![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) C_E stii ca eu cand intreb, intreb (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
This post has been edited by Bacardi_Girl: Oct 10 2007, 03:42 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Larisa, in Beauty Shop sau cum naiba se cheama magazinul ala mare din mall-uri unde sunt toate firmele de parfumuri, sigur gasesti!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Larisa, in Beauty Shop sau cum naiba se cheama magazinul ala mare din mall-uri unde sunt toate firmele de parfumuri, sigur gasesti! Magazinele Beauty Shop s-au rebranduit, acum se numesc Sephora (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
really?? pai ala din mall vitan tot asa se cheama din ce am vazut eu acu cateva luni...si au si haine Marks and Spencer si lenjerie scumpa...(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
ma simt inapoiata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
really?? pai ala din mall vitan tot asa se cheama din ce am vazut eu acu cateva luni...si au si haine Marks and Spencer si lenjerie scumpa...(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ma simt inapoiata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . ai zis bine acu cateva luni... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Merci, o sa ma duc sa ma uit. Nici eu nu stiam ca se numesc Sephora acum toate Beauty Shop-urile... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 4-November 07 Member No.: 2,559 ![]() |
stie cineva sa imi spuna si mie de unde pot sa cumpar produse MAC in Bucuresti sau in Frankfurt/Darmstadt. o adresa cant mai exacta ar fi indicata mai ales pt germania. multumesc
|
|
|
![]()
|
|
Am gasit un blush superb de la Dior. Cand plec in Austria, sper sa-l gasesc in duty free, ca pe strawberry nu-l au (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 4-May 07 From: somewhere Member No.: 1,582 ![]() |
Mie imi place blush-ul de la Guerlain, Blush eclat - Divinora, in nuanta abricot souffle d' or 515. Are textura foarte fina, subtila, ofera o culoare naturala. Nu stiu daca este comedogen. Practic nu am probleme cu produsele comedogene deoarece nu fac acnee. Prefer totusi ceva necomedogen. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 21-November 07 Member No.: 2,686 ![]() |
Fetelor, au intrat in tara produsele Make Up For Ever... Sunt superioare cu mult Burjois-ului atat laudat plus ca sunt profi. Gasiti niste nuante foarte dragute pentru blush si pensule si tot ce vreti! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Va recomand nuantele mate daca aveti probleme cu tenul... te rog frumos dc ppoti sa mi spui si mie de unde pot sa fac rost din romania de produse make up for ever. sunt f interesata si stiu k in romania nu se comercializeaza in magazinele sephora. multumesk anticipat |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:42 AM |
|