![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie prima si a sasea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 11-March 08 Member No.: 3,457 ![]() |
facem un top al celor mai frumoase rochite (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mie iimi plac toate, insa in mod special 5, 6 si 7 deoarece au o croiala simpla si materiale care evidentiaza corpul si ascund imperfectiunile.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Votez si eu pentru prima (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
6 si ultima! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi plac toate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , dar pentru majoritatea trebuie sa fii f slaba.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez 3 si 6 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
primaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) e tinereasca si are un "ceva" in plus fata de altele.
eu ma casatoresc civil duminica si desi nu facem nimic petrecaret (doar o masa noi doi si nasii), ma gandesc ca ar fi cazul sa-mi iau totusi o rochita cu ocazia asta. ceva de zi, dar o idee mai deosebita. habar nu am in ce magazine sa caut asa ceva...parca Zara/Mango sunt prea comune...kalua, vreo idee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, merita sa fiu offtopic: sa faci poze multe si sa ne arat rochita, machiaj, tot. Si casa de caramida, cu termopan si piscina! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ontopic, o sa arati superb in orice rochita, esti frumusica foc de la natura! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) multumesc pentru vorbele calde, lxn. poze insa nu prea are cine sa ne faca, mergem doar cu nasii si acolo e doar consulul. am sa incerc sa ma gatesc cat de cat, asa pentru mine mai mult, ca nu iaste public (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Casa de piatra, Claule! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 02:01 AM |
|