![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 26-April 08 Member No.: 3,768 ![]() |
Fetele,nu pot sa postez pozele... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 38 Joined: 17-February 08 Member No.: 3,314 ![]() |
hello...aici..vad ca nu prea mai scrieti la acest topic dat sa va scriu si eu...acum un an si jumatate mi-am aplicat si eu gel pe unghii..toate bune si frumoase vre-o 3 aplicari..pana cand mi s-au dezlipit..si numai eu stiu ce durere am simtit cand mi s-a dat una peste cap..si mi s-a rupt unghia mea de la jumatate...vai de mine...dar este un caz poate unul la o mie...erau superbe adevarat, oja tine o vesnicie, ele tari si frumoase......dar..nu mai vreau gel si nici acryl.....
am auzit de o foita din fire de matase care se aplica peste unghia ta fara sa se pileasca unghia anterior...asta vreau eu acum dar nu stiu unde sa gasesc........ pentru atunci cand mi-am dat gelul jos......am avut unghiile foarte subtiri si moi, si scurte multe luni pt ca nu le puteam lasa sa creasca.....deci dupa mine..gelul...este da frumos, estetic...dar bolnavicios...ori te tii de el ori il lasi balta si nici nu il incerci! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Georgika, Cum postezi fotografii
Eu nu ma vad vreodata cu unghii false. Felul in care sunt acum, lungime medie, un pic rotunjite si date cu lac incolor e ideal pentru mine, iar gherutele sunt suficient de puternice si n-au nevoie de "intariri". (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie mi-au rezistat foarte bine de la o intretinere la alta. Ma duceam chiar si ka 6 saptamani la reconstituire. Le-am dat jos deoarece am schimbat manichiurista o vreme si cea noua mi le-a facut atat de prost incat imi pica in fiecare zi cate una. Intr-adevar unghiile raman foarte subtiri si fragile dupa aceasta "cura de infrumusetare". Eu acum le tin scurte scurte si nu o sa mai pun gel pe ele prea curand. Mami in schimb de 6 luni le tot intretine si sunt perfecte. La ea au rezistat mai mult. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 21-May 08 Member No.: 3,918 ![]() |
Buna tuturor, am si eu cateva intrebari in leg cu unghiile false :
1. Cum se face intretinerea ? eu am auzit 2 var si sunt putin in ceata. O pr a spus ca pileste toata suprafata unghiei pana se subtiaza stratul de gel..si dupa aplica un strat nou; iar alta mi-a spus ca, daca unghia e putin dezlipita se pune o subst astfel incat sa se lipeasca din nou dupa care pune gel in locul ce s-a creat intre radacina si gel. 2. Diversele modele pe unghii se fac cu oja sau cu gel colorat..? Si cel cu gel colorat , intai se face modelul si dupa se aplica gelul de constructie ? Si 3. Atunci cand unghia creste si portiunea cu unghie nat ajunge sa fie mai mare decat tipsul ce se face ? sau arata urat chiar si dupa doar 3 sapt. ? Multumesc ! |
|
|
maxim_simonalaura |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna tuturor, am si eu cateva intrebari in leg cu unghiile false : 1. Cum se face intretinerea ? eu am auzit 2 var si sunt putin in ceata. O pr a spus ca pileste toata suprafata unghiei pana se subtiaza stratul de gel..si dupa aplica un strat nou; iar alta mi-a spus ca, daca unghia e putin dezlipita se pune o subst astfel incat sa se lipeasca din nou dupa care pune gel in locul ce s-a creat intre radacina si gel. 2. Diversele modele pe unghii se fac cu oja sau cu gel colorat..? Si cel cu gel colorat , intai se face modelul si dupa se aplica gelul de constructie ? Si 3. Atunci cand unghia creste si portiunea cu unghie nat ajunge sa fie mai mare decat tipsul ce se face ? sau arata urat chiar si dupa doar 3 sapt. ? Multumesc ! Buna Eu ma ocup cu asa ceva asa ca o sa incerc sa te lamuresc. Prima varianta adika aia cu pilitul pana se subtiaza e aia cum trebuie si dupa care se mai aplica un strat nou. Modelele se pot face si cu gel si cu oja Daca vrei model cu gel stabilesti de la inceput cu manichiurista ea aplica modelul dupa care daca mai este necear u stat subtire priotector de gel. Cand creste unghia naturala si incepe sa se faca acel gol se va face intretinerea si se va umple din nou cu gel spatiul respectiv de aceea exista si intretinere pentru a arata mereu frumoase. In schimb am si eu niste mici pareri pentru cele dintre voi care vreti sa tineti cont. Unghiile cu gel sunt de mai proasta calitate decat cele cu acryl.Acrylul nu mananca unghia precum gelul si plus ca acrylul o si protejeaza.Sfatul meu e sa va faceti extensie de unghie sa nu va apliati tipsuri deoarece tipsurile nenorocesc unghiile.Lipiciul acela mananca unghia si o distruge.Dupa acryl unghia naturala ramana intacta si la fel dupa gel e cam subtire si moale. Va spun toate astea deoarece stiu ce inseamna si stiu si cum se procedeaza.Nu va lasati pacalite la saloane caci acolo se face munca de doru lelii ca sa va ia bani dar nu si de caliitate. Ma ocup cu asa ceva asa ca daca aveti nevoie de sfaturi cu cea mai mare placere va stau la dispozitie aici Pupici si o zi buna tuturor. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Simona, o vizita la regulamentul forumului, te rog, ca ar fi pacat sa ne despartim inainte de a ne cunoaste. |
|
|
maxim_simonalaura |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Simona, o vizita la regulamentul forumului, te rog, ca ar fi pacat sa ne despartim inainte de a ne cunoaste. Imi cer scuze dar nu mi-am facut reclama ci doar vroiam sa ajut cu o parere.Sorry:D |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ca sa evitam situatii neplacute pentru ambele parti, am zis ca e mai bine asa.
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu cred ca toate unghiile false dauneaza. Este aberant sa spui ca acrylul nu strica unghia. Atata timp cat o acopera si nu o lase sa respire o deterioreaza!
Eu una nu imi mai pun niciodata unghii false dupa ce am tras atata sa le refac. Si oricum, e mai usor de intretinut si de purtat o manichiura normala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:10 PM |
|