IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> De ce imi vine sa ma-mpusc... azi, Topic de descarcat nervii si de dat cu bita-n luna
Cindy
post Feb 3 2008, 01:27 AM
Post #61

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(misssn7 @ Feb 3 2008, 01:06 AM) *
Eu am avut un instructor de 2 lei primul unde am facut scoala in sensul ca faceam o jumate de ora in loc de o ora si cum faceam o greseala cum incepea sa se crizeze,apoi am luat ore in plus cu altul si a fost super de treaba.So tre' sa stie sa-ti explice si fara urma de aere, cauta bine instructorul si daca nu-ti place schimba-l.

Si la mine a fost la fel!! Primul instructor era vai de steaua lui+ un misogin si jumatate+ taran si infatuat+ ce mai vreti voi. Daca nu ii cunostea pe ai mei, ii spuneam eu cateva sa ma tina minte pe viata! Evident ca mi-am luat ore cu altul, de care am fost foarte multumita..Deci foarte important, cauta un instructor bun, care sa stie si sa aiba rabdare sa explice si in mod sigur, totul va merge bine..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 5 2008, 09:57 AM
Post #62

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

M-a enervat unul azi dimineata cand m-am intors de la gradi cu masina, inainte sa ajung acasa avem o intersectie de 4 strazi si eu veneam pe cea din dreapta o faceam la stg si trec curba si vine un berbec sa faca dreapta peste mine, deschide geamul si zice da-ti mai in spate ca sa trec era ditamai masina si sa ma dau eu la o parte ca el tre sa treaca desi eu aveam prioritate, ii zic sa dea el cu spatele el nu putea ca avea inca o masina in spate dar eu n-am vazut-o ca asta avea nus ce masina de ocupa toata strada si sa dau eu cu spatele in mijlocul intersectiei, da' el cand m-a vazut ca vin, venea inspre mine in loc sa se fii oprit. Din dreapta mea unde aveau stop statea o gramada de masini la coada si asteptau.Imi zice ca nu stiu sa conduc tot el ca de ce n-am luat curba mai spre dreapta dar si in stanga si in dreapta erau parcate cate o masina in coltul intersectiei ca asa-i la noi. Apai i-am zis si eu ca nu stie regulile de circulatie ca tre' sa dea prioritate de dreapta nu sa se bage cu tupeu in intersectie.

This post has been edited by misssn7: Mar 5 2008, 09:57 AM

+Quote Post
Laryss_A
post Mar 5 2008, 10:16 AM
Post #63

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Eu gasesc azi motiv de luat campii vremea asta urata ( in Bucuresti cel putin) care ma trage la somn si leneveala. Nu mai vine primavara? Era asa caldut si soare ieri...

+Quote Post
afobia
post Mar 5 2008, 12:29 PM
Post #64

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

N am tigari , simt ca MOR!

+Quote Post
Bia
post Mar 5 2008, 01:41 PM
Post #65

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Eu nu-i mai suport pe unchii mamei care stau la noi si pe care ii ingrijim (ii ingrijeste ea ca eu nu-i sufar). M-am saturat sa traiesc alaturi de oameni bolnavi! Imi vine s-o iau pe campii!

+Quote Post
roxanica10
post Mar 5 2008, 02:20 PM
Post #66

Musafir

Pink, iti dai seama ca saracii oameni n-au nici o vina ca sunt bolnavi. Trebuie sa fii un pic mai intelegatoare fata de anumite situatii....pentru ca altfel iti creezi tu o stare de rau interior si nu-i bine. Ia lucrurile asa cum sunt. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Io am raportare lunara de facut azi, la 19, imi expira timpul...si n-am nici un chef sa ma mobilizez s-o fac. Vremea asta-i atat de urata...ea e de vina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
Laryss_A
post Mar 5 2008, 03:06 PM
Post #67

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Urasc din tot sufletul oamenii care nu isi tin cuvantul dat ! Si din cauza unor astfel de oameni , mi-am pierdut eu azi jumate de zi din viata. Ii urasc! This is my bad day (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 5 2008, 03:45 PM
Post #68

Musafir

vreme urata? nici nu mai spun cum am ajuns la servici azi dimineata! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
la 60 km/h pierzi controlul masinii. e zapada amestecat cu gheata, dupa furtuna de azi noapte (si care nu e gata inca).
si ma mai enerveaza si colega, dar o impusc pe ea, nu pe mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bia
post Mar 5 2008, 09:37 PM
Post #69

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(roxanica10 @ Mar 5 2008, 02:20 PM) *
Pink, iti dai seama ca saracii oameni n-au nici o vina ca sunt bolnavi. Trebuie sa fii un pic mai intelegatoare fata de anumite situatii....pentru ca altfel iti creezi tu o stare de rau interior si nu-i bine. Ia lucrurile asa cum sunt. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Io am raportare lunara de facut azi, la 19, imi expira timpul...si n-am nici un chef sa ma mobilizez s-o fac. Vremea asta-i atat de urata...ea e de vina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

Nu au, dar pentru mine sunt o povara... M-am simtit exact ca ei cand aveam gipsul acela. Bine ca l-am scos...

+Quote Post
divi2007
post Mar 5 2008, 09:49 PM
Post #70

Musafir

si mie oamenii bolnavi imi dau o senzatie de stare nasoala parca as fi si eu bolnava odata cu ei

+Quote Post

11 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:23 PM