IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

37 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fitness si inceput de dieta, Grup de sprijin
arissuca
post May 26 2007, 10:15 AM
Post #91

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

Daca esti obisnuita sa nu mananci dimineata si nici nu-ti cade bine, nici nu are rost sa incerci. Mare pacat ca pe la 10-11 cand spui ca ti-e foame nu poti manca ceva consistent, e bun si iaurtul dar la un moment dat te saturi si ai nevoie de putina variatie. Ar fi fost bine daca puteai sa-ti iei la tine sandvisuri preparate de dimineata, cu paine negra/secara sau ce preferi tu si cu carnita de pui/cascaval/sunca slaba si cateva felii de rosii. Mie mi se par ideale. Chiar nu gasesti pe unde sa le pui in siguranta pana pe la 10-11? Ca nici nu s-ar strica pana la ora aia.

Eu nu m-am chinuit niciodata sa nu mananc dupa 7, mi se pare prea fortat, pt mine e grozav daca reusesc sa mananc pana-n 9pm si sa fac sportul pe la 10-11. Problema e ca la mine se opreste apa pe la 11 si nu e o placere ca dupa o ora de sport sa te speli cu sticla (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Tu pe la ce ora faci spor seara? Si cum servesti cina? Eu am observat ca dupa sportul de seara chiar mi se taie pofta de mancare, nu ma mai loveste foamea aia crunta pe la 12 noaptea iar daca simt ca ma roade stomacul ma multumesc cu un fruct/iaurt/lapte.

Nu te mai crampona de cantar, n-are rost, mai bine tine cont de centimetri. Rezultatele apar sigur, dar trebuie sa ne tinem de treaba. Eu mi-am luat toate dimensiunile (circumferintele zonelor problematice (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si ma mai masor peste o luna ca sa vad exact diferenta.
Go to the top of the page

+Quote Post
Kitten
post May 26 2007, 10:35 AM
Post #92

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

senvis nu pot sa-mi iau ca nu mai mananc paine deloc.... de ceva timp. o sa vad eu ce solutie gasesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu la cina mananc la fel ca tine.... iaurt, fructe, daca imi e foarte foame iau o rosie cu o felie de sunca sau cascaval. sport nu fac la ora fixa, ma apuc atunci cand ma simt in forma. din fericire eu nu am probleme cu apa. tot asa pe la 10-11 fac si eu, pentru ca, daca ajung acasa la 5, mananc si eu pe la 6, apoi imi trag sufletul o ora, mai fac cate ceva.... si trece timpul. abia la 10 ma simt fresh. de fapt asa functionez eu dintotdeauna. cand eram la facultate, toata ziua nu faceam absolut nimic in sesiune, dar la 10.30 - maxim 11 ma apucam de invatat si stateam pana la 3-4. asta sunt eu, pasare de noapte.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si nu cred ca pot sa schimb asta, oricat ma chinui.

si eu ma masor periodic.... si astept rezultate!!!

+Quote Post
arissuca
post May 26 2007, 10:49 AM
Post #93

Membru de Onoare

Merge sa inlocuiesti feliile de paine cu frunze de varza sau de salata (dar parca zicei ca nu-ti place salata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) Sau poti sa-ti pui de dimineata, intr-un vas iaurt cu cereale, numai bine se inmoaie pana pe la 10.
Eu mananc seara, in cel mai bun caz pe la 8-9 branza/gratar cu salata cu rosii si cu muuuulta ceapa, nu rezist fara sa mananc ceva consistent, adica nu as putea sa mananc la cina doar fructe sau salate (desi mi-as dori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Pe stepper fac cca 500cal dimineata si 500seara, asta ar inseamna ca ar trebui sa ma ajute sa dau jos 1kg pe saptamana (sau un centimetru, sper). Bine, conteaza intensitatea efortului si durata dar ma ajuta psihic sa stiu ca am ars 1000cal prin sport (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
arissuca
post May 28 2007, 09:13 AM
Post #94

