![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
si mie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
ally pe ce site le gasesti ? trimite-mi-l si mie pe privat sa nu fie vreo problema (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce sandale s-ar potrivi la o fusta de in? Vad ca nu s-au postat din astea casual..
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Cred ca ar merge ceva cu platforma imbracata in canepa. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Caut poze si revin.
edit: M-am intors cu cateva modele de la TH. (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/saaaan.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ca zici, ala! Am o pereche cumparata anul trecut si uitasem complet de ele. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca e mult mai buna ideea de cit a mea (ma gindisem la ceva flip flops (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ). Platoformele sigur o sa arate mai bine la picior, ramane doar sa gasesc ceva (si sa arate totusi finut) pt ca nu detin nici o preche. Cu in de obicei nu-mi plac (mi se pare ca le adauga @grosolanie@), dar niciodata nu m-am uitat f atenta la ele.
Am gasit si eu citeva care mi se pare f finute: platforme haha cele mai frumoase incaltame |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
a 4 pereche imi place foarte mult.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Ce comentarii sadice pe pagina cu ugly shoes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Desi unele modele de acolo sunt chiar misto. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
alea cu leopardu' chiar ca'si merita titlul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
oops ... si mie imi plac unele modele de la ugly shoes! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
bubulina, subscriu si eu la platforme dar si flip flops mi se par o idee buna, in functie si de lungimea fustei. a treia varianta ar fi genul asta de sandale care vin f frumos pe picior dar trebuie combinate cu grija pentru ca baretuta de pe glezna poate "scurta" piciorul. (IMG:http://i201.photobucket.com/albums/aa7/doarAlly/3279-477597-p.jpg) p.s. sunt de la Nine West si se gasesc si la noi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:03 AM |
|