IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

38 Pages V  « < 33 34 35 36 37 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Rochii de banchet, rochii de seara sau de cocktail
kalua
post Oct 10 2008, 12:08 AM
Post #341

Musafir

Ai tu dreptate, bulinuto, cu ciorapii. Dar atunci ar trebui si alti pantofi (parerea mea), si alte bijuuri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
sylvia_31
post Oct 10 2008, 08:43 AM
Post #342

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Arati foarte bine, Fanta (IMG:style_emoticons/default/322.gif) !
Subscriu si eu la ideea Bulinei cu ciorapii transparenti, mai ales ca ai ce etala (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Poseta mi se pare extralarge pentru o asa ocazie.
Daca tot mergi la cumparaturi, poate te uiti si dupa ceva de pus la mana, o bratara uschita, ceva, si eventual niste margele care sa iasa mai mult in evidenta. Poate gasesti ceva la set.
In cazul asta, nu-ti mai pui curea .
Distractie placuta!

+Quote Post
Roxana_
post Oct 10 2008, 09:59 AM
Post #343

Musafir

Fanta, eu zic sa lasi ciorapii aia pe care-i ai in poza ca-s de mare efect. Cam astia se poarta acum. Mi s-ar parea prea banala tinuta cu ciorapi culoarea piciorului.
Nu mai e nevoie de curea si lasa ifosele ca tu chiar ai talie. Geanta neaparat trebuie schimbata. Mi-as pune si niste margele mai mari si nu atat de lungi.
Iar lui i-as schimba culoarea camasii (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Bine...astea-s parerile mele si cum gusturile nu se discuta.....

+Quote Post
fantasy
post Oct 13 2008, 09:37 PM
Post #344

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Nu ma impuscati dar n-am prea multe poze, m-am pregatit singura si n-avea cine sa-mi faca poze cand am plecat, pun una sa vedeti cum m-am prezentat chiar daca nu e in intregime, adica si cu picioare pozate..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://i398.photobucket.com/albums/pp62/silvana_o/ptsite.jpg)

Si la fel nu ma impuscati dar am luat geanat aia mare rosie am ascuns-o pe undeva pe acolo in timpu petrecerii, dar daca va spun cate am bagat in ea nu ma credeti, parca eram magazie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , dar imi asum greseala asta...si sincer nici nu am mai dat banii pe alta gentuta, am dat pe coafor..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://i398.photobucket.com/albums/pp62/silvana_o/ptsite2-1.jpg)

Important e ca ne-am simtit bine!

This post has been edited by fantasy: Oct 13 2008, 09:41 PM

+Quote Post
ioannaraluka
post Oct 14 2008, 07:08 PM
Post #345

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Ma bucur ca n-ai renuntat la ciorapii mati (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Si eu merg la nunta in noiembrie si, chiar daca inca nu stiu ce rochie o sa imi iau, stiu sigur ca imi trebuie ciorapi negri mati si pantofi negri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 31 2009, 08:29 PM
Post #346

Musafir

HELP! Dupa cum stiti (sau daca nu stiti, va zic eu acum), anul asta termin facultatea. Asadar, colegii mei presteaza despre banchet. Eu inca nu sunt convinsa ca vreau sa merg, pe motiv ca n-am rochie, si nici n-as vrea sa cheltui o avere in sensul asta. Plus problema ca sunt mega, extra slaba, si nu stiu ce fel de rochie ar trebui sa-mi iau. Eu am o singura rochie in garderoba, si anume cea pe care am purtat-o la banchetul din clasa a 12-a, adica asta:
Se mai poarta asa ceva? Sau trebuie neaparat sa-mi iau alta?

+Quote Post
bulina
post Mar 31 2009, 08:48 PM
Post #347

Musafir

io habar nu am daca se poarta ori ba dar imi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Mar 31 2009, 08:52 PM
Post #348

Musafir

Mie imi place foarte mult culoarea, e superba. Partea de sus eu zic ca merge cea de jos nu stiu, acum depinde si daca e un loc unde toata lumea e la ultima fita sau nu.

+Quote Post
Jo
post Mar 31 2009, 08:58 PM
Post #349

Musafir

Banchetul o sa fie la Marriot, foarte fitzos, cu fantani de sampanie si ciocolata si alte asemenea. Majoritatea colegilor au parinti cu foarte multi bani...

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 31 2009, 10:29 PM
Post #350

Musafir

Jo, nu ai o coitoreasa buna? pretul nu se compara, eu mi-am facut asta cu 100 de lei sau asa ceva
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/p_0271.jpg) (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/Picture-174.jpg)

eu ii zic rochia gogosar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

38 Pages V  « < 33 34 35 36 37 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:46 PM