IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

38 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Rochii de banchet, rochii de seara sau de cocktail
kalua
post Mar 25 2008, 02:43 PM
Post #161

Musafir

Haolica, clau, acum va luati cu acte? Nu stiu de ce aveam impresia ca si cununia civila trebuie sa fie prin vara. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Eu n-am mai fost de mult prin magazine, habar n-am ce se gaseste acum unde. Eu personal as investi ceva in rochia asta, poti s-o porti si dupa aceea doar. Nu as merge in niciun caz pe Mango, Zara si restul de magazine cu filiale peste tot. Nu stiu ce designeri aveti voi pe-acolo...
Go to the top of the page

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 25 2008, 04:00 PM
Post #162

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Multumesc, Pink (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Kalua, nu a fost planificata treaba, dar din motive administrative si de organizare ne e mai usor daca facem acum actele si ramane in vara doar nunta.

Nici eu nu prea stiu magazinele de fite de pe aici indeosebi pt ca mi se pare ca sunt pline de tzoale babesti, asa le place astora (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . E prima data cand imi trebuie ceva mai deosebit. In Bruxelles imi era mai usor, stiu si un outlet excelent, insa nu am nici un chef sa merg pana acolo pe vremea asta de iarna. O sa imi misc fundul maine prin magazine, sa vad ce ochesc asa la intamplare.

+Quote Post
kalua
post Mar 25 2008, 06:17 PM
Post #163

Musafir

Sa fie intr-un ceas bun! Si las' ca-i mai misto asa, aveti doua motive separate de petrecut si veselie in viitor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Asa sa faci, du-te-n oras si vezi ce-ti cade prada privirilor. Si daca nu gasesti nimic potrivit, te pui la rochia aia rosie pe care-o ai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 27 2008, 02:17 PM
Post #164

Musafir

Clau, sa fie intr-un ceas bun! Sper ca deja ti-ai gasit rochita?! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 27 2008, 02:25 PM
Post #165

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , dar nu am gasit. numai toale de babe sau sport in orasul asta. am sa trag de viitorul sot sa mergem in Bruxelles sambata, trebuie sa am mai mult succes acolo. oricum zilele astea nu prea am energie de batut orasul, m-a lovit cheful sa tin o cura cu fructe si legume si sunt cam sensibila.

+Quote Post
roxanica10
post Mar 27 2008, 02:29 PM
Post #166

Musafir

Imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ai grija cu fructele astea, ca nu tin de foame toata ziua. Trebuie sa mananci si ceva mai consistent.

+Quote Post
Altheea
post Mar 27 2008, 02:47 PM
Post #167

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

da clau, ai gija cu regimul, doar nu vrei sa fii palida si slabita in ziua cununiei! Casa de piatra!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
mayte
post Mar 27 2008, 07:18 PM
Post #168

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,568

hello!foarte dragute unele dintre rochii!si eu am aceasta dilema ,nu stiu unde as putea gasii ceva care sa imi placa,sa fie la un pret rezonabil si sa ma avantajeze pe mine....in general nu imi place sa atrag prea mult atentia prin haine insa la astfel de petreceri cum este banchetul de sf cl a 12 sau terminarii facultatii eu zic ca ne treb ceva care sa atraga atentia,care sa ne dea un aer de vedeta si sa atragem privirile tuturor,sa ne simtim mai sigure pe noi...si un lucru e clar.......de f multe ori haina il face pe om..nu cont ca ai dat 1mil sau 100 ci conteaza cum arati in acea haina......problema noastra este ca nu stim sa alegem rochia care ne avantajeaza cel mai mult.....rochii frumoase sunt peste tot...si pt o petrecere nu doar rochiile exista.....pt cine e mai indrazneata si stie o croitoreasa buna sugerez o tinuta,insa fusta poate fii modificata ,adica mai lunga putin daca nu are niste picioare dragute...si culoarea es finuta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

:magindesc:cine ma ajuta sa postez niste poze caci nu reusesc singura

+Quote Post
Fanny
post Mar 27 2008, 07:20 PM
Post #169

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Mayte (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

Ca sa vezi cum pui poze CLICK

+Quote Post
mayte
post Mar 27 2008, 07:30 PM
Post #170

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,568

[/img]1346_1205492860187

+Quote Post

38 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 02:05 AM