![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
interesant subiect inviat!
parerea mea!!!! cel mai mult conteaza increderea in tine!!!! prea tare chinuiala lui tsunami de a categorisi femeile .... pacat ca e in van! Nu ne lasam, sau nu curerim mereu la fel!!!! O data poate esti timida datorita circumstantelor, o data poate iti place sa vanezi cu patos sau poate iti place sa te joci putin cu prada pana sa o devori! Personal am trecut prin mai multe faze.....dar de fiecare date o singura constanta a fost (si asta tine de personalitatea mea), imi place sa par muuuuuult mai naiva decat sunt! Cu siguranta remarc si masor unde si gesturi imediat ce acestea au fost facute!! De fiecare data cand am vrut pe cineva.....l-am cucerit! Dar doar cu incredere in mine si flirturi mai mult telepatice!! ce-i drept.....am cam ruginit in ultimii ani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
Tom |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna tuturor.
Cred ca destul de rar deschide un baiat un topic, dar vreau sa va cer o parere. Nu vreau sa va cer sfaturi de cucerit, sau mai stiu eu ce alte balarii ci pur si simplu o parere. O sa trec direct la subiect: Se dau doua elemente. Un el si o ea. El ... sunt eu. Ea este o tipa care lucreaza la un magazin. Am spus ca lucreaza la un magazin ca sa va dati seama de frecventa intalnirilor face to face. Pana aici e bine. Printre primele lucruri care mi-au placut la ea au fost ochii. Cu timpul a inceput sa-mi placa totul la ea. Ce sa mai ... sunt/am fost topit dupa ea. Plecam tremurand din magazin. Culmea culmilor este ca ea imi zambea foarte dulce de fiecare data cand ma vedea, iar cand eram singuri ma sorbea din priviri. Pana aici toate bune si frumoase. Am intrat in discutii, am vorbit una, alta ... am intrebat-o de sanatate si asa mai departe. Flirtul dureaza de cateva saptamani bune ... Din pacate mai mult de atat n-am avut ce face pentru ca de fiecare data cand vroiam sa-i spun ceva mai dulce, ba intra cineva in magazin, ba imi suna telefonul, ba ea nu era la program (cu toate ca i l-am invatat ulterior) ... Stiu ca acum o sa ma intrebati probabil daca nu cumva am 14 ani si n-am curaj sa invit o fata la o cafea, dar pur si simplu n-am gasit momentul propice. Am destul tupeu, zic eu, si i-as fi spus, dar n-a fost sa fie. E prima data cand mi se intampla asa ceva ... pe cuvant. Astazi avand treaba prin zona respectiva, opresc masina si intru in magazin (mai mult sa o vad). Observ ca undeva pe scaun sta un agent de vanzari. Trec cu vederea, ma uit la ea. Ea, nimic nimic nimic. De obicei cum ma vedea intrand pe usa imi zambea dupa cum v-am spus si mai inainte. Am zis ca cine stie ... poate are o zi mai proasta ... am lasat-o moarta, n-am mai zis nimic. Mi-am cumparat totusi ceva si am iesit. Se face seara si ajung acasa. Aceiasi piesa. Intru, tipul tot pe scaun, ea muta. Astept o parere, o ipoteza, o telenovela, un roman ... nu stiu. Tipa nu cred ca e genul care pur si simplu se joaca. Spun asta dupa priviri. Eu deja am cateva scenarii in cap, dar cred ca sunt mai mult de domeniul SF-ului. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
O fi vreunul s-o controleze o zi intreaga. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Las' c-ai sa te duci si maine, si poimaine si candva va dispare tipul cu pricina. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...si bine-ai venit la noi, Tom; nu esti primul si sigur nici ultimul mascul feroce (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) care-a postat aici. |
|
|
Tom |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bucur pentru primitre Kalua.
