IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

37 Pages V  « < 34 35 36 37 >  
Reply to this topicStart new topic
> Fitness si inceput de dieta, Grup de sprijin
Teocris
post May 30 2013, 10:38 AM
Post #351

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

se citeste şoadă si la noi se foloseste cu intelesul de comica, amuzanta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post May 30 2013, 10:39 AM
Post #352

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Aaaaaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bun asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am mai invatat un cuvint azi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 31 2013, 11:32 AM
Post #353

Fondator eLady.ro

Ieri am facut a doua ora de Pilates din viata mea. Cred ca in final imi place mai mult Pilates decit Zumba si asta din cauza antrenoarei.
La fel ca la orice tip de scoala, orele la care iti place profesorul/antrenorul/indrumatorul sint mult mai placute si totul e mai usor de invatat si executat decit la cele la care ori nu iti place personajul, ori il detesti si se pare ca nici sportul la sala nu face exceptie.
Am mai descoperit ca imi plac mai mult orele cu exercitii de tip aerobic decit fitnessul propriu-zis si asta, cred, pentru ca e vorba de mai multe exercitii combinate intr-un ritm mai alert decit 15/20 minute de aparat....
Azi o sa fac si stepper, pina acum nu am facut niciodata. Am citit ca ajuta la modelarea picioarelor, fundului si a abdomeniului (durerea mea cea mai mare, burta!).
Asa ca azi la 8 plec la sala (ora de step aerobic) si apoi la inca vreo jumatate de ora de fitness cu banda, bicicleta si stepper.

+Quote Post
Teocris
post Jun 3 2013, 03:09 PM
Post #354

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Go Diana, Go!!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 4 2013, 06:41 PM
Post #355

Fondator eLady.ro

Azi o sa fac pauza. N-am ajuns la pilates ul de la 5. Si sint si prea obosita iar la zumba a doua oara nu mi-a mai placut asa de tare. Tipa nu are rabdare sa explice pasii si pentru incepatori e deprimant. Nu ai cum sa inveti din 3 exercitii de exemplu aratate foate rapid un pas de dans format di n vreo 8 miscari. Imi pare rau, insa zau ca nu sint asa desteapta...
Imi place insa din ce in ce mai mult pilates. Cred ca din cauza Valentinei, instructoarea.

+Quote Post
Globetrotter
post Jun 4 2013, 09:48 PM
Post #356

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Raportez ca mi-am facut si eu abonament azi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sper sa ma tin.

+Quote Post
Bia
post Jun 5 2013, 03:38 PM
Post #357

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Am convins-o pe colega sa mergem maine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
Globetrotter
post Jun 16 2013, 11:23 PM
Post #358

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Am reusit sa merg doar de doua ori. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Dar de maine pe cai.

+Quote Post
Diana.
post Jun 29 2013, 12:27 AM
Post #359

Fondator eLady.ro

De saptamina trecuta am inceput sa merg si la piscina. Zilnic. Mai putin ieri cind a plouat. Luni insa m-am pirlit si nu am avut cum sa fac Pilates. Nu prea puteam indoi genunchii, daramite sa mai si stau pe ei. Joi am fost suparata, ca a plouat si nu am facut piscina.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 6 2013, 10:38 PM
Post #360

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Bravo, fetelor!
Diana, nici mie nu imi place zumba, din acelasi motiv pe care l-ai spus si tu, nu pot sa tin ritmul cu instructorul, cand invat in sfarsit pasul, il schimba, ceea ce e mega deprimant, dar in plus e si prea girly pentru mine. In schimb, sunt fana kangoo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

37 Pages V  « < 34 35 36 37 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 07:54 PM