![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 8-May 08 Member No.: 3,830 ![]() |
Galbenul e bun? Si ca poseta e bine sa aleg una plic care sa se asorteze cu pantofii? Si pantofii de satin sau de lac?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Galbenul e perfect. Indiferent ca e satin sau lac, e perfect.
Eu as prefera insa ceva in genul asta (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/1396-472396-d.jpg) (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/prdm_sa13144-004-2.jpg) Iti recomand sa eviti lacul pentru ca lacul arata de cele mai multe ori "cheap" si nu e bine sa risti. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 8-May 08 Member No.: 3,830 ![]() |
Ca accesorii? Ma indrept spre pietre sau metal? Aurii ar merge?
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu as alege satin mi se pare mai elegant , finut,
lacul e prea vulgar doar daca are incaltamintea sau poseta putin lac si restul alt material parca auriul si argintiul nu se mai poarta asa mult deja e depasit eu zic sa nu ti asortezi poseta neaparat cu pantofi , nu se mai poarta e prea clasic |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, ca ai sa arati ca o varza. Ce culoare de par, piele si ochi ai?
Nu satin si la papuci, rochia e deja de matase, o sa arate fata ca o nasa la o nunta de tara, tu. Asorarea incaltamintei cu geanta se impune , altfel ar arata a tinuta de zi. Auriul si argintiul se poarta in draci dar cind ai PESTE 25 de ani si NU ORIUNDE. Anutzika, cit de lung ai parul? |
|
|
![]()
|
|
Piele alba blonda cu ochi albastri. Am parul lung si vreau sa il las pe spate si putine bucle mari si rebele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Perfect. Bucle mari, largi, la asta nu merge cercei mari ca nu o sa se vada.
Daca bijuteriile sint din aur, e musai sa fie rezonabile ca dimensiuni, altfel o sa fii pom de Craciun. Culorile sint perfecte, ai ales foarte-foarte bine culoarea rochitei, bravo, te va pune in valoare! Ca machiaj ti-as sugera tot nuante de oranj (o sa iti scoata ochii in evidenta), un pic de eye-liner inchis (un violet) doar pe pleoapa de sus, tus de gene, buzele cit mai naturale, un gloss fructat va fi perfect. Daca vrei sa iesi si mai mult in evidenta si ai buzele pline, bine conturate si dantura fara cusur poti incerca si o nuanta de corai (rosu spre portocaliu). Iti jur ca nu vei trece neobservata si ai sa arati si potrivit pentru virsta ta ( e foarte important ca tinuta si machiajul sa nu te imbatrineasca) acum esti ca o piersica apetisanta si fix asa trebuie sa arati - si ai sa fii si "trendy", nu risti sa mai fie nimeni ca tine, nu ai sa ia o tinuta obisnuita, nici plictisitoare... eu cam atit am avut de spus. Ateptam poze cu tine dansind pina rupi incaltarile! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
daca esti blonda eu mi as lua acesorii pe negru iti va iesi in evidenta parul
sau pantofii pe mov si poseta neagra |
|
|
![]()
|
|
Multumesc mult de ajutor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
tu parca o trimiti l;a inmormintare... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Unde ai mai auzit tu mov cu negru? diviiii, wake up, fata are 19 ani nu 50...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:24 PM |
|