![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doamne Lost, ce-mi place verdele ala. Si parca tu ai si ochii verzi, dac-am retinut bine (sau sunt albastri?).
E musai totusi s-o pui si pe tine sa vad cum se aranjeaza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Las' ca-ti faci poze cand te duci la nunta. Apropo, cand e nunta? Mai fetelor, eu is mai de moda veche asa ca o sa-mi pun dress de 8 deni, la rochia de seara. Caut de zor dres special pentru sandale. Inca n-am apucat sa ajung in Unirii. De exemplu, mie mi s-a parut de prost gust s-o vad pe vara-mea la mine la nunta, in luna noiembrie cu rochita de vara fara dres. Plus c-a facut un frig saracuta de ea, ca s-a lasat cu raceala dupa. Deci, concluzia.....fiecare cum se simte bine. Interesant spray-ul tau Walpu. Bine, la picioarele mele sanatoase, as consuma unul intreg din prima (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oufff mai walpu , stiam io ca numa imi faci pofta de ceva ce nu o sa gasesc sa cumpar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) In state sigur se gaseste dat cine stie in ce secol mai apuc io pe cineva sa vina din state
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
peste o luna , si am mai aflat sapt trecuta ca mai am si un botez credeam ca am scapat de el (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
da verzi ii am roxi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , poza o sa pun dar trebuie neaparat sa ma bronzez ca asa branza (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) nu da bine deloc trebuie sa mi achizitionez un creion verde atunci walpu si eu port cioapi f subtiri |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu chiar verde, ca aici ar intra si Bia si ne-ar critica. Am eu un fard super sclipiciu, culoarea oului de rata, e auriu-verzuliu-alburiu, asta pt luminozitate. Restlul la ochii tai nuantele de mov, te flateaza. Oricum, fa probe si pune poza la criticat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Angel, daca plec eu la vara in state iti trimit sau aduc eu, daca pleaca un prieten il pun sa cumpere mai multe. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa dea Domnu' sa te duci tu in State la vara. E o experienta ce merita incercata.
Lost, mie mi se pare ca se vede f misto pe ochii verzi grena-ul sau movul ala inchis. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am niste nuante tari, insa incercand sa le fac poza nu iese nimic, plus ca pe mana e altfel decat pe ochi. O sa incerc zilele astea sa ma mai pozez si eu dupa ce ma machiez, nu degeaba trudesc zi de zi.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie imi place roxi, sa vad cum merge combinatia verde - mov ,
la mov oricum nu renunt |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lost, nu stiu daca-ti dai seama la care mov ma refer. Eu am ramas in minte cu poza unui machiaj cu fard Seventeen al unei tipe intr-un catalog (dar de ceva ani). Am impresia ca l-am si pastrat, dar nu mai stiu pe unde-o fi.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
si mie roxi imi place movul inchis, cum sa explic sa nu fie movul rosiatic adica movul care zici ca are si un stop de rosu ci movul mov inchis
asa cum strugurii copti bine doamne ce explicatii am dat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
indigo, bre, insa ceva mai cald. Stiu foarte bine, eu fac uz si abuz de culoarea asta. Machiajul cu mov si verde mie mi se potriveste de minune. Ar mai merge mov cu coraille sau bronz.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 02:22 AM |
|