obosita iar la zumba a doua oara nu mi-a mai placut asa de tare. Tipa nu are rabdare sa explice pasii si pentru incepatori e deprimant. Nu ai cum sa inveti din 3 exercitii de exemplu aratate foate rapid un pas de dans format di n vreo 8 miscari. Imi pare rau, insa zau ca nu sint asa desteapta...
Imi place insa din ce in ce mai mult pilates. Cred ca din cauza Valentinei, instructoarea. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Raportez ca mi-am facut si eu abonament azi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sper sa ma tin. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am convins-o pe colega sa mergem maine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Am reusit sa merg doar de doua ori. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Dar de maine pe cai. |
|
|
![]()
|
|
De saptamina trecuta am inceput sa merg si la piscina. Zilnic. Mai putin ieri cind a plouat. Luni insa m-am pirlit si nu am avut cum sa fac Pilates. Nu prea puteam indoi genunchii, daramite sa mai si stau pe ei. Joi am fost suparata, ca a plouat si nu am facut piscina.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bravo, fetelor!
Diana, nici mie nu imi place zumba, din acelasi motiv pe care l-ai spus si tu, nu pot sa tin ritmul cu instructorul, cand invat in sfarsit pasul, il schimba, ceea ce e mega deprimant, dar in plus e si prea girly pentru mine. In schimb, sunt fana kangoo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 07:54 PM |
|