![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multam Nimphe da nus daca noi avem magazin din ala in Bv. leonardo 3 bucati avem da' s de 2 lei multe incaltari de la ei, am stat vre-o ora jumate si m-am uitat la incaltari si am plecat cu traista goala, am probat pe putin 10 perechi nici una nu-mi era comoda. Asa ca la Leonardo nu ma mai duc. Tre' sa mai ajung maine, poimaine prin oras sa caut.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Teo, e crima si pedeapsa ce-i pe site-ul ala (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ... pfuu ce mi s-ar potrivi vreooo 20 ( (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ) de perechi de-acolo
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ma bucur ca ti-a placut. Ce spui insa de cele cu modele "imposibile"? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Le-ai vazut?
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
stai ca n-am apucat sa aprofundez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) m-am dus intins pe alea de piele si mi-au luat ochii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) n-am mai vazut nimic dupa aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
pe Blahnik il stiu de ceva vreme am si spus pe undeva pe-aici ca intr-o seara mi-am extaziat mintea pt cateva minute (lungi ) punand in cos fel de fel de pantofi (pe la 1000 si de $ ) si genti (tot asa) ...terapie intensiva ce mai. Mai rau e cand iti revii la realitate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Vezi ca jos, sub imaginea mare sunt niste patratele mici (la unele poze) care iti arata obiectul din mai multe unghiuri.
E un "pantofo-gheata" barbatesc cu o trompa lungaaaa, care se termina unde nu te astepti (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Luat sandale beton si de efect pt nunta si toate ocaziile festive care vor veni atata timp cat voi mai purta 37 la papuci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dupa cautari odiseice mi-am gasit la un mag. cu incaltaminte Laura Biagiotti niste sandale foarte elegante, moderne si suficient de comode la un toc de 13cm (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Cand o sa ajung acasa o sa pun poza ca n-am cablul cu mine sau poate o sa fac cu un aparat foto, numai sa gasesc.
|
|
|
![]()
|
|
Ultimul bodel e beton! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Ultimul model e superb, dar ma intreb cine reuseste sa le poarte. Eu reusesc, cu taxiul langa mine non-stop.
Mie imi plac primele cu toc. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca nu sunt foarte incomode din cauza ca au si platforma.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:54 AM |
|