IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

38 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Rochii de banchet, rochii de seara sau de cocktail
dr_wise
post Apr 22 2007, 09:24 PM
Post #81

Musafir

Fratzilor, nu ma saltara, dar nici mult nu mai aveam...
Din pacate, rochia pt care m-am inarmat cu aparat foto si as fi cumparat-o, chiar daca crapa o militzara pe mine, nu mai exista in mag...au inhatzat-o altele!!! Sunt suparata pana la Dzeu, fiindca m-am laudat degeaba... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am intrebat-o si pe vanzatoare ce-i cu ea/ ele, pe unde le-au ascuns ca nu le vaz...cica au avut reduceri sapt asta si in trei ore s-au vandut toate 5 bucatile...auuu, sunt sictirita rau de tot! Am probat eu una misto, in alt magazin, dar ca asta laudata nu exista alta pe lume!!!! Pt cine intereseaza, am pus poze in album.
Daca va ajuta cu ceva, magazinul se numeste "RINASCIMENTO", incerc sa pun si-o poza cu sigla lui...daca ma duce creierasul, ca sunt virgina la pus poze pe elady...moment....
Mda, nu m-a dus mintea, asa ca sa binevoiasca cineva sa ma ajuteeeee! Cum prestez la poze, dragutzelor?!
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 22 2007, 09:57 PM
Post #82

Musafir

Citesti mataluta aici si daca cumva nu te descurci imi dai un PM. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
arissuca
post Apr 24 2007, 12:48 PM
Post #83

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

Dr_wise, ce pacat ca n-ai mai gasit rochita (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O idee mi-am facut eu despre cum arata din felul in care ai descris-o, dar tare mult mi-ar fi placut sa o si vad.

Cu materialele e greu tare, am cautat peste tot si nu am gasit ceva sa-mi placa in mod deosebit, oricum croiala conteaza enorm, materialul poate fi si simplu dar de calitate si scos in evidenta de o croiala frumoasa, de o garnitura finuta sau accesorii deosebite. Ramane sa mai caut, bine ca nu-mi trebuie decat pt la toamna.

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 27 2007, 08:36 PM
Post #84

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Angel ce-ai mai facut cu rochia? Daca mai ai nevoie de inspiratie pun si eu cateva poze trecute la fashion hits

(IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/emmanuelle_chriqui.jpg)

(IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/halle_berry.jpg)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 30 2007, 08:32 PM
Post #85

Musafir

Hai ca incerc sa pun sigla magazinului de care v-am vorbit, "Rinascimento"...daca-mi iese, ok, daca nu, mai studiez.
Moment...(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM1101.jpg)
Mi-a iesit?!

Jaaaaaa....sunt desteapta, mey! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

In concluzie, daca vedeti sigla asta prin orasul vostru, sho pe el! S-ar putea sa gasiti rochia aceea sexy rau de tot, cu centura neagra din piele lacuita.
Succes!

+Quote Post
Cindy
post Apr 30 2007, 09:29 PM
Post #86

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

asta este unde e si Terranova in buc, nu? eu nu prea ma omor dupa hainele de la ei, cel putin in magazinul ala..

+Quote Post
Ala80
post Apr 30 2007, 09:32 PM
Post #87

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Exista si in Carrefour Orhideea. Rochia o stiu dintr-o emisiune de fashion. E fooooaaaarte misto. Bine ca mi-ai adus aminte! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 1 2007, 07:39 AM
Post #88

Musafir

Ma bucur ca v-am luminat o tzara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 2 2007, 01:51 PM
Post #89

Musafir

Am fost azi la Rinascimento la mine in TM si nu am vazut rochia cu pricina (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu ai facut o poza si la rochie?

+Quote Post
dr_wise
post May 2 2007, 02:05 PM
Post #90

Musafir

Pai daca aveam, n-o puneam pe forum?!!!
Imi pare rau, dar cand m-am dus inarmata cu aparat foto si "fotomodele", nu mai aveau rochia. A fost la reduceri si au vandut toate exemplarele in max 3 ore(asa mi-a relatat vanzatoarea).
Ai intrebat-o pe vanzatoare de o rochie neagra, cu bretele subtiri, cu centura din piele lacuita neagra in fata, imediat sub linia sanilor?

+Quote Post

38 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 02:51 PM