IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

38 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Rochii de banchet, rochii de seara sau de cocktail
angeldust
post Nov 28 2007, 07:58 PM
Post #131

Musafir

da...eu recunosc : sunt vinovata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am mai povestit io la vremea respectiva cu peripetiile mele cu banchetul. Cum mi s-a pus pata pe rochita rosie cu o zi inainte de banchet, cum am imprumutat o rochie neagra si cam neinteresanta de la o prietena, care mi s-a rupt cand am tras-o pe mine cu 2 ore inainte de eveniment ..etc etc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Partea proasta e ca , va vine sau nu sa credeti, nu am absolut nici o poza de la banchet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am doar niste filmulete si ce sa fac? un print screen din ele am incercat dar se vede jalnic. Oricum, nu a fost asa o rochie deosebita sa merite efortul.

Cam asta e scuza mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Nov 28 2007, 08:13 PM
Post #132

Musafir

buuun. no happy ending in telenovela angel. oricum, multumesc mult ca mi-ai raspuns, mai ales ca m-am trezit si eu la o gramada de vreme de la discutiile voastre, insa chiar m-a captivat topicul respectiv. daca reusesc sa obtin si poza bebe_mariei, i'm a hapyy elady (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

am si eu o sigura rochie in garderoba proprie si personala (eleganta) cu care ma falesc la fiecare eveniment la care nu merg aceleasi persoane (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imi place foarte mult rochita insa nu o sa o mai pot purta de mai mult de o data pentru ca deja am fost la banchet intr-a 12-a cu ea si la o nunta si ma stie prea multa lume ca sa risc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

mai am o rochita de vara pe care am purtat-o la o cununie, foarte vesela si simpatica pe care sigur o voi mai purta pentru ca e pretty casual.

asa ca in curand voi rasari eu pe topicul asta cu intrebarea: "recomandari pentru o rochie?", caci la anul am de mers la un botez si doua nunti si acum ma prind ca trebuie 3 rochite, nu una, ca's aceleasi personaje la respectivele evenimente. whyyyy meeeee?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 1 2007, 11:53 PM
Post #133

Musafir

(IMG:http://209.197.99.208/zoomserver/178/605/b360.jpg)

(IMG:http://209.197.99.208/zoomserver/178/884/b360.jpg)

(IMG:http://209.197.99.208/zoomserver/178/947/b360.jpg)

+Quote Post
lxn
post Dec 3 2007, 06:08 PM
Post #134

Musafir

Multumesc pentru sugestii, Kalua. Toate sunt interesante insa ultima este (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Imi doresc de mult timp clasica little black dress si cred ca una dintre cele 3 va fi musai neagra. O sa pun acum cele doua rochite pe care le am, sa-mi spuneti cum va plac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC00421_crop.jpg) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC00490_crop.jpg) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/2007NuntaAlinaAlin142_crop.jpg)

+Quote Post
kalua
post Dec 4 2007, 08:37 PM
Post #135

Musafir

Cea cu oranj si rosu nu mi se pare deloc de ocazie. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si geanta mare tot nu-i de ocazie.
Iar cealalta imi place, e ok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Dec 4 2007, 08:55 PM
Post #136

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mie sincer nu imi plac sabotii din a doua poza..
Prima rochita imi place, e chiar draguta, dar nu prea mi se pare de ocazie..

+Quote Post
lxn
post Dec 4 2007, 09:29 PM
Post #137

Musafir

Pai nici nu e de cine stie ce ocazie, mi-am luat-o de plimbare si "ocazia" la care am purtat-o a fost pe nepregatite (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am fost cu ea la o cununie civila pe o caldura ingrozitoare, iar apoi nu a urmat masa sau altceva, a fost cununie si atat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Cat despre sabotii din poza 2, la momentul la care i-am luat am alergat sa gasec ceva mai a catarii si nu am gasit, asa ca au fost my last chance. Voi ce tip de incaltari ati sugera pentru rochia eleganta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
geoo
post Dec 5 2007, 02:33 AM
Post #138

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Indeobste la rochie de genul asta merg sandale! Cat mai finute si cred ca daca au niste baretute subtiri pe glezna ar veni superb, pt ca ai picioare subtiri si frumoase! Daca esti un pic mai indrazneata, incearca culorile in nuante tari (de ex. un visiniu pt rochia ta) daca nu .... oricand sfantul bej (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) sau chiar argintii

+Quote Post
Cindy
post Dec 5 2007, 02:38 AM
Post #139

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Da, si eu votez tot pentru niste sandale foarte finute. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Dec 5 2007, 02:39 AM

+Quote Post
angeldust
post Dec 5 2007, 08:25 AM
Post #140

Musafir

Eu in primul rand observ gentuta din poza a 2-a care e exact ca cea pe care am avut-o eu la banchet, doar ca a mea era pe argintiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

CA sa fiu f sincera, nici una din rochii nu e pe gustul meu..dar hey..nici nu ar trebui sa fie pe al meu, ci pe al tau. Sfatul cel mai practic pe care ti-l pot da e urmatorul : nu are sens sa investesti in 3 tinute de ocazie pe care cine stie cand le vei mai purta. O "little black dress" ai putea sa iti iei, ca aia sigur o sa o mai folosesti si mergi la sigur cu ea, plus ca o poti face sa arate altfel de fiecare data, in functie de cum o accesorizezi. Ai o silueta misto care iti permite multe si ar trebui sa profiti de asta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Apoi, ca sa o scoti la capat si sa ai 3 tinute diferite, eu zic sa apelezi la sfanta si clasica metoda "imprumutul de la prietene" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai ca sunt sigura ca ai macar o prietena cu aceleasi masuri ca si tine si dispusa sa te ajute.
Eu una asa as face. O rochie neagra , simpla, pe care o port de 2 ori in combinatii diferite (si aici idei ar fi destule)....si o rochie "de imprumut" de pe la o prietena binevoitoare. Si te-ai scos cu minim de investite si efort (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

38 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 02:00 AM