![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE tsunami bullshit! la ultima categorie nu merge! femeia care sta in expectativa aparent, care este obisnuita cu studiul potentialilor parteneri, cunoaste tactica ta. pt ca si ea o aplica cateodata. si mai cunoaste si alte tactici. si chiar daca crezi ca ai cucerit-o....iti spun eu. e doar o impresie. cu care te lasa sa te imbeti. cu care te ademeneste si te tine legat...dar pt ea e doar o distractie in plus. un joc. pt ca acea femeie stie exact ce vrea de la un barbat. si stie sa-ti trezeasca instinctele de vanator si sa-ti creeze impresia ca detii controlul jocului. dar joaca acest joc doar atata timp cat reusesti sa o tii ...pe coama valului sau atata timp cat are ceva de invatat de la tine. atat. dupa care isi indreapta privirea in alta parte. heeeeeyy, where'd u go? eu am raspuns la intrebarea ta de cum cucerim o persoana, nu? si ce daca imi lasa impresia asta? stii care-i culmea prostiei? sa faci pe prostu' si sa ramai asa. in general femeile pe care le-am cunoscut se arunca cu totul in fatza. in bratele tale. pentru ele poate fi doar un joc. eu niciodata nu ma arunc cu totul. nu ma mai arunc cu totul. caci am facut-o o data si am fost pe muchie sa trec dincolo. acum am un backup al meu care ma tine "safe", si care nu depinde de femei. si in general simt cand cuceresc o femeie. important e sa-i descoperi valorile si sa fii numarul unu. si in societate sa fii cel mai tare. cum ai zis si tu e ca un joc. stiu ca am putere mare. stiu cand sa ma opresc. si tin prea mult la oameni incat sa nu-mi bat joc. respectul este una dintre valorile mele. revenind la problema mea, nu m-ar deranja sa ma studieze cineva din umbra. ba chiar mi-ar place. chiar dac-o face din joaca. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
"eu am raspuns la intrebarea ta de cum cucerim o persoana, nu?"
da tsunami. dar raspunsul tau m-a facut sa scot flacari! "in general femeile pe care le-am cunoscut se arunca cu totul in fatza. in bratele tale" exact! faptul ca fetele se aruncau in bratele tale....te-a scutit de efort. dar daca intalnesti o fata care nu procedeaza asa? o fata cu care trebuie sa o iei mereu de la inceput...si nu de unde ai ramas? |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE "eu am raspuns la intrebarea ta de cum cucerim o persoana, nu?" da tsunami. dar raspunsul tau m-a facut sa scot flacari! "in general femeile pe care le-am cunoscut se arunca cu totul in fatza. in bratele tale" exact! faptul ca fetele se aruncau in bratele tale....te-a scutit de efort. dar daca intalnesti o fata care nu procedeaza asa? o fata cu care trebuie sa o iei mereu de la inceput...si nu de unde ai ramas? oh hon, that why life is so interesting. everytime is something new. si-nca o chestie. nu consider o "prada usoara" neinteresanta. am spus ca n-am portofoliu de genul asta si nu-mi place sa ma laud in special in fata barbatilor cu cate femei am avut eu. e o chestie personala. cel care face asta desconsidera femeia. o reduce doar la sex. pacat. fiecare e un univers. ca scoti flacari sau nu, i can't help you. ai intrebat de tehnici le lupta. dragostea e o lupta. asta-i fapt |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
" dragostea e o lupta. asta-i fapt"
da. ai dreptate. din pacate, asa este. Andrei Makine in "Muzica unei vieti" scria: "Descoperea una din cele mai vii placeri ale iubirii, aceea de a-l supune, de a-l manipula pe celalalt si, cu invoirea lui entuziasta, de a-i rapi libertatea". si inca ceva: "ca scoti flacari sau nu, i can't help you" e o remarca inutila! si tu stii acest lucru! |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE " dragostea e o lupta. asta-i fapt" da. ai dreptate. din pacate, asa este. Andrei Makine in "Muzica unei vieti" scria: "Descoperea una din cele mai vii placeri ale iubirii, aceea de a-l supune, de a-l manipula pe celalalt si, cu invoirea lui entuziasta, de a-i rapi libertatea". si inca ceva: "ca scoti flacari sau nu, i can't help you" e o remarca inutila! si tu stii acest lucru! ai vazut? eu m-am prins de asta fara sa ma cheme makine. as fi vrut eu sa ma numesc makinen, dar, n-a fost sa fie in viata asta. la propozitia cu flacarile, bineinteles ca e inutila, dar imi place scrisul meu. urato |
|
|
![]()
|
|
care sunt pasii de urmat? ce e bine sa faci si ce nu?
