![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci, angelu'.
A dracu' ca am cele mai mici unghii din ultima jumate de an, acu cand iau suplimente de par si unghii. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Le-am avut o perioda de m-am tot intrebat de cum au crescut asa, iar acum se tot exfoliaza. Mi-as pune gel, insa sunt mici si cam inegale, daca le mai si uniformizeaza nu mai e nimic de ele. Oricum, ale tale arata minunat. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Singura problema ar fi ca Wlapu e din Timisoara (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Pentru mine tipsurile sunt cea mai buna varianta. Acum inainte sa mi le pun unghiile mele erau roase pana in carne, nu exagerez (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Care ar fi avantajele metodei pomenite de tine, cea cu cunostructia dupa sablon? Ca eu nu reusesc sa imi dau seama....decat ca mi se pare mai complicat. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 10-July 08 Member No.: 4,219 ![]() |
Buna fetele!
multumesc mult. Inca nu le-am refacut asa ca safturile tale sunt de mare folos. Cam stiu si unde am facut principala greseala: am lipit gelul de cuticule si de piele. Mi se parea mie ca "mai bine pilesc decat sa nu ajunga". Astfel aerul si apa s-au instalat comod sun unghiile mele "gelificate". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper sfarsitul asta de saptamana sa reusesc. Va povestesc dupa. Pupi! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tigernails, multumesc pentru raspunsul oferit mai sus. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 12:17 AM |
|