![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
sarumana, ala.
kitten.. du-te la maimuta aia inapoi si fa-i scandal. poate nu i-o fi placut femeii rimelul luat de ea de la oriflame si l-a inlocuit cu rimmel.. si a pus in schimb celalalt. ai ceva de comentat? revista avea rimel.. uite d;aia stau eu si ma uit pana si la fiecare produs de pe bon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (asta de cand am auzit ca o prietena a mers la casa cu un produs, nu i-a citit codul de bare si l-a tastat casiera. surpriza:in loc de 10.000, aia pusese vreo 200.000. tipa nu s-a uitat, i s-a parut cam mult, dar s-a gandit ca se aduna.. si cand colo..) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu cred ca vanzatoarea a facut chestia asta, f usor se pot dezlipi revistele si lipite la loc, eu am patit asa cu un gloss de la max factor era expirat si consumat din el (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Eu una m-am invatat minte sa nu mai cumpar
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Deci, la acelasi subiect: intru la Metro, cand sa ies, vad faimoasa Unica si repede sa o iau cu cadou. Bun, ma duc in masina si ma apuc sa desfac "cadoul"; nu va spun cum arata ambalajul revistei: desfacut si lipit grosolan cu scotch (vreo 3 bucati). Atunci apare si sotul meu si eu ii arat, la care el o ia si se duce inapoi la chiosc.
Spre surpriza mea, apare cu aceeasi revista si cu explicatia ca "asa vine de la depozit, ca initial nu au cadou si abia la depozit le desfac si le pun cadoul in punga, apoi le lipesc ei". La produs nu am comentarii, era nedesfacut, dar ma gandesc ca n-am mai avut apoi nervi sa caut la alte chioscuri sa vad daca "functioneaza" explicatia. Asa imi trebuie daca vanez cadouri, imi aduc aminte ca prin toamna anul trecut am luat tot Unica cu mascara si era intacta. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Mda..
on topic.. vin ape tulburi.. incep partialele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
mda... babutza de la chiosc va zic sigur ca nu era... ca abia a inteles ce revista vreau, nici nu prea facea diferenta intre reviste, d-apai intre rimeluri.... nu am rabdare sa ma duc cu ea inapoi, ca am destule fire albe, dar, dupa cum bine zici, kalua, un mail de reclamatie la coty nu strica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hmm... bine ca au facut atata tam-tam cu gina pistol.
on topic: ca de obicei la noi in firma, saptamana dinainte de sarbatori va fi criminala... nu stiu cum se nimereste tot timpul asa! brr... nici nu vreau sa ma gandesc. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi vine sa impusc pe altcineva: studentica mea care-i cea mai desteapta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si tot comenteaza azi ca de ce asa si nu altfel. Am tras adanc aer in piept, i-am spus pe-un ton mieros dar hotarat sa faca cum zic eu si basta. Acum vad ca a mutit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
ma enerveaza o cucoana care a aparut la tv si care se crede mare creatoare de moda si a zis ca anul asta se poarta tricourile si blugii (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
cand oare nu s or fi purtat? in alta ordine ma enerveaza cand cineva ma lasa sa astept.....si acum am fost lasata sa astept! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi s-a spart carul cu tantalai la mine. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Parca ei vorbeau turceste si eu hindu, asa ne-am inteles. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am pierdut vreo doua ore numai scriind e-mailuri cu "ce vrei sa-mi spui de fapt, ce vrei de la viata mea?", spunandu-le sa mai verifice o data datele trimise ca nu pot fi corecte si tot discutii de-astea ne productive si enervante.
Si Quality-Klaus, un tip care arata bine, poate fi foarte sarmant si cu un umor de calitate buna, dar pe de alta parte te poate (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) pe la spate, se pare ca are lipici la mine. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bine ca ai adus topicul asta la suprafata Kalua, ca uitasem de el. Asa, sa imi plang si eu de mila:
- la birou e un cosmar, in fiecare dimineata ma duc plangand la munca, si seara adorm plangand la gandul ca a doua zi ma duc la birou; - acasa e santier in continuare si nu stiu daca terminam pana la nunta - cel mai mult sufar ca trebuie sa merg prin vecini ca sa imi fac baie - pentru nunta nu am mai pregatit nimic - mi-e dor de viata mea linistita dinainte si imi vine sa imi iau lumea in cap A mai ramas ceva? Nu cred (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Imi merge "de minune" pe toate planurile! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, da afara muncitorii pe care-i ai si ia-ti meseriasi adevarati de sa-ti termine in cateva zile apartamentul. Off, ca m-am saturat eu de cand te aud, d-apoi tu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Si cu munca, lasa ca te faci tu duamna fornetareasa si scapi de ei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si probabil dupa aceea iti va merge bine si place, dar vei plange dupa ceva timp liber. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:20 AM |
|