IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

37 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fitness si inceput de dieta, Grup de sprijin
Diana.
post Mar 19 2007, 02:45 PM
Post #71

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bebicaaa... ne omori... te rugam,poti incerca sa scrii normal, ne ucid prescurtarile alea de irc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bebica
post Mar 19 2007, 04:34 PM
Post #72

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,251

ok diana imi cer scuze, nu mi-am dat seama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
arissuca
post Mar 25 2007, 03:45 PM
Post #73

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

Fetelor, sper ca voi v-ati tinut de treaba saptamana asta, eu n-am reusit ca am avut musafiri (da, o saptamana intreaga! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) , am crezut ca nu mai scap) si n-am avut timp nici de sport, nici de dieta (nici nu aveam cum, am gatit prea multe bunatati si am avut grija sa sa ma tin si de ciocolata aia (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) ). Dar azi dimineata m-am reapucat cu spor de stepper si maine sunt pe teren la 7am cel tarziu!

Kitten, in legatura cu pulsometrul: eu nu am asa ceva la stepper, dar intr-o zi, dupa ce am citit cam cat treb sa fie pulsul in timpul ex pt a slabi, am folosit un pulsometru de mana ca sa vad daca faceam sport la intensitatea necesara. Bineinteles ca era doar 100, asa ca am "plusat" pe stepper ca sa vad cam cat de intens trebuie sa fac pt a-mi ridica pulsul la 140-150. Si de atunci, din cand in cand mai verific sa vad daca lucrez cum trebuie. Ideea e ca, daca ai un puls de 140 in timpul exercitiilor, nu prea poti sa vorbesti in acelesi timp, curg apele de pe tine la greu si este destul de obositor (pe moment, pt ca, dupa ce termini ora de sport, esti f energica toata ziua).

Mai mult ca sigur ca pulsometrul de la bicicleta ta nu este bun.

+Quote Post
arissuca
post Mar 27 2007, 01:53 PM
Post #74

Membru de Onoare

Mi-am luat inima in dinti si m-am masurat aseara; imi era fff teama de faptul ca, dupa o saptamana de dezmat (nu sport si mancare cat cuprinde) sa nu fi pus un centimetru pe ici, pe colo, prin partile esentiale (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Rezultatul: nimic in plus! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)

Asta-mi intareste convingerea ca sportul e cel mai bun. Inainte, daca reuseam sa tin o dieta 2-3 sapt, in momentul in care "calcam stramb" puneam imediat la loc. Asa ca...sport, fetelor, ca e cea mai buna metoda pt a avea o silueta de invidiat! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
Kitten
post Mar 27 2007, 11:10 PM
Post #75

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

felicitari!!! eu am cam tras chiulul in ultima vreme. nu prea am energie, nu stiu de ce. cred ca e astenia de primavara. o sa-mi iau niste vitamina c efervescenta si magneziu ca astea ma pun pe picioare de obicei cand sunt asa. si cred ca imi lipseste motivatia ca ma gandesc si la sarbatori....

+Quote Post
Cleo
post Mar 28 2007, 04:27 AM
Post #76

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

va pun un link spre un site cu exercitii pt toate grupele de muschi si sfaturi etc sper ca nu-i bai http://www.exrx.net/Exercise.html

+Quote Post
arissuca
post Mar 28 2007, 09:29 AM
Post #77

Membru de Onoare

QUOTE(h_2004 @ Mar 28 2007, 02:27 AM) *
va pun un link spre un site cu exercitii pt toate grupele de muschi si sfaturi etc sper ca nu-i bai http://www.exrx.net/Exercise.html

Multumim mult! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

Exista un site romanesc f asemanator, cred ca e facut "dupa chipul si asemanarea" celui pus de tine. Deocamdata, insa, m-am rezumat la stepper si jogging, am tot "amenintat" ca trec si la ex anaerobe, dar nu prea m am timp. Trebuie sa incerc sa le strecor macar de 2-3 ori pe saptamana.

Kitten, merci pt felicitari, si eu am m avut perioade in care ma simteam mai slabita si fara chef, dar cu o alimentatie sanatoasa si un aport de vitamine si minerale sper sa se rezolve. Multa sanatate! (cam ai dreptate cu motivatia si sarbatorile, m-a incercat si pe mine).

+Quote Post
Kitten
post May 14 2007, 08:17 AM
Post #78

Incurabil

fetelor, arissuca, sa stiti ca eu nu am dat bir cu fugitii, dar am avut o perioada mai dezordonata (a fost bunica in spital si nu prea am mai avut timp de sport... dar acum e ok totul). chiar daca am mai chiulit la capitulul sport, am alergat de dimineata pana seara cu alte probeme si am mancat foarte putin, dar sanatos. (nu mai stiu ce gust au chipsurile, snacks-urile, ciocolata si alte prostii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

intre timp am primit un cadru de abdomene care m-a ajutat foarte mult sa-mi inving lenea. eu nu prea pot sa fac abdomene, dar cu asta fiind mult mai usor, deoarece imi sustine capul (scap de problema mea principala, adica durerile de ceafa si spate), am inceput sa fac cate 300 pe zi, in medie. dupa o perioada, odata ce mi se mai tonifiaza muschii abdominali (cam inexistenti ce-i drept), o sa mai renunt la el. ieri mi-am facut norma de bicicleta si a fost ok. de asemenea, am primit si un aparat de masaj anti-celulita, cu care ma fac de 3 ori pe saptamana si e super. azi o sa ma apuc din nou si de niste pilates.

la capitolul alimentatie, de doua zile am inceput din nou povestea gratar de pui + salata, fructe si iaurturi in rest, + aaaaapaaa aaaapaaa si ceai. in fiecare an cam in perioada asta ma apuca o pofta nebuna de a profita de legumele si fructele care nu sunt asa bune in restul anului, vreau sa profit de ele pana la toamna! chiar si tenul meu parca arata mai bine.

mai mult, am facut un pact cu pritena cea mai buna (care sta in alt oras), ca pana in iulie sa dam jos vreo 3-4 kile (asta insemnand ca scaderea in greutate sa fie stabila, nu ca pana acum, sa dau jos 5, si sa pun la loc 6 dupa o saptamana). deci acum ma tin de treaba mai motivata ca pana acum, ca n-am chef sa pierd pariul.... si mai mult, nu vreau sa dau inapoi, pentru ca stiu ca ar insemna sa-si piarda si ea motivatia din cauza mea. (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) am slabit deja 2 kile de cand am facut pactul...

+Quote Post
arissuca
post May 14 2007, 10:48 AM
Post #79

Membru de Onoare

Kitten, bravo! Felicitari! Se vede ca esti motivata (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

Din pacate, eu am tras chiulul rau de tot in perioada asta (am avut si alte preocupari, e drept), sport n-am mai facut deloc si am si mancat cam alandala, totusi, spre surprinderea mea nu m-am ingrasat. Dar chiar ma gandisem aseara ca trebuie sa incep din nou, am un deadline in privinta asta, jumatatea lui iunie trebuie sa ma gaseasca in forma maxima. Asa ca din seara asta sunt pe stepper si maine dimineata am programat jogging. Ma bucur mult ca ai adus din nou topicul la suprafata, ma mentine motivata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Kitten
post May 14 2007, 11:31 AM
Post #80

Incurabil

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pai atunci sa-i dam drumul.......

+Quote Post

37 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 09:06 AM