![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
si eu am unghii casante..imi este foarte greu sa le ingrijesc, mai ales ca nu ma pricep, nu am nici o inclinatie spre asa ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si cand sunt stresata, mai incep si sa imi rup pielitele sau unghiile.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) prost obicei..
unghiile arata foarte bine, geo!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) am niste prietene, ale caror unghii arata asemanator in mod natural, nu stiu cum reusesc.. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
am niste prietene, ale caror unghii arata asemanator in mod natural, nu stiu cum reusesc.. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) nu vreau sa aud sau sa vad pesoane cu ten perfect sau cu unghii perfecte (pe cai naturale, bineinteles) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Multazam fetele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si eu mai frec cazi si vase, dar sunt perfecte, su au patit nimic, iar oja dureaza o vesnicie, pur si simplu o schimb eu din plictiseala, nu ca s-a ciobit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) iubesc sentimentul asta! Deja m-am obisnuit cu ele, de parca le-am avut mereu, nici nu vreau sa ma gandesc la vechile cioturi! Cred ca as avea un soc! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
nici eu nu vreau sa aud, dar ele exista.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
anyway, geo, daca esti perseverenta cu vitaminele, o sa vezi ca o sa ti se intareasca foarte mult unghiile..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
nici eu nu vreau sa aud, dar ele exista.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) anyway, geo, daca esti perseverenta cu vitaminele, o sa vezi ca o sa ti se intareasca foarte mult unghiile..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) n-au decat, eu tot nu renunt la noile mele achizitii....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) e asa de convenabil sa-mi fac manichiura o data la 2 saptamani (asta fiindca ma plictisesc de culoarea ojei, si fiindca se cam toceste pe la marginile unghiei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) iar intre timp sa arat impecabil mereu! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uite asa arata unghiile mele puse cu tipsuri si cu gel, acu 2 zile. Pacat ca a trebuit sa fac poza cu webcamul si nu se vede pictura de pe unghia de la inelar prea bine, are si argintiu prin ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/unghii.jpg) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
super (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
super tare, angel!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Uite asa arata unghiile mele puse cu tipsuri si cu gel, acu 2 zile. Pacat ca a trebuit sa fac poza cu webcamul si nu se vede pictura de pe unghia de la inelar prea bine, are si argintiu prin ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oooooo, mumos rau angel....imi place la nebunie aspectul french facut direct din tips si gel!! eu abia acum experimentez manichiuri de mulf fumate, dar pe care eu nu le-am putut avea niciodata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) poate pui o poza mai luminoasa sa ma pot casca si la pictura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
well mersi mersi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ideea e ca mie orice alta varianta nu mi se pare buna (gel pe unghiile naturale, vitamine pentru unghii, etc) . La mine asta e singura care da rezultate si sunt multumita. E drept, sunt 700 de mii la o luna de zile ceea ce nu e chiar putin pt bugetul meu dar pararea mea e ca se merita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
well mersi mersi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ideea e ca mie orice alta varianta nu mi se pare buna (gel pe unghiile naturale, vitamine pentru unghii, etc) . La mine asta e singura care da rezultate si sunt multumita. huh?!? adica nu sunt puse de sus pana jos?! iar ma lasa neuronii :S |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 12:36 AM |
|