IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

37 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fitness si inceput de dieta, Grup de sprijin
Kitten
post Mar 16 2007, 07:11 AM
Post #61

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

fetelor, am o mare dilema... sper ca ma puteti ajuta voi cu niste raspunsuri ca mor de nervi si imi vine sa imi arunc bicicleta pe geam (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) DECI:
m-am trezit azi cu noaptea in cap sa ma apuc de exercitii si eu ca omul. ok, ma trezesc cu greu, beau cafeaua, ma apuc in sfarsit de bicicleta:
- puls 65 (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
- ma apuc eu sa pedalez mai departe, exact ca si aseara, imi controlez respiratia, nimic frate, nu trece mai mult de 80 nici sa mor (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
- in fine, dupe ce pedalez de ma ia naiba 15 min, ajung in sfarsit la 100 si ma opresc un pic sa beau apa
- cand pun din nou mainile pe porcaria de ghidon (fara sa fac nicio miscare) pulsul meu crestea... ohoooo 130! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) perfect zic eu, deci ma apuc sa pedalez.... 90
- ok, mai pedalez, trece iar de 120, dupa care sare DIRECT la 72!!! (eu pedaland la fel, ba chiar mai repede)
- dupa 30 de minute ma opresc ca ma lasa nervii
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. se poate sa fie pulsometrul meu prost?
2. se poate sa se intrerupa contactul intre metalul de pe ghidon si mana mea transpirata care aluneca? (eu ma straduiesc sa tin cat mai strans ca am observat ca daca dau drumul un pic se intrerupe... dar ma doare mana si nu pot sa stau asa o ora)
3. e posibil sa fie pulsul mai scazut pentru ca e dimineata? (si eu de obicei am tensiunea foarte mica dimineata)
4. e posibil sa scada pulsul de la 120 direct la 72?

la toate intrebarile adaug: daca da, atunci ce sa fac???

PS: arissuca, fa si tu cadou mai departe jumate din ciocolate... dar din dar se face rai, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Mar 16 2007, 08:00 AM
Post #62

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Daca e vorba de impartit ciocolata, tare as mai vrea si eu o portie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kitten, e posibil sa ai o problema cu pulsometrul. Da-l incolo! Daca mentii o viteza constanta un pic mai ridicata, eu cred ca e ok, te incadrezi la exercitii cardio. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 16 2007, 09:08 AM
Post #63

Incurabil

Member No.: 868

da, probabil ai un contact slab pe undeva de nu-ti indica, corect pulsometrul. Eu am la bicicleta un sistem mult mai comod si mai sigur, cred de masurare a pulsului (pe care din comoditate nici nu-l folosesc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , l-am folosit doar in primele 2 saptamani dupa ce mi-am luat bicicleta), adica o clema care se prinde de ureche iar celalalt capat al firului intra direct in panoul de afisare al pulsului. in felul asta nu ma incomodeaza deloc, pot nici sa nu-mi tin mainile tot timpul pe ghidon.

oricum, dupa parerea mea, cel mai eficient cardio mi se pare joggingul. cand faci jogging ajungi cu siguranta la pulsul ideal pentru slabit. bicicleta de camera ar trebui sa ramana alternativa pentru vremea rece, cand nu poti iesi din casa sa alergi.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
zetta
post Mar 16 2007, 09:57 AM
Post #64

Musafir

aseara am fost pe stadion si am reusit sa dau zece ture, e bine pentru a treia oara pe anul asta.

+Quote Post
Kitten
post Mar 16 2007, 09:00 PM
Post #65

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

merci fetelor... ma gandesc sa imi iau un pulsometru de pus pe mana, poate e mai bun. de facut jogging nu prea ma tenteaza. nici nu am unde, nici nu am cu cine. pe aici prin provinvie nu prea se practica... ba chiar se face misto (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

zetta, felicitari! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
bebica
post Mar 18 2007, 11:53 PM
Post #66

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,251

valeuu fetelor ce va admir n-aveti idee..eu nush de unde sa incep...fac abdomene de ceva timp..si nu mananc f mult..da totushi nu dau din kg de nici un fel jos:-<ba din contra..uneori chiar se pun:|:|:| burtica am mai dato jos...dar as vrea..sa simt k slabesc in intreg corpul...nush..nu inteleg totusi de ce nu reusesc sa slabesc..k de mankt nu mananc exagerat..la prajeli carne paine dulciuri ma refer:-< de maine o sa ma apuc de alergat..sperrrr....as vrea sa ma duc la o sala...dar..vechea problema:P n-am cu cine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
ufff...oare cum pot sa ajung si eu sa arat asa cum mi-as dori...probabil imi vezi zice prin vointa si ambitie..dar...de unde sa incep? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
bebica
post Mar 19 2007, 11:53 AM
Post #67

Contaminat
*

sal fetelor..tare mandra-s de mine.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) m-am trezit de la 6 dim si am fost in parc sa alerg...este adevarat k a fost destul de greu..nemaialergand de ceva timp...dar sper sa-mi prinda bine si sa ma tin de treaba (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
dc ma puteti ajuta cu ceva sfat orice..k-s abia la inceput....plsss (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 19 2007, 12:18 PM
Post #68

Incurabil

Member No.: 868

QUOTE(bebica @ Mar 19 2007, 01:53 PM) *
sal fetelor..tare mandra-s de mine.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) m-am trezit de la 6 dim si am fost in parc sa alerg...este adevarat k a fost destul de greu..nemaialergand de ceva timp...dar sper sa-mi prinda bine si sa ma tin de treaba (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
dc ma puteti ajuta cu ceva sfat orice..k-s abia la inceput....plsss (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

incearca sa alergi minim 40 min. chiar daca la inceput alergi 10 min. si apoi te opresti, in timpul cat mergi (in ritm vioi ) respira adanc si ridica (inspira) si coboara (expira) bratele. respiratia corecta e foarte importanta. reia alergarea cand simti ca ti-a mai revenit putin suflul, tot secretul este sa transpiri in continuu. cand termini, sa curga apele de pe tine .
a, si inca ceva, nu te extenua , ia-o treptat pana capeti rezistenta, altfel poti avea probleme Doamne fereste, vreo apendicita ceva de la efort.

+Quote Post
zetta
post Mar 19 2007, 12:25 PM
Post #69

Musafir

bebica sfatul meu e sa o iei incetisor incetisor. sa nu te fortezi prea mult dar nici sa abandonezi. cu rabdare si perseverenta in timp o sa ai rezultate sigure. eu la inceput mai mult de 10 min nu puteam alerga incontinuu. acum din lipsa de timp alerg seara dar in we merg dimineata la prima ora si clar e mult mai bine.

+Quote Post
bebica
post Mar 19 2007, 12:40 PM
Post #70

Contaminat
*

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mercic sylvia ptr sfaturi. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) am auzit si eu k respiratia este fff importanta in orice..indiferent dc fac jogging sau abdomene sau la diverse aparate.dar faza cu bratzele chiar nu stiam ..adik n-am incercat niciodata..imi fac un ritm al meu de respiratie cand alerg..dar knd fac o pauzaa valeuu ce puls am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar 2-3 min e suficient si-mi revin..oricum ms mult si...dc mai iti vine vreo ideee..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) o astept cu nerabdare..mercic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

auci era sa uit..zetta ms ptr msj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D dap asa ziceam si eu..incetisor da sigur (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sper sa ma tin de treaba...sa-mi tii pumnii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) va pup si ms (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

37 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 02:11 AM