IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

38 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Rochii de banchet, rochii de seara sau de cocktail
angeldust
post May 2 2007, 11:04 PM
Post #91

Musafir

Nu am intrebat, dar am rascolit tot magazinul. Faza e ca si aici au fost reduceri si mai era doar f putina marfa ramasa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eh asta e (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am mai vazut la BSB in vitrina ceva ce parea interesant, dar nu am apucat sa intru.
Oricum, am hotarat ca imi cumpar una nu ma mai complic cu materiale si croitorese. As vrea sa gasesc una cam cum ai descris-o tu pe asta. Sau sa gasesc una neagra simpla si imi cumpar separat o curea smechera, caci curele interesante am vaut destule.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post May 3 2007, 07:13 AM
Post #92

Musafir

Hai ca mai caut...poate ma mai pocneste vreo revelatie. Treba e ca, ale naibii revelatii, nu apar cand ai nevoie.

+Quote Post
dr_wise
post May 9 2007, 07:24 AM
Post #93

Musafir

Cine imi poate spune unde gasesc rochii de vara/de zi sexy, frumoase, cu decolteu promitator, ffffffoarte feminine in Bucuresti?
Vreau sa trag o praduiala prin magazinele din Bucuresti in mai sau iunie si habar n-am incotro sa ma indrept. Sunt virgina in privinta ofertei din capitala.
Imi poate face cineva o harta cu cele mai bune magazine? Bineinteles, la preturi de bun simt, ca n-am innebunit inca sa dau 10mil pe vreo rochie shuie!
Grazie mille!

+Quote Post
angeldust
post May 13 2007, 11:51 AM
Post #94

Musafir

Mi-am luat rochie de banchet ....cu 600 de mii (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Super afacere. Dar trebuie modificat ceva la ea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) O sa pun poze dupa ce o modific, sper sa iasa asa cum imi imaginez eu ca daca nu imi cade de pe tzatze si nu o pot purta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum , daca iese, pot sa zic ca m-am scos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E rosie si e destul de sexoasa. La draku si un tricou infect e mai scump de 600 de mii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Acu sa vad ce sandale/ accesorii gasesc pentru ea.

+Quote Post
fortelady
post May 13 2007, 12:00 PM
Post #95

Musafir

dr wise, eu imi fac cumparaturile aproape exclusiv din Unirea. Imposibil sa nu gasesti ceva sa-ti placa...
ar mai fi alternativa mall-urilor (Vitan, plaza si care mai sunt, dar desi stau la 5 min pe jos de cel din Vitan, nu am ajuns acolo de mai mult de 3 ori in viata mea, si atunci... la film (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

da' am auzit ca aveti targ de tzoale la mamaia, in weekendul viitor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ia sa ne faci si noua niste poze

+Quote Post
walpurgik
post May 13 2007, 02:28 PM
Post #96

Musafir

O sa arate f bine angelu' in her new sexy gown, prietenii stiu de ce (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
simomik
post May 15 2007, 04:46 PM
Post #97

Contaminat
*

Group: Membru
From: bucuresti
Member No.: 1,651

Am o intrebare...de unde cumpar si eu o rochie pt bal?Nu vreau sa fie mai mult de 400 lei dar sa fie dragutza...aveti vreo idee,o sugestie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Astept raspunsuri,k sincera sa fiu caut de vreo 2 luni si nu gasesc nimic...ori sunt naspa,ori sunt 7-8-15 milioane...pup:*:*:*

+Quote Post
katy87
post May 15 2007, 08:29 PM
Post #98

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

angel m-ai facut curioasa.vreau sa te vad cu rochita pe tn.:* (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 15 2007, 08:46 PM
Post #99

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

angel, nu faci o poza sa vedem si noi rochita? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ne lasi aici in suspans? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 16 2007, 02:19 PM
Post #100

Musafir

Mai, deocamdata fac degeaba, rochita trebuie nitel modificata ca pica de pe mine...rabdare ca o sa fac dupa ce o modific. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Tot ce pot sa va spun e ca e rosieeeeeee, cam pana la genunchi si decupata pe laterale in zona abdomenului (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ah....si ca a fost foarte ieftina am mai zis? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

38 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 02:27 PM