![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Ciresico zic sa te inveti si la tocuri, sunt atat de feminine, ar fi pacat :-*
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
stiti ce chestii groaznice mi se intampla mie la fiecare inceput de sezon?
Nu gasesc incaltaminte pe placul meu,caut si caut ca disperata si in momentul in care am facut un compromis si imi cumpar o pereche pe care le consider doar dragute,a doua zi, ca prin minune apar niste modele minunate pe piata.In orice sezon mi se intmpla asta,primavara,vara, toamna si iarna :-X . |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
De unde esti Meli? Uite imi poti spune ce iti doresti, ca eu sunt mereu prin maga, aproape mereu si iti mai dau niste ponturi. Sa stii ca sunt reduseri peste tot pana la sf lui fb. Binenteles ca acum e lichidare de stoc, pt ca apare noua colectie asa ca e cu dus si intors.
Oricum, daca esti din Bucuresti iti recomand un magazin unde poti gasi mai orice, rotund, patrat, ascutit, chic - UNU de pe calea Mosilor. Calitate f buna, ca doar sunt romanasi. :-* |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
titsule, mi-am luat iarna asta niste cizmulite de piele intoarsa cu talpa ortopedica un pic decupata in spate si mor dupa ele. sunt inalte de vreo 8 cm si m-am obisnuit cu ele. dar tocul cui e alta poveste. dar lasa ca invat eu si ma fac giugiuca. :D
meli, eu am alta problema: port 40 si am piciorul subtire. la incaltari de toamna - iarna e ok, dar la sandalute mereu imi vin largi ca latime si imi fac basici. :'( |
|
|
![]()
|
|
Pai sa fi giugiuca :-*
Si sa stii ca nu trebuie sa fie neaparat foarte inalte tocurile, sunt sexi si cele subtiri si mai joase la vreo 5-8cm. Oricum acum se va purta tocul mai gros, dar nu stica un stileto acolo, bine plasat :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu cred ca tocul cui nu se va demoda niciodata, indiferent de ce e la moda in fiecare sezon.
|
|
|
![]()
|
|
Asta e clar, ca deh...sunt barbatii astia masochisti si le place sa fie tintuiti cu tocul :fluierat:
Glumesc :D, e sexy, pentru femei :sexylady: si pentru barbati :o pup |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca va disparea tocul cui si cu fusta si vor ramine doar tenisii si pantalonii vom fi hippy cu totii!!! :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Eu am alta problema cu sandalutzele. O data ca am piciorul lat si nu mi se potrivesc prea multe modele si a doua oara ca am o cicatrice pe laba piciorului drept (cicatricea e de la glezna in jos si acopera toata laba) si niciodata nu pot opta pentru bretelutze subtiri. Nu sunt eu prea complexata de piciorul meu, dar chiar nu ii sta bine in orice sandalutza. :'(
|
|
|
![]()
|
|
didilica daca porti sandalute din acelea care au un lantic sau ceva intre breteaua de sus si cea de jos, intelegi :-X, se mai vede. Pentru ca sunt super sexoase si alea, mie imi plac de mor.
:-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:14 AM |
|