![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
asa ma enervez cateodata cand vad cat sunt de mica pe langa al meu...are 1.92! altheea, si la noi e la fel. al meu are 1.80 m. dar eu nu ma enervez, macar pot sa-mi pun ce tocuri vreau, si pe deasupra, sa-mi mai bag si degetele in priza, sa mi se ridice parul, ca tot nu-l intrec. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 29-January 08 Member No.: 3,160 ![]() |
Buna am 14 ani 1,51m si 41 de kg.
... vreau si eu sa mai cresc in inaltime ce pot sa fac???... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ...aaa si inca ceva.. cand eram mai mika am fumat se poate sa nu fi crescut din cauza asta??..ast un raspuns.. Multzumesc!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Ana Marya,mai ai timp de crestere aproximativ 6 ani...poti sa ajuti procesu` de crestere si prin sport...inot,handbal,gimnastica...alimentatie proteica...fumatul are un mic procentaj in incetinirea procesului de crestere,dar in cantitati mari poate impiedica aceasta crestere...depinde si ce statura au parintii tai,bunicii...adica are un rol si ereditatea in schitarea staturii noastre ca viitor adult...esti inca in crestere,fii happy!pup...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 18-February 08 Member No.: 3,318 ![]() |
imi dai si mie te rog dieta cu oua de prepelita?
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
desdemona, nu este chiar o dieta. 1-2 oua de prepelita, in fiecare dimineata, pe stomacul gol. ideea este sa ai si un mic dejun bogat, dar sanatos. bineinteles, nu numai micul dejun.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
nici eu nu sunt inalta , dar pe mine nu ma complexeaza deloc asta .. mie una inaltimea la o fata nu mi se pare un defect asa de major .. gresesc ?
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
mie nu mi se pare ca ar fi vreun defect la nici unul dintre sexe. ca se gasesc si mai mici si mai mari (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 4-May 08 Member No.: 3,804 ![]() |
sal!ouale de prepelita se mananca fierte sau crude?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
io stiam ca se mananc crude...
eu am 1.73 si nu ma simt inalta deloc, mi se pare o inaltime foarte buna, nici prajina nici pitica. port tocuri fara nicio problema, la fel si balerini... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . am auzit ca poti creste in inaltime pana la 25 de ani. ...hmm (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cresti cam cat ti-e dat sa cresti, cat iti permite mostenirea genetica. Daca ai parinti scunzi, n-o sa ajungi o prjina clar. In plus, Splendora, nu cred ca e o varsta standard la care organismul se opreste brusc din crestere. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Alyna, decat sa "experimentezi" tratamente dupa ureche, mai bine faci sporturi (bascket si volei) care presupun sarituri, inaltare. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 02:46 PM |
|