![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am si nici nu cunosc. N-as vrea sa probez una cu ocazia asta totusi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Si eu am MARE nevoie de idei pt o rochie faina pt banchetu` de sfarsit de facultate...
Imi place tare rochia asta a dnei Annie Lenox (mi se pare ca seamana Annie cu...Kalua ) : (IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/arts-graphics-2008_1184345a.jpg) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ha! Si mie mi se pare ca seamana cu kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaa, chiar seamana
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Zana Maseluta, ce tare!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
lool, noi nici nu ne-am gandit inca unde vom face banchetul si alte detalii de gen. Ala din primul an a fost in Maxx, aka un club din Regie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fitzosilor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si la noi ala a fost in Maxx, da` ala era balul bobocilor. Cine crezi ca s-a imbracat in rochie de seara la balul bobocilor? Noi si in clasa a 12-a am facut banchetul la restaurant, cu meniu si d-astea. Si a venit toata lumea la 4 ace, ca na, e event.
Edit: apropo, ca o sugestie, ar trebui sa va ganditi/hotarati repejor, ca o sa va coste mai mult daca lasati pe ultima clipa. La noi va fi in jur de 250 de ron de persoana, ceea ce mi se pare ok. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Actually, eu la balul bobocilor am avut un maieu decoltat si o fusta mai clos.
Sincer nici nu stiu cat de receptivi vor fi colegii mei la petrecere, ceva cu fast in nici un caz, la cat de dezbinati si bisericati au fost 3 ani la rand. Rochita tie iti vine foarte bine, de partea de jos nu sunt foarte convinsa insa. This post has been edited by sweet_girl: Mar 31 2009, 11:24 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 1-April 09 Member No.: 6,207 ![]() |
ally unde gasesc si eu asa ceva? heei,mi-a placut foarte tare prima rochie,cea neagra,vreau sa stiu daca ai idee cat costa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oi! Cineva dezgroapa mortii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:36 AM |
|