IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Blush / Fard de obraz, Produse necomedogene recomandate
Bacardi_Girl
post Mar 10 2007, 08:15 AM
Post #21

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Asta da (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Mar 10 2007, 10:58 AM
Post #22

Musafir

Eu ma impac foarte bine cu Blush subtil de la Lancome. E non-gras, necomedogen, e mat, pt uz zilnic si are o culoare care se poate construi in intensitate. Umbrele mi le construiesc cu fond de ten mai inchis, iar cand aplic un blush sidefat (deborah), atunci folosesc si pudra bronzanta ca este cu shimmer.

+Quote Post
ioannaraluka
post Mar 10 2007, 05:02 PM
Post #23

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Revin: "in tineretile mele", ca sa folosesc un citat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , foloseam un fard de pleoape crema de la Miss Sporty pe post de blush, era f luminos si se numea ceva "sunset" sau "sunrise", tin minte ca pe pleoape nu-l puteam folosi ca se strangea.
Acum n-am nici unul, doar un Maybelline Mousse Bronzer, tot crema, f discret. Mi s-a pus oricum pata ca nu-mi sta bine cu blush, dar un Bourjois tot mi-as lua, ceva piersica auriu, mi-ar placea.

+Quote Post
Cindy
post Mar 10 2007, 06:01 PM
Post #24

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

de ce sa nu iti stea bine cu blush? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ai grija cu Maybelline, sa nu fie comedogen..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Ala80
post Mar 10 2007, 06:28 PM
Post #25

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

QUOTE(ioannaraluka @ Mar 10 2007, 05:02 PM) *
Revin: "in tineretile mele", ca sa folosesc un citat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ,

Vezi ca cer drepturi de autor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Mi s-a pus pata rau pe un blush rosu. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Aveti ceva recomandari?

+Quote Post
kalua
post Mar 10 2007, 06:34 PM
Post #26

Musafir

QUOTE(ioannaraluka @ Mar 10 2007, 04:02 PM) *
Mi s-a pus oricum pata ca nu-mi sta bine cu blush, dar un Bourjois tot mi-as lua, ceva piersica auriu, mi-ar placea.

Mie mi se pare ca o fata fardata, dar fara blush pe ea arata ca o clatita: intinsa si pufoasa, fara forme. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
bubulina
post Mar 10 2007, 06:36 PM
Post #27

Musafir

Eu am shiseido accentuating color stick si bobby brown habar nu am cum se numeste.
Accen. color stick e deosebit....

+Quote Post
ioannaraluka
post Mar 10 2007, 06:41 PM
Post #28

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Poate nu stiu eu sa-l folosesc.
kalua, mie cu blush mi se pare ca arat ca o papusa de portelan, nu neaparat in sensul bun.
Si cu Maybelline n-am probleme.

+Quote Post
Bia
post Mar 11 2007, 01:11 AM
Post #29

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(MonicutzaB @ Mar 9 2007, 04:03 PM) *
ce ai folosit, bia, de la make up for ever? eu nu am gasit reviews extraordinare pentru produsele astea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Am testat cateva la o colega de breasla pe vremea cand nu erau inca in tara si mi s-au parut super ok. Tipa mergea des in Franta si Italia si le cumpara de acolo. Ca si calitate sunt ca si MAC (si preturile seamana). Reviwes nu cred ca ai gasit prea multe pentru ca lumea nu prea pune produse profi pe ten sau daca le pune nu stie cum si atunci catalogheaza produsul ca fiind "nasol" (ca sa folosesc un cuvant din jargon).

+Quote Post
MonicutzaB
post Mar 12 2007, 11:06 AM
Post #30

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

QUOTE(Bia @ Mar 10 2007, 11:11 PM) *
Reviwes nu cred ca ai gasit prea multe pentru ca lumea nu prea pune produse profi pe ten sau daca le pune nu stie cum si atunci catalogheaza produsul ca fiind "nasol" (ca sa folosesc un cuvant din jargon).

Bia, chestia asta nu prea tine, no ofense, pentru ca si MAC sunt profesionale si gasesti o gramada de reviews pentru ele, incomparabil mai multe decat Make Up For Ever. dar nu ma indoiesc ca au si produse bune de aia te intrebasem ce anume ai folosit si ti-a placut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
in fine, ca sa revin on-topic: zilele astea m-am tot dat cu Blushing Blush Powder Blush/Clinique nuanta Aglow. mi se pare cel mai natural blush pe care l-am folosit.

+Quote Post

14 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 05:30 AM