![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Pai si eu am zis ca am auzit de treaba asta, nu am dat cu paru'. In orice caz, nu am cunosct pe nimeni care sa fi crescut dupa 25 de ani... Si treaba asta am auzit-o de la o doctorita... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu am 1.60 amarati dar nu ma simt deloc aiurea, ba din contra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imi place sa ma ridic pe varfuri daca vreau sa pup pe cineva (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu la 1.69 (minunata cifra, stiu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) ma simt chiar ok. Parintii mei sunt destul de scunzi : mama 1.63...tata 1.72, dar bunicul din partea lu mama era f inalt. Mie imi pare bine ca nu sunt mai inalta, ca apoi trebuia sa imi gasesc mascul f inalt si pe cuvant de onoare ca niciodata nu mi-au placut palugile, mai mereu m-au atras barbatii asa intre 1.70 si 1.80 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Piticaniile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce m-am distrat la topicul asta.
sint fete pe care cumva mi le inchipui inalte si altele mignone si ce sa vezi? ca unele mignone din inchipuirea mea sint de fapt inaltute bine. anjelu si eu am 169cm (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar omul meu are 187 asa ca pot sa port tocuri cat de inalte suport. am avut la un moment dat un prieten (de-o vara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) care tot pe la 169cm se invartea si incepusem sa merg un pic cocosata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) doar sa para el mai inalt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa ca m-am lecuit, prefer sa ridic privirea cand ma uit la El. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
me loves prajinile (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
chiar nu as putea sa ies cu unu care e la fel de inalt sau cu cativa cm mai mare decat mine. poate sunt superficiala, dar m-as simti de parca as merge cu un maimutoi dupa mine :| |
|
|
sisi |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am 1,75 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) port tocuri in general fiindca imi plac picioarele interminabile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu mi-as dori sa mai cresc vreo 5 cm macar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Eu am 1.53 si sora-mea 1.72. Prietenul meu are 1.90 si tot face misto ca iese cu o pitica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Sincer mie imi place sa fiu mica, singurul lucru naspa e ca picioarele intr-adevar arata mult mai bine daca sunt lungi, ceea ce e cam greu la inaltimea mea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . La mine e genetic ( sora tatalui meu are 1.56 iar mama lui 1.58) dar probabil daca as fi facut ceva sport de alungire (inot, baschet, volei) as mai fi crescut si eu ceva mai mult...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Eu am 1.68.
Nu-mi plac piticii!Ma uit de la 1.82 in sus.Momentan, il admir pe unul de 1.85 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pe mine cel mai mult ma enerveaza, dincolo de aspectul estetic, ca la 1.63 ai mei si chipul copilaros si privirea zglobie, nu am deloc credibilitate. :| Cine ma vede fara tocuri si daca se intampla sa mai fiu si nearanjata, imi da 15-16 ani. Lucrul asta mi s-a intamplat recent si la sala (ma duc rar, dar acolo intrunesc aspectele anterior mentionate), un tip m-a intrebat daca sunt majora sau cand urmeaza sa implinesc 18 ani.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Si cand trebuie sa sustin ceva sau incerc sa imi impun punctul de vedere, la care tin foarte mult, ma enerveaza sa nu am credibilitate! Sa fiu tratata ca o copila sau ca pe cineva care habar nu are ce spune..pt ca nu e cazul. Nu mai spun ca atunci cand port tocuri si sunt aranjata, situatia se schimba total! Ma enerveaza chestiile astea si ca tot timpul ma lovesc de astfel de aparente! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) This post has been edited by sweet_girl: May 11 2008, 02:59 AM |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, eu zic ca esti bine la 1,63. Nu esti scunda deloc, esti numa' bine. Nu iti face probleme ca oamenii te cred o copila, asta o sa fie un avantaj dupa ce treci de 30 de ani.
Eu am 1,68, ma simt bine in pielea mea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 02:49 PM |
|