![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
"O femeie ia in calcul o multime de lucruri daca un tip este bun sau nu de partener (si asta in primul rand sexual, este instinctiv,"
invi :morideris: recunosc! m-ai prins! intai ma uit la fundul lui, si daca nu-mi vine sa pun mana pe el...ma abtin sa ii zambesc tipului :morideris: :morideris: hai sa fim seriosi, invi! daca putem :morideris: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
ella, nush, oi fi tu mai metafizica :D
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
invi
esti un dulce! nu lua personal ce scriu eu aici! pur si simplu mi-am imaginat faza si m-a facut sa rad! m-am gandit la urmatorul lucru:"ce anume ne atrage prima oara la un barbat. pana sa deschida gura, pana sa vb. si stii...unele fete spun: ochii sau/si mainile sau/si fundul, etc" si de aici.... :) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
bun, sa inteleg ca niciodata nu ai ochit vreun mascul pe strada si nu l-ai "evaluat" din priviri? ;)
|
|
|
![]()
|
|
ohhhhooooo... si inca cum!
ador jocul asta! invi...incep prin a iubi cu ochii, prin a vizualiza daca si ce mi-ar place sa-mi faca tipul respectiv ! :hohote: |
|
|
![]()
|
|
cu alte cuvinte imi dai dreptate, multumesc :D
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
hm :estiok:
|
|
|
![]()
|
|
:morideris:
invi da. la partea cu sexul. aveai vre-o indoiala? dar recunoaste...daca te-ai trezi cu o mana pe fund de la o necunoscuta? imi imaginez figura pe care ai face-o.... a...ai interpretat gresit cand am spus sa fim seriosi! asta a fost! ;) |
|
|
![]()
|
|
ella, o abordare directa nu inseamna neaparat o mana pe fund :P Si depinde de necunoscuta. :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
tits, missu
aici se vede postura in care ne place sa fim: de "vanatori" sau de "prada"! :) invi...repet! mi-am imaginat! si pt o abordare directa, ca barbat, iti trebuie imaginatie si curaj. ce am scris eu. multumesc. ;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:50 PM |
|