![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 8-May 08 Member No.: 3,830 ![]() |
Cu pantofii am inteles. Dar bijuterii? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pai cum e croiala rochiei in partea de sus? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu personal nu port coliere ci doar cercelusi. Imi place sa am gatul si pieptul liber. Mi se pare ca se vede mai frumos la mine.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 8-May 08 Member No.: 3,830 ![]() |
Am pus rochia pe pagina anterioara. Este aia mov. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Depinde de gentuta si pantofiori. Daca sunt in genul celor propuse de Maat nu cred ca mai merg bijuterii. Poate doar cercelusi mici, bobite (daca ai parul prins) sau daca il lasi desprins pe spate cum vrei tu niste cercelusi lungi aurii fara zorzoane, fara pietre, fara bilute.
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 11-May 08 Member No.: 3,851 ![]() |
Salut , ma numesc Ioana am 19 ani si as avea o intrebare. Ce culori mi-ati recomanda pentru rochita de banchet (sfarsitul clasei a XII-a) , dat fiind faptul ca am parul saten inchis, ochii caprui si tenul destul de deschis? Rochita mi-o fac la comanda, dar nu ma pot decide pentru culoare ? Ce culori credeti ca m-ar prinde cel mai bine? Va multumesc mult. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu as zice rosu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bine ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Biencuto, bine ai venit. Mi se pare potrivit si verdele-smarald, dar si albastru-turcoaz.
PS: Cand am citit despre trasaturile tale mi-au adus aminte de o actrita care a inceput sa-mi fie tare draga. Leighton Meester |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intr-adevar, si rosul dar si verdele merg foarte bine la tenul si parul tau. Ar merge si un galben intre intens si pal, nu stiu cum sa explic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 11-May 08 Member No.: 3,851 ![]() |
va multumesc mult , si eu la rosu si la verde m-am gandit. La rochita am o "banda" mai lata un pic si as vrea sa fie alta culoare. ce culoare as putea combina cu verde? daca as alege rosu m-am gandit la negru .ce parere aveti? va multumesc inca o data (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 09:46 PM |
|