IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> De ce imi vine sa ma-mpusc... azi, Topic de descarcat nervii si de dat cu bita-n luna
afobia
post Mar 6 2008, 02:35 PM
Post #71

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

kind of offtopic ..

PINKIE! CE POZA MISTO AI LA AVATAR!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Mar 9 2008, 02:04 AM
Post #72

Musafir

Pentru ca pur si simplu nu-mi vine sa cred si pentru ca incep sa obosesc...pentru ca nu m-am aruncat direct in pat la 10 seara ....pentru ca sunt prea sensibila .... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Bia
post Mar 9 2008, 02:15 AM
Post #73

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Kary, lasa ca trece oboseala. Cat despre sensibilitate, toti suntem sensibili mai mult sau mai putin! (IMG:style_emoticons/default/love.gif)

+Quote Post
Bia
post Mar 9 2008, 01:21 PM
Post #74

make-up artist

Azi mi-a luat cineva siguranta electrica si a pus-o la altcineva. In consecinta n-am avut curent... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 9 2008, 01:38 PM
Post #75

Musafir

Pink (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) mi se pare asa comic!

Dar nah pentru tine cu siguranta nu a fost, lasa ca a trecut (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Mar 9 2008, 03:26 PM
Post #76

make-up artist

Da! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E comic intr-un fel... Mai nasol a fost ca ai mei au plecat de dimineata la Viena si eu si sora mea am ramas singure cu unchii mamei. Nici unul dintre noi nu se pricepea. Pana la urma i-am sunat pe ai mei si dupa vreo 15 minute de taclale am hotarat sa chem un electrician. A venit un mos care ne-a rezolvat... si-a dat seama de la ce era. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum de fericire mi-am umplut cada cu apa calda si spuma! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Philia
post Mar 9 2008, 07:07 PM
Post #77

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Pentru ca doua dintre colegele mele vin pe rand, in cate o seara cu prietenul.
Si nu ar fi asta baiul, dar cea care e singura doarme cu mine, pentru ca ele si-au unit paturile. In seara asta pun piciorul in prag! (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 15 2008, 10:59 PM
Post #78

Musafir

Pentru ca sunt romanca intr-o tara straina unde unii dintre romanii 'aciuati' aici fura cu nerusinare.Adica nu ai bani sa-ti cumperi un satelitar dar il furi...eu pur si smplu nu pot sa inteleg (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ce-ti trebuie 'domle' satelitar si tari straine daca nu stii sa fii om (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) ...Lasam in urma noastra urme urate si in loc sa ne mandrim cu natia noastra ne-o facem de rusine...Mi-e pur si simplu ciuda ca din cauza unor oameni ca acestia suntem toti judecati indiferent de personalitatea noastra...

Nu inteleg oamenii care intra pe forum, se agita in primele zile sa raspunda la cat mai multe topicuri, incearca sa se imprieteneasca, cer blog si jurnal, iar in scurt timp dispar 'in ceata'...

+Quote Post
kalua
post Apr 1 2008, 09:45 AM
Post #79

Musafir

Oamenii de la magazia noastra din Belgia! Cred ca inainte de angajare se da concurs si cine-i mai prost primeste postul. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Le trebuie cel putin o zi sa raspunda la un e-mail (la chestii de daily business!) si au chef de discutat. Ieri le scriu ca-mi trebuie numarul de serie al unui produs (5 bucati avem in stoc), vine raspunsul ca s-a uitat pentru mine (oooooo, ce onoare pe capul meu!), dar n-a gasit nici o serie de numar. Atunci pun eu mana, caut in Internet sa vad cum arata exact produsul, ii zic toantei sa-mi trimita poze cu ambele parti ale chestiei. Si binenteles ca era scris cum se numeste produsul, data fabricatiei si inca un numar. Ei, dintre astea trei care ar fi putut fi numarul de serie? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) 'tu-le mama lor, si astia lucreaza zi de zi acolo!
Mai am o problema nerezolvata la ei, de saptamana trecuta tot umbla e-mailuri de ici-colea, le-am scris de trei ori in e-mailul respectiv ce informatii imi trebuie, fiecare face pe niznaiul si trimite mai departe e-mailul, fiecare care-l primeste intreaba despre ce-i vorba, eu asa ceva n-am mai vazut de cand m-a facut mama.
Nu va spun ca altadata a trebuit sa-i trimit uneia din magazia asta o poza cu o memory card pentru ca a zis ca ea nu stie daca lipseste cardul asta din kit sau nu. Si avem si diferite memory cards de la nu stiu cati liferanti in stoc, deci ar trebui sa stie produsul asta de la munca de zi cu zi!

+Quote Post
Bia
post Apr 1 2008, 12:50 PM
Post #80

make-up artist

Pe mine ma enerveaza summit-ul asta! Eu stau in Otopeni, exact pe ruta lor si exact in zona de circulatie cu o banda pe sens! Mare porcarie. Vreau si eu sa ies dar cand ma gandesc ca nu o sa fac o ora si jumatate pana in oras cum faceam o sa fac de 3 ori mai mult, adica vreo 4 ore jumate. NU E DREPT!!!!!!!!!!

+Quote Post

11 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:29 PM