![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 24-May 07 Member No.: 1,698 ![]() |
cum se scot unghiile false?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
cum se scot unghiile false? cele aplicate profesionist in salon, din acryl sau gel?? stai cu degetelele intr-o solutie cam 2 ore (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si se dizolva! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hai ca ma laud si eu. Mi-am pus si eu unghiute pe 16 noiembrie. Sunt cu tips cu gel. Mie mi s-a spus ca acrylul este toxic si ca se sparge mai repede decat gelul. Ma rog, detalii tehnice. Sunt super tari... Tine oja de te innebuneste. Pun o poza cum arata ele acum. Am fost la intretinere acum 2 saptamani ca n-am mai avut rabdare si ma mai duc pe 20. oja n-am mai schimbat-o de 2 saptamani dar maine fac aceasta manevra ca deja se vede la baza ca au crescut si arata dubios.
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/unghiifalse.jpg) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/unghie.jpg) La baza gelului se vad niste dungute mov. Mi-am dat eu cu oja mov si n-am sters-o ca lumea dupa care am aplicat albul asta cu scipici peste. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Femeie, te bat! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) de ce nu iti lasi unghiile in pace, sa creasca singure? Bre, le chinui, bre, chestiile alea imbolnavesc unghia... mai ca imi vine sa bocesc de mila bietelor tale unghiute naturale care o sa devina casante! (IMG:style_emoticons/default/nea.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Femeie, te bat! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) de ce nu iti lasi unghiile in pace, sa creasca singure? Bre, le chinui, bre, chestiile alea imbolnavesc unghia... mai ca imi vine sa bocesc de mila bietelor tale unghiute naturale care o sa devina casante! (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) Nu conteaza. Sunt mult mai misto asa.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Arata si ele human. Eu aveam niste unghii de te lua cu lesin inainte... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... si eu pina m-am lasat de sportul de a le roade... cum stai cu calciul?
|
|
|
![]()
|
|
... si eu pina m-am lasat de sportul de a le roade... cum stai cu calciul? Bine, de cand mananc si eu ca omu' si nu mai dau iama in fast food si iau si vitamine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Bia, eu am din acryl! Nu e nici toxic, nici nu se sparge! Deja implinesc un an de cand le am, am perioade si de o luna/o luna jumate intre intretineri (din cauza timpului) si atunci imi ajunge sa creasca si 6-8 mm! Nu-mi curat unghia mea de sub, pentru ca ATUNCI iti distruge patul unghial sau chiar forma unghiei! La mine nu se dezlipeste acrylul de unghie si e perfect! Cand sunt crescute atat de mult si ma duc si la intretinere si imi mai curata si ea, aproape ca raman doar cu unghia mea care nu e nici macar galbena!!!
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) nici eu nu as mai renunta pentru nimic la unghiile astea! In viata mea nu au aratat atat de uman!!! Iar eu nu le rodeam; pur si simplu se rupeau, sau daca erau putin mai lungi, in loc sa creasca si ele drepte ... se duceau in sus (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adevarul e ca si eu mi-as fi pus unghii false daca nu le-as fi avut natural rezistente pentru a fi lungi. M-am obisnuit atat de tare sa fie lungi incat acum, daca mi se rup doua unghii si le tai, simt ca nu mai pot sa ma scarpin, tastez greu, zici ca-mi lipseste cine stie ce organ vital (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mie imi pare rau ca nu se mai vad pozele lui Geo, chiar as fi fost curioasa sa le zaresc, ale biei si pe ale ingerasului le-am zarit, arata f misto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Unghia mea ati vazut-o pe topicul cu oja rosie, o sa postez pe undeva si manechiura mea french, cand m-oi satura de asta rosie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu-mi curat unghia mea de sub, pentru ca ATUNCI iti distruge patul unghial sau chiar forma unghiei! Cum adica sa cureti unghia? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:50 AM |
|