![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 23-May 08 Member No.: 3,930 ![]() |
La sandala nu se poarta niciun fel de ciorap subtire, fie el si invisibil (ca pana la urma tot se vede), mi se pare de mult prost gust. O pedichiura frumoasa, o oja finuta daca vrei sau pur si simplu niste unghii ingrijite sunt foarte bine. Ca accesorii as recomanda ceva auriu, daca ai sandale aurii. Poti purta si un simplu lant de aur cu un pandantiv de aur , sau pandantiv transparent sau perla (s-ar potrivi cu rochia deschisa la culoare). La fel si pt cercei. mersi pt sfaturi....nici eu nu mi-as fi luat ciorapi pt ca mi se pare ca arata groaznic dar vocile spuneau: cum sa mergi fara? ca accesorii tot la ceva din aur m-as fi gandit....si mi-am convins matusa sa-mi imprumute colierul ei ..sper sa mearga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
poate faci o poza sa vedem si noi ca eu una sunt curioasa deja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu votez fara ciorap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi se pare tare nasol cand vad sandalute combinate cu ciorap, parca nu merg deloc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu vreau sa vad rochita (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu, mi se pare aiurea sa ceri si mai ales sa oferi sfaturi pe neve, in necunostinta de cauza!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 23-May 08 Member No.: 3,930 ![]() |
Eu rezolv chestia asta cu Sally Hansen make up for legs; e un spray de diferite nuante ca intensitate pe care-l intinzi uniform pe picior, acopera lucios is matasos piciorul, mascand imperfectiunile si se vede f natural. si inca o intrebare....unde gasesc asa ceva? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si io vreau sa stiu walpu de unde ai luat asa ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am multe vinisoare sparte pe picioare si de aia nu prea port chestii scurte. Asa ca ma intereseaza si pe mine, daca zici ca se vede natural.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
La mine vinisoarele alea sunt mostenire genetica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . I'm interested too.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu am vanatai in toata regula! circulatie proasta ce sa-i faci? la cea mai mica atingere io ma innegresc...
deci? unde gasim? eu nici nu suport dresurile... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
rochita de nunta
(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/rochie.jpg) asa e materalul mie mi a placut mult, sa nu credeti ca e necalcata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) accesoriile sunt argintii merge machiajul argintiu cu mov ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta e (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/3703-01_11.jpg)
Astea sunt specificatiile Airbrush Legs Leg Makeup Spray-On Perfect Legs in an Instant! Say goodbye to pantyhose! Imagine the feeling of absolute freedom from pantyhose. Spray-on water-resistant, skin perfecting leg makeup that stays fresh and natural-looking all day. Breakthrough formula is weightless, long-lasting, transfer resistant and optically slimming. Enriched with Vitamin K to help cover and fade freckles, veins and imperfections. Legs look gorgeous, healthy, and flawless, and feel soft, smooth and sexy. Bare legs are nice...Airbrush legs are irresistible! Available in four shades to match any skin tone. Special Ingredients: With Plant Extracts and Vitamin K to help cover and fade imperfections. Sin pacate nu stiu daca exista in Romania, ca l-am primit cadou de Craciun plus alte chestiute de Craciun de la doamna care se ocupa cu cadourile de la mine din clasa si nici n-am putut sa intreb. De atunci trag de el si e fenomenal de fain. Acuma, am vazut ca are si Claudia, tipa cu Artdeco, insa nu stiu daca de la firma asta o fi bun de ceva. Frumoasa rochia, iar verdele smaraldiu e printre culorile mele preferate, cel putin in ultima vreme am dezvoltat o obsesie. Desi o sa ai sandalutele argintii si gentuta la fel, eu as opta pt mov combinat cu culoarea oului de rata, caci e mai expresiv decat argintiul si mai in ton cu verzuliul cu care, de altfel, in alta circumstanta merge de minune auriul-ton trendy in vara asta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:34 AM |
|