![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Azi imi vine sa mor petru ca tocmai am aflat ca,pe langa lunga lista de plati de luna aceasta,trebuie sa platesc luni 150 lei pentru contractul la gaz (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/jump.gif) (IMG:style_emoticons/default/ninjafist.gif) (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) (IMG:style_emoticons/default/wavecry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
din cauza afurisitului de herpes care ma chinuie.. nu pot sa dau pupic, si io's addicted.. cre'ca ce rade matza pe la colturi (IMG:style_emoticons/default/horse.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu azi urasc oficial barbatii!
de ce? pt ca ei nu patesc domnule nimic! ei is bine toata luna! noua tre sa ne fie rau de cel putin odata pe luna! ca sa nu mai spun de durerile de ovare care apar din senin ca cica ai racit!!!si daca ai racit asta esti!!1rezulta dureri mai mari cel putin o data pe luna!! si ca s anu mai pun ca tot noi nastem!!daaa bine 9 luni nu mai avem acea durere cel putin o data p eluna dar cand vine sorocul e o durere de le compenseaza pe toate cele din uram de care ai scapat gata ma duc sa ma impusc (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) (IMG:style_emoticons/default/rungun.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
DISCHETA!!!Cine naiba mai foloseste asa ceva?
Se folosete in toate institutiile de stat si are prostul obicei de a nu merge cand ti-e lumea mai draga (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/dry.gif) mai exista aşa ceva? hmmm!
Mi-o venit beleaua şi-s nervoasa de-mi vine sa trag un cap în gură oricui îmi iese în cale. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Azi am aflat ca tre' sa-mi pun ochelari! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
las ca-ti sta bine chiar si cu ochelari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
tot frumoasa o sa ramai (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Si tu o scumpa! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)
Norocul meu e ca sunt doar de distanta, deci nu trebuie sa-i port mereu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, ocularu' e-un accesoriu, te faci mai gagica decat esti oricum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt sigura c-o sa-ti vina super ochelarii Ala (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Si ca sa fiu si eu in topic: nu vreau sa ma impusc, doar sa ma duc acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...ca sunt inca la serviciu si mai am de lucru. Mai vreau, sa ma prinda si pe mine spiritul sarbatorilor, dar inca ma fugaresc niste raportari. Abia pe vineri sper sa le termin, cat de cat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:34 PM |
|