IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

37 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fitness si inceput de dieta, Grup de sprijin
Kitten
post May 15 2007, 03:44 PM
Post #81

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

avand in vedere ca eu abia ma tarai de caldura, ieri am baut 5 l de apa si am mancat gratar de pui gol, iar azi am mancat un iaurt pe la 12 si acum beau un gatorade. pe la 6 o sa mai incerc sa mananc iaurt si mi-am cumparat o tona de fructe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am si febra musculara la abdomen (sau ma rog, in cazul meu, burta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
Go to the top of the page

+Quote Post
arissuca
post May 15 2007, 07:46 PM
Post #82

Membru de Onoare

Member No.: 104

E bine, Kitten, dar ma intreb cum de reusesti sa mananci atat de putin; e drept ca nici mie nu prea imi arde de mancare cand am de alergat, dar cand sunt acasa imi cam vine sa rontai cate ceva mai tot timpul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

M-am tinut de cuvant si am facut norma de sport si aseara si azi, dar numai cate 30min, cu exercitii de incalzire la inceput, ca nu mai vreau sa risc o intindere (de obicei, cand incep sportul, fac asa, ca inecata, de parca vreau sa compensez toata perioada de sedentarism si mereu iese urat), asa ca saptamana asta fac moderat, nu ma arunc la mai mult desi as avea rezistenta, dar decat sa ma aleg cu cine-stie-ce minune si sa trebuiasca sa intrerup...

Trebuie sa am grija si cu apa, imi umplu de dimineata 2sticle de 2l cu apa/ceai si stiu ca pana seara trebuie sa ma "ocup" de ele, ca altfel m-as multumi doar cu cafeaua de dimineata (nu prea simt nevoia de lichide, in general).

+Quote Post
Kitten
post May 15 2007, 09:49 PM
Post #83

Incurabil

dap, mai ales pe caldurile astea nu poti face mai mult efort de atat...

in legatura cu mancarea, dupa ce s-a mai racorit afara (pe la 7), am mancat si niste fructe de mare + jumatate de litru de suc de citrice proaspat stors.

nici eu nu simt deloc nevoia sa beau apa de regula, dar acum pe caldura parca intra mai usor. tocmai de asta am scris ca beau multa apa... sa ma laud (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) foarte mult timp am trait doar cu cafea si suc... si cred ca d-asta am ajuns aici (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
midnight
post May 15 2007, 10:08 PM
Post #84

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Ma bag si eu in seama pe aici.. ma simt un pic cu musca pe caciula pentru ca eu nu pap dupa regulile lui Monti, ci mai inspre disociat..
In fine.. am inceput sa alerg de cateva zile cu o prietena.. deocamdata doar 2km, sunt praf si ploaie cand ajung acasa, I am raining, ma dor gambele de mor inca.. insa maine incercam 4 km, tot asa seara dupa 22:30, ca ne-am cam prins ca a doua tura va fi mult mai usoara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sper sa imi puna metabolismul in miscare si daca nu, macar o sa fie for the greater good.. dpdv al sanatatii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am scapat de 8 kg in the meanwhile fara mari restrictii. (gen, am acum 76 la 1.79)

+Quote Post
Kitten
post May 15 2007, 10:55 PM
Post #85

Incurabil

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) pe topicul nostru! dupa cum ai observat cred, nici noi nu tinem monti aici.
noi avem un fel de diete personalizate, incercam sa mancam cat mai sanatos (fiecare cum stie) si sa mai facem si ceva miscare. important de sa ne motivam una pe alta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) pentru cele 8 kile. sa o tii tot asa! si felicitari pentru ca te tii de alergat. eu nu am facut asta niciodata. in principal pentru ca nu am unde, si nici cu cine....

+Quote Post
arissuca
post May 17 2007, 09:37 AM
Post #86

Membru de Onoare

Kandi (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) 8kg mi se pare enoooorm!

M-am tinut de treaba, deja ma simt mai bine, chiar si numai la ideea ca m-am apucat din nou de ex (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Oricum, nu ma las, sunt extrem de motivata ca pana pe 15-20iunie sa arat cum nu se poate m bine. Saptamana asta raman la 30min dimineata si alte 30seara de frica intinderii musculare (sunt pregatita si cu Gen Gay si cu Diclofenac, pt orice eventualitate). De saptamana viitoare maresc "doza" la 1h dimineata si seara sa vedem daca ma mai tin curelele pt altceva (si daca-mi permite timpul).

Eu dimineata fac un dus rapid, ma masez putin cu supliform, imbrac o pereche de pantaloni Biomed si apoi trec pe stepper (sau la jogging, dar atunci iau si un trening pe deasupra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Nu merg pe ideea ca as da mai repede jos daca folosesc Biomedul (ca nu e posibil) dar ajuta la intensificarea circulatiei si in combinatie cu Supliformul mi se pare ideal.

