IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 7 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
> De ce imi vine sa ma-mpusc... azi, Topic de descarcat nervii si de dat cu bita-n luna
arinela
post Apr 4 2008, 10:35 AM
Post #81

Dependent

Group: Tratabil
From: Alba Iulia
Member No.: 2,462

In ordine:
1. M-am trezit prea tarziu si din cauza asta nu am reusit sa imi fac "programul de dimineata". Poate nu vi se pare grav, insa cand mi se inatampla asta, am o zi sucita rau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , nimic nu imi iese ca lumea.
2. Mi se face lehamite cand vad atata ipocrizie in jurul meu peste tot (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 5 2008, 12:09 PM
Post #82

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Prostia, tataaa!
"va rog sa imi refaceti proforma, noi nu sintem platitori de tva si nu trebuie sa platim tva-ul de pe proforma"
semnat: directon general al sc... srl

ha? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) persoana asta stie pe ce lume traieste sau doar are placeri nebanuite in a se semna "director"?

+Quote Post
berbecutza
post Apr 5 2008, 02:02 PM
Post #83

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

azi imi vine sa ma impusc pt ca am trimis un mesaj pe care categoric nu trebuia sa-l trimit. stupid meeee (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) my stupid moment (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
imi vine sa arunc telefonul pe fereastra...

This post has been edited by berbecutza: Apr 5 2008, 02:03 PM

+Quote Post
Diana.
post Apr 5 2008, 02:05 PM
Post #84

Fondator eLady.ro

berbe, cica in viata e bine sa iti para rau pentru ce nu ai facut, nu pentru ce ai facut! pup, fata!

+Quote Post
berbecutza
post Apr 5 2008, 02:11 PM
Post #85

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

esti o scumpica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 5 2008, 02:17 PM
Post #86

Fondator eLady.ro

shhh! (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) nu mai spune la nimeni!

+Quote Post
walpurgik
post Apr 7 2008, 07:47 PM
Post #87

Musafir

Nu-i chiar de impuscat, dar sunt intrigata de faptul ca niste copii pe care i-am avut mai demult la scoala au participat la olimpiada trimisi de mine si, desi au facut o lucrare buna, au fost evaluati f slab. Nu-mi imaginez cum la oral la o comisie au demonstrat ca stiu si au luat 10, iar la scris numai 6 si ceva; eu inteleg ca-s baieti si scriu cam urat caligrafic, insa au niste idei, o cursivitate si spelling greu de inselat. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Plus ca unul dintre ei e elev de media 10 in toata generala, la toate materiile, vorba aia in germana, nici macar in romana. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Pe de alta parte, avem si locul I pe Tm, cu 10 oral, 10 scris. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bucuria nu-i deplina, iar diferentele de notare sunt frapante intre comisii.

+Quote Post
Bia
post Apr 10 2008, 12:59 PM
Post #88

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Am solicitat un cazier pentru scoala de soferi online. Am primit un e-mail ASTAZI, 10 Aprilie 2008, acum 6 ore, la ora 7 dimineata mai exact, care suna asa:

Vă comunicăm că cererea dumneavoastră a fost īnregistrata cu nr. 2225176 din 07.04.2008 si urmează să vă prezentaţi pentru ridicarea certificatului de cazier judiciar la data de 08.04.2008, avand asupra dumneavoastră cartea de identitate si un timbru fiscal de 1 RON.

Au luat-o razna toti!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 10 2008, 07:58 PM
Post #89

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sunt tare trista. Am aflat azi ca nu voi fi "bunicuta". Pisicuta cu care s-a cuplat Blue a facut o infectie la uter si a trebuit operata de urgenta. N-a ramas graviduta cu puii lui Blue. Poate a fost mai bine, ca altfel pierderea era mult mai mare. Au operat-o si au castrat-o saptamana trecuta. Abia acum si-a mai revenit un pic.

+Quote Post
arinela
post Apr 10 2008, 08:05 PM
Post #90

Dependent

Group: Tratabil
From: Alba Iulia
Member No.: 2,462

(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) offf, Fanny..
Da stii ce ma intreb eu? Cum si-a dat seama stapana de problema pisicii? Cum se manifesta?
Sper ca e ok daca am intrebat aici.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ca si mie imi pare rau ca nu o sa ai copilasi de-ai lui Blue... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

11 Pages V  « < 7 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:34 PM