![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
1) tipsurile sunt pur si simplu niste unghii false care se lipesc de unghia ta si vin umplute peste cu un gel. Extensiile nu stiu sa iti spun exact dar am inteles ca se construieste unghia tot cu un fel de gel, deci nu mai vine tipsul acela lipit pe unghie.
2) Cand partea alba se indeparteaza prea mult de patul unghiei se pileste din nou stratul de deasupra si apoi se picteaza unghia cu gel alb pt french pana unde doresti apoi se acopera din nou cu gel transparent si arata ca noi 3) Chiar daca faci un curs asta nu inseamna ca o sa iti poti pune singura unghiile (am o prietena care a incercat si nu prea era satisfacator rezultatul). Cursuri gasesti peste tot, chiar si pe net daca dai un search, dar cel mai bine inveti "furand" meseria de la cineva care face si se pricepe. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 21-May 08 Member No.: 3,918 ![]() |
Ok, mersi Maat si scuze, sunt noua si inca invat sa ma descurc pe aici.
angeldust, o sa incerc sa "fur" de la tipa asta, sa vad ce reusesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Iar pe net, am tot cautat sub toate formele, ori n-am eu noroc, ori chiar nu stiu sa caut , caci tot ce gasesc sunt cursuri la care ma pot inscrie si costa intre 6 si 15 mil. In rest cateva indicatii asa in mare. Crezi ca ai putea sa incerci sa cauti si tu ? Si inca o intrebare, dintr-o cutiuta de 15 gr de gel de constructie, sau una de 30 de gr, cam cate seturi de unghii se pot face ? Multumesc inca o data ! This post has been edited by webstar: Jun 6 2008, 01:20 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 10-July 08 Member No.: 4,219 ![]() |
Sa va spun experienta mea: eu sunt o autodidacta si mi-am cumparat un Kit de facut unghii cu gel. Am citit in magazin indicatiile si-am hotarat: pot sa fac si eu. N-am vazut in viata mea cum se face dar imi placeau la nebunie unghiile lungi si ingrijite ale fetelor ce intalneam. Deci m-am pus pe studiat am incercat sa fac cum mi-au zis ei....mi-a luat toata duminica. Eram mandra de nu se poate. Luni ma uitam intr-una la ele (nici nu-i greu vazand ca stau la Pc toata ziua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ).
Dar surpriza....seara mi s-a desprins una (fiindca nu le sigilasem bine). Am refacut-o.. Marti la fel..practic toata saptamana, toate serile puneam la punct ce lipsea...stil Mesterul Manole. Duminica ce a urmat am "razuit" tot. Intr-adevar unghiile s-au subtiat si au devenit mai moi ca inainte. Au trecut circa 3 luni. Am cautat in net documentatie ca sa vad unde gresesc si-am gasit ceva. Asa ca incerc din nou. Mi-ar fi de ajutor sa vorbesc cu cineva aici care face aceasta meserie..dar Simona nu mai este. Maàt, de ce a primit mslaura ban defintiv,ptr nail art?... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pupi! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca tot mi-ati adus aminte, sa va arat cum le am acum : mai simplu de atat nu cred ca se poate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/nails-1.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Slava Domnului ca te-ai dat pe brazda! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Foarte frumoase! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eh nu m-am dat pe brazda...e doar asa o chestie de moment. Mi le fac in functie de dispozitia in care sunt. Si de data asta ma simteam f light (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
simplu si frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
ce oja folosesti ? ca imi place la nebunie culoarea |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai nu e oja...e un soi de gel pe care il pune pe unghie si apoi il usuca la UV
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca am unghii scurte se poate aplica gel din ala ca sa-mi construiasca o unghie cat de cat sau numai lungimea ta naturala imbracata in gel?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
cica ar exista si ce vrei tu dar asta la care merg eu nu face constructie din asta de unghii...doar tipsuri si gel pe ungiile tale.
Dar daca ai unghii chiar si scurte scurte...pui gel pe ele fara probleme, si in 3-4 saptamani mergi la umplut si lungimea se pastreaza. Informativ : Imbracatul cu gel e 50 Ron, umplutul 50 Ron, cu tipsuri 80 Ron, pictatul 5 Ron, tatuaje, cercei si alte dracovenii pe unghie pret variabil. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:15 AM |
|