IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  « < 8 9 10  
Closed TopicStart new topic
> Unghii false
walpurgik
post Jul 15 2008, 09:35 PM
Post #91

Musafir

Merci, angelu'.
A dracu' ca am cele mai mici unghii din ultima jumate de an, acu cand iau suplimente de par si unghii. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Le-am avut o perioda de m-am tot intrebat de cum au crescut asa, iar acum se tot exfoliaza. Mi-as pune gel, insa sunt mici si cam inegale, daca le mai si uniformizeaza nu mai e nimic de ele. Oricum, ale tale arata minunat.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jul 17 2008, 08:41 AM
Post #92

Musafir

Singura problema ar fi ca Wlapu e din Timisoara (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Pentru mine tipsurile sunt cea mai buna varianta. Acum inainte sa mi le pun unghiile mele erau roase pana in carne, nu exagerez (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Care ar fi avantajele metodei pomenite de tine, cea cu cunostructia dupa sablon? Ca eu nu reusesc sa imi dau seama....decat ca mi se pare mai complicat.

+Quote Post
MilenaM
post Jul 17 2008, 01:03 PM
Post #93

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,219

Buna fetele!

multumesc mult. Inca nu le-am refacut asa ca safturile tale sunt de mare folos.
Cam stiu si unde am facut principala greseala: am lipit gelul de cuticule si de piele. Mi se parea mie ca "mai bine pilesc decat sa nu ajunga". Astfel aerul si apa s-au instalat comod sun unghiile mele "gelificate". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sper sfarsitul asta de saptamana sa reusesc. Va povestesc dupa.

Pupi!

+Quote Post
walpurgik
post Jul 22 2008, 07:47 PM
Post #94

Musafir

Tigernails, multumesc pentru raspunsul oferit mai sus. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post

10 Pages V  « < 8 9 10
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 12:17 AM