Referitor la ce-ai spus tu. Tipa are cateva colege de munca pentru ca magazinul e deschis non-stop. Mi-e sa nu fi ciripit ceva una din ele si acum tipul (posibil sa fie prietenul ... sotul ... cu toate ca fizic n-au nicio legatura unul cu altul. Ma refer in primul rand la faptul ca e urat, cat o prajina si cu par alb in cap) sa o supravegheze cateva zile. Stiu ca pare SF ... dar in ziua de azi nu poti sa stii. Pe mine altceva ma intriga ... faptul ca deodata parca nu ma mai cunoaste. E foarte rau sa fii ignorat si de asta ma si agit. Poate tipa e in perioada lunii (stiti voi care) ... n-am idee. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
O fi angajat prietenul sau sotul ei pe cineva, respectiv pe nenea de pe scaun, s-o pazeasca non-stop. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai sa fim seriosi!
Eu cred ca tipa nu vrea sa amestece chestiile personale cu cele profesionale in fata unui...cuiva. Du-te si bea o bere, faci bubu (nani) dupa aceea, vine ziua de maine si probabil ca totul va fi ok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai omule, ce castigi tu acum facand atatea scenarii in capsorul tau? Nu castigi nimic iti spun eu, dar un lucru pierzi sigur : timp! Ia-ti inima in dinti si invita fata la o cafea. Daca are sot/prieten etc o sa iti spuna. In cel mai rau caz te refuza, dar macar stii o treaba.
keep us posted (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
Tom |
![]()
|
Musafir ![]() |
O fi angajat prietenul sau sotul ei pe cineva, respectiv pe nenea de pe scaun, s-o pazeasca non-stop. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai sa fim seriosi! Mi-am facut eu cateva scenarii dar nici chiar asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :lol: Du-te si bea o bere, faci bubu (nani) dupa aceea, vine ziua de maine si probabil ca totul va fi ok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bubu=nani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sweet S-a mai intamplat o data, dar parca nu a fost asa de nasol ca acum. In plus, de asta am si revenit in aceiasi zi ... sa o gasesc singurica. Probabil, odata cu trecerea timpului, obisnuinta isi spune cuvantul. Daca la inceput nu m-a interesat asa tare, acum ma pune pe ganduri fiecare gest. Eu cred ca tipa nu vrea sa amestece chestiile personale cu cele profesionale in fata unui...cuiva. Perfect adevarat. Am observat si respectat lucrul asta de fiecare data. Acelasi lucru l-as face si eu daca ar veni prietena la serviciu si eu as fi cu seful, sau cu un colaborator intr-o discutie. - AngelDust Stiu, stiu ... dar ti-am spus, nu suport indiferenta. Nu e vorba de invitat in oras la o cafea ... pot face lucrul asta foarte usor. Poti sa-mi faci orice, numai sa ma ignori nu, indiferent de natura relatiei pe care o avem. Mai ales daca ma ignori degeaba. Stiu lucrul asta pentru ca am facut-o si eu de nu stiu cate ori si acum parca se intoarce inapoi. Cu siguranta ca o sa va tin la curent. Nu arunc pastile dupa care ma uschesc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Ma tem ca daca tipa are prieten, mai devreme sau mai tarziu tot te va ignora, no matter what.
Ma intriga putin faptul ca spui ca ar fi foarte usor s-o inviti la cafea, cand tu de fapt de cateva saptamani nu ai facut asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Invita fata in oras. Cum s-a mai zis, daca nu e interesata din varii motive, o sa iti spuna. Mai exista si posibilitatea ca fata sa se fi saturat sa te tot uiti la ea fara sa...avansezi deloc, daca ma intelegi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
cu prima ocazie cand o vezi si e singura eu zic sa o inviti in oras, poate ca ea se poarta asa acuma cu tine din cauza ca se astepta de mult sa o inviti si si face scenarii si ipoteze in capul ei la fel cum faci si tu acuma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 05:48 PM |
|