![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Mmmm....cum de sta rochita aia fara sa pice in partea de sus? E un model foarte interesant, n-am mai vazut pana acum asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si mai adaug ca pantofiorii, in detaliu, cum i-am vazut pe pagina anterioara, sunt foarte frumosi! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Are o alta parte pe interior cu elastic de care este prins evantaiul din satin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu sunt eu in poze e sora mea, Luiza. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC04655.jpg)
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC04656.jpg) Inca doua poze in care se vede mai bine rochia ei. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce frumoasa e! ptiu, sa n-o deochi!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Mi-am dat seama ca e surioara ta, pare mai micuta decat tine dar semanati foarte bine. Frumoase amandoua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Are un machiaj ca de spiridus, e foarte placut, i like it ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Originala rochita...si machiaju`!! Iar pantofii sunt lovelyyyyy... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) rochita e facuta sau cumparata?
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intr-adevar, foarte original modelulul, n-am mai vazut asa insa mi se pare ca-i vine excelent! Felicitari pentru alegere si pentru machiajul facut de tine, Pink!
Daca n-a avut inca balul, ii doresc sa se distreze cat poate si sa se bucure de seara minunata pentru ca nu se mai intalneste cu ea! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
F draguta rochita Luizei, Pink. Si coafura si machiajul sunt super. Numai ca apropo de evantaiul ala, nu trebuie sa lase vreun barbat sa se apropie prea mult de ea, ca o sa-i vada sutienul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Rochita prietenei probabil nu-i pozata dintr-un unghi ok, ca nu prea-mi dau seama cum vine. |
|
|
![]()
|
|
Balul a fost aseara. Nu i se vede nimic. Nu are sutien, ci o banda cu elastic de care e prinsa rochia. O sa pozez mai dinj detaliu. Oricum, e facuta la croitoreasa rochita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cea a prietenei ei este dreapta si cu franjuri in stilul celor de la inceputul secolului trecut! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 11:48 AM |
|