![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lorelay, la ce magazine se gasesc? Ca as incerca o tura.
Eu mai faceam sarmale de post cu miez de nuca. |
|
|
lorelay |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pisici, nu am de-astea la Craiova. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
lorelay |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dapm stau in Craiova de vreo 7-8 ani... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
fiind tot post nu al craciunului si al Pastelui va recomand si mincarurile de urzici, pilaf cu ciuperci, ciuperci pe gratar, mazare, fasole, fasole batuta, gogosi. Sanatate sa avem ca de papat este Buna ideea cu ciupercile! O sa fac pt seara ciuperci umplute la cuptor. Habar n-am cu ce sa-l hranesc pe fiu-meu seara si dimineata in Saptamana Mare! Cu ciupercile am scapat de-o seara! Ura! Poate si niste macaroane sau pene rigatte cu gem... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
vad ca-l tii departe de cartofi prajiti.
Cand eram pustoiace, pentru mine si sora mea erau primii pe lista in perioada postului. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi am facut gogosi de post sunt tare bune si am facut putine ca am zis sa nu stric degeaba faina si cand colo au iesit yami.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Tocanita de soia
Soia cubulete Sos de rosii sau bulion Verdeata, condimente, ceapa, usturoi Am fiert soia pina mi s-a parut mie suficient de moale. In apa in care a fiert am pus tot felul de condimente: sare, piper, cimbru, oregano. Cine foloseste poate pune delikat. Dupa ce a fiert am scurs-o bine de apa. Intr-o tigaie sau ceaun am calit putin ceapa dupa care am adaugat soia si am calit-o si pe ea. Cand mi s-a parut suficient de rumenita am adaugat suc de rosii si am lasat sa dea un clocot. Am mai potrivit-o de gust cu condimente si dupa ce am oprit focul am adaugat marar, putin patrunjel si usturoi pisat dupa gust. Am sa incerc si niste parjolute cu soia granule. Daca vor iesi comestibile am sa postez reteta. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Multumesc pentru reteta, Martha. Chiftelutele ies gustoase.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 10:01 PM |
|