![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ba da. Prin gel pe unghiile naturale ma refeream la varianta far tipsuri, in care doar iti imbraca unghia ta cu gel. Se pastreza forma unghiei tale si doar o face mai rezistenta cu gelul ala. Mie imi place mai mult cu tipsuri , e altceva parerea mea.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
ba da. Prin gel pe unghiile naturale ma refeream la varianta far tipsuri, in care doar iti imbraca unghia ta cu gel. Se pastreza forma unghiei tale si doar o face mai rezistenta cu gelul ala. Mie imi place mai mult cu tipsuri , e altceva parerea mea. aha, am inteles (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...si eu inca mai am tipsurile, dar cred ca intr-o luna se duc de tot, numai ca eu voi continua doar cu acrylul + unghia mea sub! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
io cant la pian si deci nu-m permit sa am nici macar putina unghie acolo ceva mic de tot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . mi-am pus totusi pt 1 zi, unghii false. ce aiurea... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) n-am putut nici sa ma imbrac , de incaltat ma incalta mama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ce sa mai spun ca a2a zi dimineata ma dureau unghiile de crapam. prin urmare, le-am dat jos fara regrete (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
io cant la pian si deci nu-m permit sa am nici macar putina unghie acolo ceva mic de tot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . mi-am pus totusi pt 1 zi, unghii false. ce aiurea... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) n-am putut nici sa ma imbrac , de incaltat ma incalta mama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ce sa mai spun ca a2a zi dimineata ma dureau unghiile de crapam. prin urmare, le-am dat jos fara regrete (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) loooooooool splendora, e vorba de alt tip de unghii false...se poate chiar sa fie foarte scurte! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/nails.jpg)
Noile mele unghii vargate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-a placut modelul asta ca mi s-a parut asa "british" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
angel astea sunt unghiile din aprilie de cand ai pus pozele ultima data nu? sau sunt altele
e fain modelul , de forma unhiilor nu mai vb (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunt altele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) In mod normal trebuia sa merg la umplut, dar isterica fiind ce crezi ca am facut cu alea vechi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Le-am ros (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
sunt altele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) In mod normal trebuia sa merg la umplut, dar isterica fiind ce crezi ca am facut cu alea vechi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Le-am ros (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) angel....esti prima persoana pe care am auzit-o ca si-a ros unghiile FALSE ! Esti belea ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma incalzeste faptul ca nu sunt singura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-a spus asta care mi se pune ca a mai avut cazuri
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
sunt super (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:45 AM |
|