Ce pasii as urma eu? Ce as face eu? Greu de spus, fara sa cad in capcana de a parea o persoana rece, extrem de calculata. Dar imi asum riscul. Pt ca eu stiu ca aceste lucruri nu le fac calculat ci instinctiv. Asa sunt eu. 1.Intr-o prima faza as incerca pe cat posibil sa ma abtin, sa nu ma dau de gol. Nu as incepe prin a-i atrage atentia asupra mea (zambind sau intrand in vorba cu el). Nu inca. Nu i-as arata inainte ce simt fara sa stiu cum stau. Daca as face asa ar insemna sa-i acord un avantaj dinainte. Si una din primele lectii invatate a fost ca „avantajele acordate gratis se pot intoarce oricand impotriva ta”. 2.As incerca sa aflu cat mai multe lucruri despre el. Discret. Fara sa creez valuri. Ce-i place si ce nu, pasiuni, legaturi actuale sau anterioare, daca practica vre-un sport, cercul de cunostinte in care se invarte. Ce ma intereseaza in mod special este gradul de discretie de care dovada. Cunoscatorii stiu de ce! 3.Urmatorul pas este legat de cercul lui de cunostinte. Aici as incepe sa actionez. De ce? Pt ca daca el este un tip ca mine…nu s-ar arunca niciodata cu capul inainte. Fara sa afle nimic despre mine. Si o remarca buna la adresa mea (si aici nu ma refer la cele legate de fizic), facuta de una din cunostintele lui, ar putea atarna greu in balanta. Iar in caz de nevoie… i-ar putea „mangaia” orgoliul. 4.Abia acum as incerca sa-l surprind. Cum? Sunt tentata sa apelez la o "remarca". Ceva care sa-l uimeasca, sa-l lase cu gura cascata. Nu ceva agresiv, mai degraba ceva neasteptat. Si sincer. care sa-l faca sa-si puna intrebari! „who is this girl?”… Si din acest moment ar putea incepe jocul in doi…sau nu! la aceste lucruri m-am gandit acum. Maine…nu stiu ce idei imi mai vin. Tot ceea ce stiu este ca nu exista o reteta, un mod clar de actionare cu rezultat pozitiv si imediat. Dar in asta consta si frumusetea jocului. Si mai stiu ceva.cand VREI sa cuceresti pe cineva ai nevoie intr-adevar, de talent. Dar si de SINCERITATE. Asta in cazul in care vrei. Nu doar doresti. Intre a dori si a vrea e o mica mare diferenta! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
eu nu stiu cum reusesc sa cuceresc un barbat.......,hmm cred ca de vina e personalitatea mea,felul meu copilaros de a fi ,dar in primul rand barbatii isi uita privirea pe posteriorul meu :P.
In momentul de fata pot sa va spun cum m-a recucerit iubitul meu,adica,cum m-a facut sa simt din nou fluturasi in stomac si sa ma simt deosebita ( chiar si dupa 6 ani de relatie ).De cand a venit din germania si din turneul de baschet ce l-a avut inainte de Craciun se poarta cu mine foarte atent,nu exista un lucru care sa-l vada pe fata mea ca-l doresc si sa nu-mi faca pe plac( nu vb de partea materiala ),e un gentleman,iesim si mancam in oras ( ca sa nu ma mai obosesc sa fac papa), serile le petrecem in oras sau acasa imbratisati uitandu-ne la filme,etc Felul in care ma priveste si finetea cu care ma saruta sau ma tine in brate imi..................hmmmmmmmmm pe bune ca dupa atatia ani de relatie simt din nou fluturasi si am emotii de fetiscana inainte de intalnirile cu iubitul meu :) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum cucerim o persoana de care ne-am indragostit? Copiii, in felul lor simplu, inteleg dragostea. Un baietel de 4 ani a raspuns asa: "Atunci cand cineva te iubeste, el iti spune numele intr-un fel mai special. Si stii ca numele tau e in siguranta in gura lui" Iar o fetita de 7 ani a raspuns asa: "Iubirea e atunci cand ii spui unui baiat ca iti place camasa lui si el atunci se imbraca in fiecare zi cu ea." Va mai amintiti? Ce raspunsuri minunate! Revin. Cum cuceriti voi o persoana de care v-ati indragostit? Care va cunoaste, pe care o vedeti zilnic. Dar care nu este deloc indragostita si, mai rau, nu-i pasa de voi. care sunt pasii de urmat? ce e bine sa faci si ce nu? De ar dura treaba asta cu,cucerirea toata relatia.....pfuaiii ce roz ar fi......doar ca avem parte de ea doar la inceput(bine mai depinde si de parteneri).....eu sunt naturala cu un strop de imaginatie de moment (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/yeah.gif) |
|
|
alviss |
![]()
|
Musafir ![]() |
DRAGII MEI,
VA SCRIU PENTRU UN SFAT DEOSEBIT DE IMPORTANT PENTRU MINE. SFATURILE VOASTRE POT FACE DIFERENTA INTRE O VIATA FERICITA SAU NU....AM CUNOSCUT FEMEIA VIETII MELE.... DIN PACATE NU A IESIT CUM AM VRUT EU... EA ESTE GENUL CU FACUT CURTE, VRAJEALA...EU SUNT GENUL CARE IMI PLACE SA SPUN IN FATA...POATE IMI DA CINEVA SFATURI IMPORTANTE......VA ROG MULT.... |
|
|
alviss |
![]()
|
Musafir ![]() |
DRAGA MEA...POTI SA MA AJUTI CU NISTE SFATURI LEGATE DE O TIPA CARE IMI PLACE MULT SI CARE SE COMPORTA EXACT CUM ZICI TU...? POATE IMI POTI DA O ADRESA DE MAIL?
E. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:59 PM |
|