![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Super!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Frumoasa rochita, frumoasa sora si machiajele faine. Pantofii se potrivesc super si eu aveam o dilema daca nu cade partea de sus dar arata fain fain.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 23-May 08 Member No.: 3,930 ![]() |
in sfarsit mi-am luat rochita....este din matase...foarte usoara ....bate spre turcoaz si se potriveste f bine cu sandalele aurii
la o astefel de tinuta ar merge strampi subtiri? saumai bine fara? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Fara!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Exista si speciali pentru sanda. Sunt foarte fini, 10-15 deni cred, fara intaritura la degete de nicio culoare. Abia se sesizeaza ca ai ciorap.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
cu ciorap zic eu
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow Pink, foarte finuta sora ta iar rochia si pantofii sunt in ton cu gingasia ei. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Foarte foarte interesant modelul la rochie si foarte placuta culoarea iar pantofii sunt superbi( cred ca ar merge perfect si la o rochie de mireasa )
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu rezolv chestia asta cu Sally Hansen make up for legs; e un spray de diferite nuante ca intensitate pe care-l intinzi uniform pe picior, acopera lucios is matasos piciorul, mascand imperfectiunile si se vede f natural.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 23-May 08 Member No.: 3,930 ![]() |
Eu rezolv chestia asta cu Sally Hansen make up for legs; e un spray de diferite nuante ca intensitate pe care-l intinzi uniform pe picior, acopera lucios is matasos piciorul, mascand imperfectiunile si se vede f natural. hmm....o sa incerc asa...oricum n-am cicatrici sau pete pe picioare...dar intrebam ca stiam ca nu prea merg strampi la sandale si ca accesorii ce mi-ati recomanda? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
La sandala nu se poarta niciun fel de ciorap subtire, fie el si invisibil (ca pana la urma tot se vede), mi se pare de mult prost gust.
O pedichiura frumoasa, o oja finuta daca vrei sau pur si simplu niste unghii ingrijite sunt foarte bine. Ca accesorii as recomanda ceva auriu, daca ai sandale aurii. Poti purta si un simplu lant de aur cu un pandantiv de aur , sau pandantiv transparent sau perla (s-ar potrivi cu rochia deschisa la culoare). La fel si pt cercei. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 08:33 AM |
|