![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
la mine la liceenta a fost ok mai ales ca am avut o comisie in care erau si profesori de la universitatea din craiova, mai mult de 10 min nu am stat, mi-am pregatit dinainte o foaie cu ideile principale, si cand au vazut ca eram " in tema" m-au oprit m-au intrebat vreo doua chestii din cuprinsul lucrarii si asta a fost. Profa mea care mi-a coordonat lucrarea chiar ne-a spus ca o sa fim ca pe banda rulanta si nu vor sta mai mult de 10 min la sustinerea lucrarii.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
forte nice ...
la mine prezentarile au fost pe banda rulanta, eu eram cam la urma pe lista, din cauza de nume si ca atare toti erau nerabdatori sa se termine ziua. Cred ca a durat 10 minute toata prezentarea... destul de dezamagitor cand te gandesti cat te pregatesti pt ea. angel bafta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 13-April 07 Member No.: 1,472 ![]() |
Slide-urile trebuiesc completate cu maxim 3-4 idei -
dezvolti pe larg-in masura in care ai timp una din cele scrise-deci, sa nu fie inghesuite informatiile acolo, ca da impresia ca citesti...si asta pot face si ei. Poti exemplifica si cu grafice daca permite subiectul ales...neparat cu explicatii pe langa ele... Priveste-i pe toti-poti privi cu atentie cateva secunde pe cate unul din ei-ca si cum i-ai explica personal-ii captezi atentia astfel. Informeaza-te care sunt gesturile si mimica ce sugereaza incredere in fortele proprii, si foloseste-le chiar daca iti tremura corpul... Iti poti permite chiar sa bei si un pic de apa. In fine, acu cel mai important este sa fii foarte bine pregatita. Succes! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 03:15 AM |
|