IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

38 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Rochii de banchet, rochii de seara sau de cocktail
LostWhispers
post Jun 3 2008, 10:08 PM
Post #301

Musafir

da indigo , cat am incercat sa explic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
walpu sa faci niste poze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , chiar daca clar nu o sa mi iasa ca si tie macar sa stiu cum ar trebui sa combin culoriile
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Jul 14 2008, 04:29 PM
Post #302

Musafir

Nunta la varu-miu... ati vazut ceva rochite dragute in ultima vreme prin magazine? ca pe net, nu de alta, mi se scurg ochii degeaba. Si sandalute mi-ar trebui, insa nu stiu incotro sa caut si ce sa caut. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 14 2008, 07:59 PM
Post #303

Musafir

Sunt cateva magazine in Mall cu rochii de ocazie mai rasarite. Acu nuj exact ce ai vrea...cat vrei sa dai pe ea, etc.

+Quote Post
walpurgik
post Jul 15 2008, 09:32 PM
Post #304

Musafir

Pai ce ma sfatuiti sa-mi iau, rochie mai lunga mai scurta, dupa cum ma stiti si cunoasteti si moda ar trebui sa optez pt culori anume, modele anume? Sunt habarnista la capitolul asta pentru ca ar fi prima nunta la care particip de cand sunt mare la care intr-adevar conteaza cum o sa ma prezint. Oare ce mi s-ar potrivi, avand in vedere ca tre sa dau ochii cu multe neamuri care nu m-au vazut demult si deh, tre sa fiu splendida! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 15 2008, 09:35 PM
Post #305

Musafir

Pai la corpu tau....orice stramt pe talie...lungime pana la genunchi sau mai scurt, culori te cam prind toate...eu zic ca ai de unde alege si oricum o sa fii splendida (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Jul 17 2008, 01:26 PM
Post #306

Musafir

Mi-am luat pana la urma o rochie de la mango, intr-o culoare, ei stiu cat de fashionable, insa e ca si ochii mei-varianta dark (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/DSC01008mc.jpg) . Acum pe voi v-as ruga sa-mi ziceti ce culoare sa-mi iau sandalute si poseta, accesorii.
Mi-a placut o rochie intr-adevar trendy de la effect, insa era marimea 38 si, desi arata foarte bine, nu ma avantaja deloc.

+Quote Post
Roxana_
post Jul 17 2008, 02:10 PM
Post #307

Musafir

Inspiratia de moment, imi spune c-ar merge cu niste sandale argintii sau chiar in culoarea rochiei....nu stiu daca si poseta trebuie sa fie in aceeasi nuanta.
Hai ca ai gasit repede totusi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
walpurgik
post Jul 17 2008, 02:18 PM
Post #308

Musafir

roxi, n-am stat sa aleg. Sunt intr-o dispozitie de anything will do. Am trecut cu vederea repede peste itschy-kitschy, am probat ceva ce mi s-a parut intr-adevar deosebit insa venea pe mine ca pe sac, iar asta de la mango, e un XS care totusi nu se vede prea tare ca mi-e un pic mare. Eu sunt sus ingusta si la rochii acolo e tot suportul. Bine, nici cu asta nu prea mai am piept, dar macar sta un pic pe langa corp. Ziceai ceva de niste cupe de silicon pentru rochii purtate fara sutien. Imi reamintesti, te rog? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
La sandale m-am gandit si eu la niste stilettos argintii.

+Quote Post
Roxana_
post Jul 17 2008, 02:28 PM
Post #309

Musafir

Pai am impresia ca ai si ceva argintiu de incaltat, ca parca am vazut eu poze la shopping.
Da, hai sa-ti spun despre cupe, ca m-am informat. Am fost la ID Sarrieri si mi-a dat un astfel de sutien, care era ca un sutien normal, adica 2 cupe, legate in fata fara nimic in spate. In interior erau captusite cu ceva silicon, care se zice ca s-ar lipi de piele, dar eu n-am incredere. Mergi si la Jolidon si la ce firme de lenjerie feminina mai exista la voi in Tm si intereseaza-te de toate solutiile. Eu mi-am luat pana la urma benzi adezive pe ambele fete, pentru ca aveam deja cupe la rochie. Am vazut si-n Sephora si ceva mai ieftine decat la ID Sarrieri.

+Quote Post
kalua
post Jul 17 2008, 02:29 PM
Post #310

Musafir

Argintiu mi se pare perfect. Jentuta tot argintie as purta. Daca nu gasesti nimic demn de luat in seama de cumparat, ia-ti niste material si tranteste-ti un saculet.
Cand te vedem cu rochia pe tine?

+Quote Post

38 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:46 PM