![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bia, chestia asta nu prea tine, no ofense, pentru ca si MAC sunt profesionale si gasesti o gramada de reviews pentru ele, incomparabil mai multe decat Make Up For Ever. dar nu ma indoiesc ca au si produse bune de aia te intrebasem ce anume ai folosit si ti-a placut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fiecare cu parerea lui! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu zilele astea o sa trec pe la sediul lor sa-mi achizitionez niste produse ce m-au fascinat! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Zicea cineva de un blush rosu. Este ok, numai ca sezonul asta nu prea a mai aparut pe podiumuri! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Eu folosesc Bourjois . Mi se pare foarte foarte bun! (IMG:http://i13.photobucket.com/albums/a294/splendoraR/blush_l.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 8-May 07 Member No.: 1,616 ![]() |
da,bourjois e super.culorile sunt foarte naturale si lasa acel aspect de papusica tenului.o varianta la fel de misto si mai putin costisitoare mi se pare blushul de la seventeen.are niste particule sidefate,e foarte bun si asta.eu il folosesc constant.nu ma mai despart de el.atata ca nu are pensulita si oglinda,dar astea nu sunt o problema pentru mine,am eu o pensula separata cu care aplic blushul.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Mi-am luat si eu Bourjois, e super nuanta, ceva auriu-aramiu, ramane sa fac cursuri de aplicare corecta.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce v ati mai luat ca si eu vreau sa mi iau un blush tocmai mi s au terminat perlutele de la Max Factor
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
recomand Revlon!
(IMG:http://i164.photobucket.com/albums/u23/geo_ana/fotop_58790_2.jpg) si e si bun pentru ten (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Si eu il recomand. Am 2 nuate si sunt tare multumita de ele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Dar de perlele de la The Body Shop,stiti ceva?Sunt comedogene?Asta pt ca eu le folosesc peste pudra pt o tenta de bronz si chiar nu-mi dau seama daca sunt sau nu comedogene. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai am un blush de la L'Oreal,ma impac bine cu el imi place culoarea.
This post has been edited by cris 82: Sep 16 2007, 03:55 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Cris eu nu mai am incredere decat in Revlon si Bourjois!
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
daca e bun pt ten atunci revlon imi iau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:54 AM |
|