![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) stai linistita, si eu imi demonstrez patratimea capului in ultima perioada....asha ca....
oricum cam tot raspunsul cu toate variantele mi-au fost de folos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si eu ma gandeam la henna pt suvite sau chiar pt nuantarea intregului par, dar acum ca zici ca trebuie sa stai 8 h.......o vai.....never gonna'happen |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
8h cu henna in par trebuie sa stea norocoasa mea persoana care poseda un fir de par incredibil de incapatanat (de ex mi-am facut de 2ori permanent in tineretea mea zbuciumata si a trebuit sa stau de fiecare data cate 90min ca sa se onduleze)...prietena mea sta 4h cu ea si se coloreaza f fain! Culmea esteIn ca ei ii iese o culoare mult mai intensa si mai frumoasa decat a mea, un roscat pe care nu l-as putea obtine nici cu vopsea profesionala, e pur si simplu superb. Eu am stat si 12 h si tot nu s-a facut ca al ei (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) In schimb, daca stau doar 4h nu se coloreaza cum trebuie la radacina, asa ca mai bine sufar inca 4h decat sa refac "distractia" peste cateva zile.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
yoy, nashpa....am avut si eu un moment de genul asta, am vrut prin a 9-a sa ma vopsesc bruneta...am stat 30 min cu vopseaua in par (ceva de la Garnier daca nu ma insel), iar a doua zi.....NIMENI nu a observat ca eu ma vopsisem, pt ca tot satena ramasesem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De atunci m-am lasat la mana mea....
|
|
|
![]()
|
|
arissuca, te astept si aici cu poze facute mai de aproape sa vedem suvitele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
avantaje : nu afecteaza radacina...lucru foarte bun!!!! , poate iesi o culoarea foarte finuta, eleganta, interesanta si chic
dezavantaj : diferentele prea mari sau nepotrivite dintre culoarea parului dinainte si culoarea suvitelor pot rezulta in ceva de prost gust |
|
|
![]()
|
|
avantaje : nu afecteaza radacina...lucru foarte bun!!!! , poate iesi o culoarea foarte finuta, eleganta, interesanta si chic dezavantaj : diferentele prea mari sau nepotrivite dintre culoarea parului dinainte si culoarea suvitelor pot rezulta in ceva de prost gust da, dar cum spunea arissuca....sa stai cate 8 ore......uffff mai ales doar pt suvite, te ia naiba! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
daca le faci singura, probabil ca da. n-am incercat niciodata. daca am vrut suvite ma duceam al coafor si mai mult de 2ore nu dura
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
arissuca statea 8 ore pentru vopsirea cu henna (care dureaza mai mult pentru ca e naturala, coloreaza mai incet decat cea chimica), nu pentru suvitze.... suvitzele le poti face si intr-o ora daca vrei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
looooooooool, da sorry, era vb de henna!!!
ma gandesc ca in 8 ore la vopsea normala....nu mai ai ce sa admiri dupa! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Suvite blonde
pe saten: (IMG:http://www.glamour.de/imperia/dw/axium/images/1/12/24/25/11112/MDpopupimage1_0_1.jpg) pe blond: (IMG:http://www.glamour.de/imperia/dw/axium/images/1/12/24/25/11109/MDpopupimage1_0_4.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 07:42 AM |
|