![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
divi, incearca lancome asta mousse, mie imi plac culorile tare mult, nu-s stridente. cel pus de tine pare la fel f finut!
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
divi, incearca lancome asta mousse, mie imi plac culorile tare mult, nu-s stridente. cel pus de tine pare la fel f finut! cu cele mousse nu prea reusesc sa ma fac bine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) in schimb cu astea pudra da |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am pus ochii pe asta. Al meu e nr. 733, dar nu-l au acum pe strawberry (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
(IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/07236880102.jpg) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Paul Dorf a incercat cineva ?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Da, eu si sunt f multumita, am 3, is f misto si fardurile de ochi dar prea mari , ti-e imposibil sa le folosesti inainte sa expire, pesulele sunt bune si ele si parca mai la indemana. Am observat ca me-up artisti care fac pensule ptr vanzae le fac cu manere mai mici decat cele facute de casele de cosmetice, am inteles ca le considera mai usor de folosit (bobbi brown, billyb, paula dorf, etc)
Eu vreau sa incerc Nars, am vrut de atatea ori sa-mi cumpar si am renuntat mereu deoarce imi spun ca nu o sa le folosesc, le folosesc doar pe cele de la Mac si cu noile colectii care apar acum mineraliztae si am de gand sa le iau mi se pare si mai putin rentabil sa le iau pe cele de la nars. Poate o sa-mi iau si eu o combinatie lagna/orgasm, bronzer-ul e superb nici eu nu ma impac cu cele spuma, nu imi place deloc cum arata pe piele, cele crema sunt mult mai aratoase de ex |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Eu sunt putin nedumerita, in multe locuri spuneau ca blushul pentru fata ovala se aplica in forma unei parabole cu concavitatea spre ochi (forma de "C"), iar in video-ul postat de pe youtube, si pe pozele lui Pink Lemonade blush-ul era aplicat pur si simplu pe "marul" pometilor/obrazului. Eu pana acum intindeam pur si simplu pe pometi inspre tample, si imi puneau cearcanele in evidenta, deci vorbesc foarte serios, si am incercat si in forma de "C" si acelasi rezultat, aveam niste cearcane... Noroc ca acopera rama de la ochelari...Dar totusi...Numai mie mi se intampla chestia asta?
Folosesc Bourjois, nuanta 85 Sienne (un bej/peachy mai inchis), eu zic ca mi se potriveste, la ochi caprui si par saten, tenul un creol deschis. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ei, n-o lua asa ca pe o forma geometrica. Se da pierdut spre tample, oricum... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Accentul il pui pe pometi. Acum depinde si de fata ca nu prea exista perfect ovala, perfect prelunga si trebuie adaptat.
Si inca ceva: nu da blushul pana aproape de ochi. De-aia iti pui in evidenta cercanele. Nu ai de ce sa te duci atat de sus cu el. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Era estompat, era natural, numai ca imi evidentia cearcanele, poate am eu pometii prea sus...Dar mai jos n-am cum sa aplic...Mai experimentez.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu cred ca ii ai prea sus. Poti aplica si usor sub ei... Pana nu te vad n-am cum sa ma exprim.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O invitam pe Janis pe grupul eladies.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:12 PM |
|