![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai tu dreptate, bulinuto, cu ciorapii. Dar atunci ar trebui si alti pantofi (parerea mea), si alte bijuuri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Arati foarte bine, Fanta (IMG:style_emoticons/default/322.gif) !
Subscriu si eu la ideea Bulinei cu ciorapii transparenti, mai ales ca ai ce etala (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Poseta mi se pare extralarge pentru o asa ocazie. Daca tot mergi la cumparaturi, poate te uiti si dupa ceva de pus la mana, o bratara uschita, ceva, si eventual niste margele care sa iasa mai mult in evidenta. Poate gasesti ceva la set. In cazul asta, nu-ti mai pui curea . Distractie placuta! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanta, eu zic sa lasi ciorapii aia pe care-i ai in poza ca-s de mare efect. Cam astia se poarta acum. Mi s-ar parea prea banala tinuta cu ciorapi culoarea piciorului.
Nu mai e nevoie de curea si lasa ifosele ca tu chiar ai talie. Geanta neaparat trebuie schimbata. Mi-as pune si niste margele mai mari si nu atat de lungi. Iar lui i-as schimba culoarea camasii (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Bine...astea-s parerile mele si cum gusturile nu se discuta..... |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Nu ma impuscati dar n-am prea multe poze, m-am pregatit singura si n-avea cine sa-mi faca poze cand am plecat, pun una sa vedeti cum m-am prezentat chiar daca nu e in intregime, adica si cu picioare pozate..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i398.photobucket.com/albums/pp62/silvana_o/ptsite.jpg) Si la fel nu ma impuscati dar am luat geanat aia mare rosie am ascuns-o pe undeva pe acolo in timpu petrecerii, dar daca va spun cate am bagat in ea nu ma credeti, parca eram magazie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , dar imi asum greseala asta...si sincer nici nu am mai dat banii pe alta gentuta, am dat pe coafor..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i398.photobucket.com/albums/pp62/silvana_o/ptsite2-1.jpg) Important e ca ne-am simtit bine! This post has been edited by fantasy: Oct 13 2008, 09:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Ma bucur ca n-ai renuntat la ciorapii mati (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Si eu merg la nunta in noiembrie si, chiar daca inca nu stiu ce rochie o sa imi iau, stiu sigur ca imi trebuie ciorapi negri mati si pantofi negri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
HELP! Dupa cum stiti (sau daca nu stiti, va zic eu acum), anul asta termin facultatea. Asadar, colegii mei presteaza despre banchet. Eu inca nu sunt convinsa ca vreau sa merg, pe motiv ca n-am rochie, si nici n-as vrea sa cheltui o avere in sensul asta. Plus problema ca sunt mega, extra slaba, si nu stiu ce fel de rochie ar trebui sa-mi iau. Eu am o singura rochie in garderoba, si anume cea pe care am purtat-o la banchetul din clasa a 12-a, adica asta:
Se mai poarta asa ceva? Sau trebuie neaparat sa-mi iau alta? |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
io habar nu am daca se poarta ori ba dar imi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place foarte mult culoarea, e superba. Partea de sus eu zic ca merge cea de jos nu stiu, acum depinde si daca e un loc unde toata lumea e la ultima fita sau nu.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Banchetul o sa fie la Marriot, foarte fitzos, cu fantani de sampanie si ciocolata si alte asemenea. Majoritatea colegilor au parinti cu foarte multi bani...
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, nu ai o coitoreasa buna? pretul nu se compara, eu mi-am facut asta cu 100 de lei sau asa ceva
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/p_0271.jpg) (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/Picture-174.jpg) eu ii zic rochia gogosar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:46 PM |
|