![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
szi te inteleg perfect (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca nu am invatat sa fiu nesimtita si insensibila si sufar ca proasta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
kary de ai sti cat ma chinui eu sa invat sa las lucrurile sa treaca pe langa mine...si al naibii daca reusesc (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
eu nu spun de ce mi vine sa ma impusc,pentru ca apoi ar trebui sa trec si la depresivi... asa ca hai (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
M-am dus la metro ca voiam o bicicleta pentru camera, cind colo, na, nu pot plati cu card de bancpost, metro nu lucreaza decit cu tiriac! sa-i ia naiba! Metro e de parere ca sint o femeie fatala si fara bicicleta... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, relax! (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/di.jpg)
He's been through worse! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/335197QVXU_w.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Walpu... (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
mie imi vine sa ma impusc cand nu sunt luata in serios si cand vad ca nu am nici un fel de autoritate
chestia cu autoritatea nici cu bebelusa mea nu merge (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ma mai enerveaza lipsa de respect,nerespectarea cuvantului dat ,intarzierea,injuraturile.....si multe altele.Culmea e ca in FIECARE zi trebuie sa fie ceva naspa (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
ca trebuie sa am rabdare...urasc sa nu pot face ce vreau cand vreau din varii motive...cum zicea o cunostiinta de-a mea..daca as putea sa concentrez viatza intr-un an...dar sa fie trait la maxim..fara perioade de "pauza" .... uffffffff (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
uite tocmai m-am enervat ca un anume X nu e in stare domle sa isi cumpere o amarata de camera de 3 milioane, ci vine la imprumutat .. si pleaca in excursie peste mari si tari...
si ma oftic pentru ca eu raman cu buza umflata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sunt egoista? da' putea sa zica mai din timp.. macar.. si al meu i-a zis ca i-o da. eu acu bucuroasa, hop-tzop, abia o incarcasem, sa o iau acasa.. This post has been edited by Meg: Dec 6 2007, 12:08 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:58 AM |
|