Membru de Onoare

Astazi dimineata am reusit sa fac 60min si 630cal (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Ma simt excelent, sper din suflet sa o tin tot asa, deseara fac macar 500cal si in 4saptamani vin cu rezultatele, sunt chiar curioasa cati centimetri o sa reusesc sa dau jos pana atunci. Kitten, tu cum esti? Ma gandesc ca daca scriem aici cam cat reusim sa facem zilnic, poate ne ambitionam si ne tinem de treaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Ala80
post May 28 2007, 09:29 AM
Post #95

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Arissuca, ce aparat ai tu?
Cred ca ai mai spus, dar nu mai tin mine. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
arissuca
post May 28 2007, 09:40 AM
Post #96

Membru de Onoare

Am un stepper (Fun stepper, cu miscari laterale). Sunt f multumita de el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Ala80
post May 28 2007, 09:46 AM
Post #97

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Cred ca trebuie sa-mi iau si eu ceva de genul asta. De la alergat mi se face rau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
arissuca
post May 28 2007, 09:52 AM
Post #98

Membru de Onoare

Nici eu nu pot sa spun ca sunt innebunita dupa alergat, nu mi se face rau dar imi nenorocesc articulatiile, chiar daca alerg pe teren cu zgura tot nu e grozav.

Imi mai plac bicicletele eliptice, ma tenta asa ceva dar atunci cand am fost sa-mi cumpar stepper-ul nu erau asa ca am ramas la el (trebuia neaparat sa-mi iau un aparat si atunci aveam si bani si timp si nu stiam daca se mai iveste ocazia).

+Quote Post
Kitten
post May 28 2007, 12:22 PM
Post #99

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

eu nu am facut nici bicicleta, nici abdomene, nici pilates ieri, DAR am mutat toata mobila din sufragerie in dormitor si invers (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de una singura..... am re-decorat toata casa, si nu am apucat sa mananc decat 2 castraveti, 1 rosie, iaurt, si un pic de supa. am transpirat ca un cal.... credeam ca nu o mai scot la capat pe bune. azi cred ca o sa inceapa sa ma doara toti muschii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
nush ce mi-a venit, ieri m-am trezit cu o energie ......... si am profitat de faptul ca am fost singura acasa, mi-am dat frau liber creativitatii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Fanny
post May 29 2007, 06:58 PM
Post #100

Moderator Global

Member No.: 1,055

ma bucur ca sunteti asa setate pe treaba. eu am dat de studiul asta azi si am inteles de e intalnesc in mijloacele de transport atat de multi grasi si obezi. acuma, pe caldurile astea, daca as avea de parcurs zone mai intersante si mai putin riscante, as prefera sa merg pe jos pe drumul casa-serviciu-casa.

Iata studiul:

Peste jumătate dintre romānii (58%) cu vārste īntre 15 şi 59 de ani nu fac sport şi numai 10% au activitate sportiva zilnică, potrivit unui studiu efectuat pe un eşantion urban, īn cursul lunii aprilie, cu o marjă de eroare de +/- 3,2%.

Rezultatele studiului arată că 14% dintre romāni fac sport de cāteva ori pe săptămānă, iar şase la sută o dată sau de două ori pe lună. Patruzeci la sută dintre cei intervievaţi au declarat că fac sport cel puţin o dată pe săptămānă. Īn plus, dintre persoanele cu vārste cuprinse īntre 15-25 de ani, 65% practică sport cel puţin o dată pe săptămānă - īn timp ce la populaţia cu vārsta peste 25 ani proporţia este de 34%.
Persoanele cu educaţie medie au răspuns că fac sport mai mult decāt ceilalţi (55% fac sport mai mult decāt o dată pe săptămānă), 47% dintre femei, faţă de 39% dintre bărbaţi nu fac sport, sau fac sport mai puţin de o dată pe lună.

Printre activităţile fizice preferate se află fotbalul, preferat de 12% dintre romānii care fac sport, urmează joggingul preferat de 10% dintre cei care fac mişcare şi fitnessul preferat de 10% dintre persoanele care fac sport.urmează tenisul de masă cu un procent de 8% şi īnotul cu 7%.
Tenisul şi baschetul sunt preferate de un procent egal de 3% dintre romānii care fac sport, iar handbalul de 1% dintre aceştia.

Sursa:newsin

+Quote Post

37 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 02:23 PM