![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah, f frumos. Eu nu mi-am vopsit/manichiurizat nicodata unghiile....si parca simt ca o sa regret daca n-o sa fac. Ca mama....
Arata tare frumos.....nu se poate aface acasa ce va in genul asta? Eu inca imi tai unghiile scolareste: scurt si rotund. In vacanta le las sa creasaca de lene, sunt tari si cresc f repede. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oare s-ar putea face ceva home made? Si hmm oare nu afecteza unghia daca le lipeste deasupra? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
geo felicitari!
sunt super frumoase si din fericire rezistente...ale mele sunt lungi si naturale dar asa tare ma enerveaza cand se rupe cate una (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) tare frumusele sunt astea (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) zau ca m ar tenta dar nu prea ma lasa inima (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mai ales buzunarul....asa ca...ma chinui sa le pastrez pe ale mele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
pokemon, daca ai unghii lungi si frumoase de la mama natura......nu ai de ce sa iti le doresti false, dar in cazul meu, cum spunea si bubulina.... aveam unghii taiate baieteste din singura cauza ca nu rezistau; a meritat toti banii!!! Parca sunt mai feminina asa, si e super sa ai manichiura perfecta MEREU!
bubulina....eu initial imi cumparasem singura unghii false si mi le-am aplicat cu super glue (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ! Treaba e ca am dat mai mult pe unghiile alea, decat pe manichiura asta!!!! Si nu iti pot spune ca mi-am lipit degetele intre ele si aratau ciudat si in plus m-au tinut 3 zile!!!! DECAT asa, mai degraba nimic!!! Si unghiile mele cresc repede, dar uite ca deja am 5 zile de cand le am si nu au crescut deloc! Unghia este foarte putin afectata, adica creste mai greu si se ingalbeneste foarte putin! Dar gandeste-te ca unghia creste de sus, din deget, acolo se formeaza kreatina....si imediat ce le dau jos, unghia mea va creste, adica va fi kreatina noua, fara nici o urma de galbeneala (se fac putin galbene, ca atunci cand te dai des cu oja, din cauza kreatinei care oxideaza cand nu are acces la oxigen)! Pana si oja dureaaaaaaza extraorfinar de mult! o am de 5 zile si nu s-a luat DELOC!!! E perfecta! Dar as vrea sa-mi fac french din oja! o sa mai fac o poza atunci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Arata superb! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cat iti schimba aspectul mainii o manichiura impecabila!
In Bucuresti aveti idee unde se pun unghii false cu acryl, la un pret rezonabil? Si care credeti ca sunt mai bune si mai putin daunatoare pentru unghii: cu acryl sau cu gel? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Multumesc fetelor, sunt foarte incantata.... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Sa stii ca unghiile false, atat cele cu acryl, cat si cele cu gel, sunt la fel de daunatoare ca si atunci cand iti aplici oja mereu! Din punctul asta de vedere, nu ai de ce sa iti faci griji, sincer! Singura problema e sa gasesti un salon igienic! Din cate am aflat, atat de la manichiurista mea si chiar Angel a spus, ca cele cu gel, rezista cam 3 luni....eu pe ale mele le pot intretine la infinit, pana ma plictisesc de ele! Sunt extrem de rezistente...mi-am prins un deget la usa (in zona unghiei, ca si cand mi-am dat-o peste cap) si pe langa durerea sfasietoare....unghia e perfecta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! a french-ul meu din oja (destul de tremurat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cred ca totusi peste 3 saptamani o sa-mi fac un french din acryl direct sa para mai natural.... |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce misto sunt (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
acum vreo 4 ani am avut si eu unghii false, le-am pus la mall vitan, da, erau aspectuoase dar de cate ori vroiam sa renunt la ele le mai puneam pt ca unghiile mele erau groaznice pe dedesubt si intr-un final cand am facut-o mi-au trebuit vreo 6 luni sa le fac cat de cat sa arate normal (erau f casante, subtiri si nici acum nu pot sa mi le las lungi, se rup imediat)
geoo arata f bine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) multzam zetta, eu asa casante si subtiri aveam unghiile in mod normal! Si vreau sa-ti spun ca nu le chinuiam nici cu oja macar si tot degeaba! Na ca mi-am bagat picioarele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in ele de unghii idioate si le-am acoperit! Ma simt super acum!
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unde sunt celelate forumiste si ce unghii au???????
Reconsc ca inca ma gindesc la unghiile lui geo, dar cred ca nu sunt de mine....sunt tare frumoase, dar pe de o parte mi e frica sa le fac asa pe termen lung. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
aici sunt ceva foarte frecvent intalnit, in toate mall-urile e cel putin un shop de manichiura... de regula chinezoaicele, iti aplica in vreo 30-40 de minute cele mai turbate unghii sau din contra cu cel mai natural look.
Chiar ieri am aflat de la niste colege ca exista si un invelis special aplicat peste unghia reala, deci nu-s unghii false ci un invelis protector pe care se poate aplica look-ul dorit, imi place foarte mult manichiura franceza. Am unghii frumoase si lungi insa cum de bucatarit tot eu bucataresc, la frecat chiuvetele si etc tot eu sunt la inaintare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... mai reusesc de mai rup cate una (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si solutia asta cu invelisul imi pare grozava. Tine cel putin 3 saptamani. Am s-o incerc si eu si revin eventual cu o poza. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 12:15 AM |
|