IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

38 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Rochii de banchet, rochii de seara sau de cocktail
arissuca
post Apr 17 2007, 09:28 AM
Post #71

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

@ Dr wise (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) super descrierea! Si daca nu e suava, nu e cuminte si mai ales nu duce la ganduri angelice/prietenii platonice...m-ar interesa sa vad cum arata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

In alta ordine de idei, si eu am aceeasi problema cu materialele, in ultimul timp nu am gasit nimic dragut, numai chestii sclipicioase, bune de ornat pomul de Craciun. Am abandonat ideea ca as putea sa-mi gasesc ceva in magazine (daca gasesc ceva fainut, invariabil trebuie sa fac ceva modificari) asa ca de obicei mi le fac la croitoresa mea, dar problema este ca acum chiar n-am gasit niciun material care sa merite sa fie cumparat.

@ Bebe: super iti vine rochita, chiar ti se potriveste!
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Apr 17 2007, 12:07 PM
Post #72

Musafir

Dragutzelor, bazati-va pe intuitia mea, fiindca stiu sa aleg! Doar sunt rac si capra/ oaie pe deasupra!!!!
For your info, azi nu poci sa prestez la poze, merg la aerobic dupa orele de servici si dupa sport sunt ca o broasca calcata de masina, asa ca no way this evening...dar, promit ca sambata seara cel tarziu postez poze cu "obiectul" incriminator.
Sambata scot la aerisit doua prietene in Mall, la praduit si iau si aparatul foto. Le-as pune sa se imbrace cu ce v-am prezentat, dar sunt genul sport/ casual si habar n-au sa-si puna formele frumoase in evidentza, asa ca s-ar putea sa stric orzul pe gaste, daca le pun sa se imbrace si sa se incalte cu respectivele...v-am spus, atitudinea conteaza enorm in tot ce puneti pe voi! Dar voi incerca...eu am probat rochia fiindca a fost o revelatie(si dragoste) la prima vedere, dar cam crapa pe sunculitele mele...daca mi-o fi sortita, ma mai asteapta o militzara pana mai slabesc...daca nu, asta este!
Revin asap! Si cu numele magazinului, poate o fi unul si pe la voi....pot spune ca exact rochia respectiva am ochit-o pe o cantareatza vineri seara la emisiunea "Stele de 5 stele", din greseala, cand butonam TV-ul, iar ea presta la un cantec al lui Mihai Alexandru...am sunat-o pe una din gagicile cu care ies la praduit s-o vizioneze, dar raspunsul ei a fost...mda, pare de cocktail...pe dracu! La mintea ei, cred ca parea de piatza!
Asa ca I'll be back...

+Quote Post
roxanica10
post Apr 17 2007, 01:32 PM
Post #73

Musafir

Bebe, imi place rochita. E f fina si-ti vine bine!

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 17 2007, 03:15 PM
Post #74

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

merci fetelor (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si ai dreptate monicutza nu prea ma machiez si asta cel mai mult pt ca ma enerveaza problemele cu tenul si-mi piere tot cheful (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .. la rimel am alergie dar ceva fard mai pot sa pun dar cand ma uit in oglinda si-mi vad gropitzele imi vine sa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si las totul balta. de-asta ma gandeam sa revin la fondul de ten, poate daca le mai estompez o sa fie mai bine dar cele testate pana acum (clinique, l'oreal, revlon) nu faceau decat sa imi evidentieze problemele. urmeaza cel recomandat de moni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

dr_wise si eu sunt curioasa sa vad rochita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
geoo
post Apr 17 2007, 06:41 PM
Post #75

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

ei, na, eu cand am vazut topicul m-am gandit la banchetul din a 12-a.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
voi cautati rochie pt banchet?!?!? o doamne, eu de ce nu m-am gandit la asta?! defapt nici nu cred ca ma duc la banchet! Oricum am vazut aici niste rochii superbe!
Sper sa va gasiti ceva sa va vina PERFECT! Eu am mici probleme de cand cu rochia din a 12-a.....cand mi-a nascut o criza de isterie care a culminat cu mine si foarfecul bagat in sete in noua mea rochie facuta la comanda! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 20 2007, 09:13 AM
Post #76

Musafir

Dragutzelor, va anuntz ca in seara asta pun bateriile la incarcat si maine toata dupa amiaza voi fi "reporter de razboi"!
Plec cu aparatul foto la praduit de haine si incaltari interesante pt banchet. Voi fotografia tot ce prezinta importanta pt o "comisie" formata din 3 gagici, eu si prietenele mele...sa vedem ce-o sa iasa...
Revin cu impresii de campanie sambata seara, latest on Sunday noon.
V-am pupat!

PS: le-am anuntzat deja ca vor fi fotomodele pe elady si sunt deja f agitate si pline de emotie...hmm...

+Quote Post
angeldust
post Apr 20 2007, 11:46 AM
Post #77

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Abia asteptam poze de pe front

+Quote Post
arissuca
post Apr 20 2007, 02:27 PM
Post #78

Membru de Onoare

Member No.: 104

Subscriu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
BTW, Dr_wise, ai un stil de a scrie pur si simplu savuros, mai mare placerea sa te citim!

+Quote Post
dr_wise
post Apr 20 2007, 03:54 PM
Post #79

Musafir

Grazie 1000!!!
Asta din cauza ca toata sapt sunt "like a virgin", sotul meu e plecat la Buc cu jobul si sunt prea plina de energie...dau pe afara!...Duracell ma cheama! Stai sa ma vezi maine in ce verva voi fi la praduit, dupa ce-l prind pe musiu "marito mio" si il fac arshice tonight! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Ihaaaaaa! Voi scana tot ce flutura pe umerase cu raze X!

+Quote Post
kalua
post Apr 22 2007, 06:15 PM
Post #80

Musafir

Doftoreaso, pe unde umbli? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sper ca nu te-au saltat fortele de ordine si disciplina si te-au incuiat pe undeva vazandu-te asa inarmata cu modele si aparat foto... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

38 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:15 PM