Sper sa reusesc cumva sa mananc bine dimineata desi dupa sport mi se cam taie foamea, dar stiu ca in felul asta as reusi sa ma tin departe de tot felul de gustari in timpul zilei.

+Quote Post
Kitten
post May 21 2007, 09:43 PM
Post #87

Incurabil

si eu ma tin de treaba... dar fac doar seara ex. din pacate inca nu se vede niciun rezultat spectaculos, dar perseverez.......
si am facut o descoperie magnifica: pulsometrul meu saracul de el n-avea nimic... ci bateriile nu erau potrivite. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) acum am unele alcaline si merge mai ok ca pot sa-mi controlez si pulsul.
masaj imi fac cu crema de la gerocossen (anticelulita, cu ceva miere, cafea...). nu o am decat de cateva zile si astept si eu sa vad daca da rezultate.

+Quote Post
Kitten
post May 22 2007, 09:56 PM
Post #88

Incurabil

azi am mancat la munca iaurt cu covrigi, si la pranz cremvursti de pui si o salata imeeeensa de rosii. sunt mandra de mine ca aseara am facut si bicicleta, si 400 de abdomene, si pilates (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am observat ca sunt un fenomen paranormal, pentru ca eu dupa sport pot sa dorm bine mersi... ba chiar bustean... deci voi face seara de acum inainte ca imi prinde bine si nu vad sensul de a ma chinui dimineata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
arissuca
post May 26 2007, 09:37 AM
Post #89

Membru de Onoare

QUOTE(Kitten @ May 22 2007, 07:56 PM) *
sunt mandra de mine ca aseara am facut si bicicleta, si 400 de abdomene, si pilates (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Uau! si eu as fi mandra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Abia mi-am reintrat in ritm, ma tin de sport, sper sa nu se iveasca ceva ce m-ar putea intrerupe de la "rutina" zilnica. Si eu dorm bustean acum daca fac sport seara (in primele 3zile poate ca nu adormeam asa rapid, dar acum n-am probleme).

Aseara am comis-o in privinta cinei: pulpa de pui la gratar cu cartofi noi prajiti (asta e, recunosc, sunt moarta dupa cartofii prajiti! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ). Dar macar stiu ca mi-am facut exercitiile, asa ca imi permit cate o tratatie din asta, ca, la urma urmelor o masa in plus nici nu slabeste nici nu ingrasa daca e la o saptamana, acolo...

+Quote Post
Kitten
post May 26 2007, 09:58 AM
Post #90

Incurabil

ma bucur ca te tii de treaba.... si eu am mancat ieri o pulpa imensa de pui si salata... am mai mancat muuuulte capsuni, cirese si caise .... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) de cand au aparut legumele si fructele parca sunt obsedata, ma duc in piata ca disperata si imi vine sa cumpar tot. si mie imi plac mult cartofii, gatiti in orice fel, dar nu am mai mancat de o bucata buna de vreme. imi faceau si mie cu okiul cartofii noi dar ma abtin.
arissuca, esti fericita ca la tine nu se observa cand mananci o masa mai consistenta. eu din pacate sunt in etapa cand se observa orice. e din cauza ca nu prea mananc in prima parte a zilei.... ma bucur ca am slabit, dar dupa ce beau apa si mananc acul de la cantar sare la loc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si burta se umfla imens....

as vrea si eu un sfat, in legatura cu organizarea timpului.... as vrea sa mananc si eu mai multe mese pe zi, dar nu reusesc. in primul rand, oricat m-as chinui, nu pot manca de dimineata. si am citit undeva ca daca asa esti obisnuit de o viata, nu e bine sa fortezi organismul.... reusisem o perioada sa mananc in fiecare zi de dimineata, dar toata ziua ma durea stomacul de foame. imi venea sa mananc din 5 in 5 minute si m-am ingrasat in perioada respectiva deci am renuntat. dar pe la 10-11 mi se face totusi foame si as putea manca, dar la ora aceea sunt la servici. si la servici nu pot manca (lucrez intr-un mediu unde mi-e sila sa mananc, si nici nu e igienic - un centru medical), in plus toata lumea are stilul de a se uita in gura altuia si a comenta fiecare imbucatura. daca imi iau fructe raman fara.... pana si paharul de apa imi dispare, deoarece nu am un birou fix unde lucrez si ma tot mut de colo-colo (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) mancare pregatita la cutie nu pot sa-mi iau pentru ca nici nu am unde sa o tin la rece.... deci la munca mananc cel mult un iaurt pe fuga si un covrig (trebuie sa ies afara pe banca sa le mananc...). si mi-as dori sa nu mai mananc deloc dupa 5-6, dar daca eu ajung la ora aia acasa, pana ma apuc sa pregatesc ceva, se face 6, chiar 7 uneori (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
voi cum va organizati sa reusiti sa tineti dieta???

+Quote Post

37 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 08:41 AM