IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 5 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cum cucerim o persoana, De care ne-am indragostit...
dr_wise
post May 10 2007, 10:05 PM
Post #61

Musafir

Mey Tom, eu zic asa: boala lunga, moarte sigura! So, action asap! O viata avem! Ce pierzi? Eventual du-i o floare, cand incepe sau termina programul si-o poti prinde out, nu in magazin. Ei? Thinking...dar mai repede si adanc olecutza, ca se satura dra de atatea ochiade fara folos.
Bafta!
Go to the top of the page

+Quote Post
Tom
post May 10 2007, 10:10 PM
Post #62

Musafir

Ma tem ca daca tipa are prieten, mai devreme sau mai tarziu tot te va ignora, no matter what.
Ma intriga putin faptul ca spui ca ar fi foarte usor s-o inviti la cafea, cand tu de fapt de cateva saptamani nu ai facut asta
Poate sa aiba prieten, sot, etc ... dar de la zambete, de la ce mai faci, ce-ai mai facut, ai ajuns cam devreme acasa (din partea ei) la ignorare totala este un pas destul de mare.
Dupa cum am scris si in primul post; nu vreau sa ma plang sau sa cer sfaturi de cucrire ci pur si simplu nu inteleg ce se intampla.

Invita fata in oras. Cum s-a mai zis, daca nu e interesata din varii motive, o sa iti spuna. Mai exista si posibilitatea ca fata sa se fi saturat sa te tot uiti la ea fara sa...avansezi deloc, daca ma intelegi

Aha! Bun sfat ... Imi place sa ma joc. M-am gandit, dar foarte putin la treaba asta.
Si eu la randul meu cand insist si vad ca nu am sorti de izbanda ma las pagubas si mai rau ma comport, dar totusi nu cred ca e cazul pentru ca n-am amagit-o cu nimic. Nu i-am promis nimic. Nu i-am zambit gales ca apoi sa apar cu nu stiu ce gagica si sa ma comport ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic ... Tot ce am zis sau am facut a fost perfect firesc si a urmat un curs, zic eu, ascendent pozitiv. Ne-am vazut, ne-am placut, ne-am zambit, am vorbit, iar ne-am zambit si s-a rupt filmul.

Posibilitatea ca eu sa fi spus ceva nasol iese din calcul.

Dr.Wise, Divi2007 ... Asa este, asa voi face (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Kitten
post May 10 2007, 10:16 PM
Post #63

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

poate au camere in magazin..... shi ala era pus de shefu ei.... zic si eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

eu zic sa o astepti cumva in afara magazinului, ori inainte de program, ori cand iese de la munca si sa o inviti la o cafea or sth...

eu cred ca oricine este tentat sa se implice intr-un flirt "inocent" la un moment dat, chiar daca are o relatie stabila.... pentru ca te gandesti ca de regula nu se intampla nimic in continuare, te face sa te simti bine pe moment si atat; iti da un fel de self esteem. dar daca vezi ca lucrurile avanseaza si pot deveni serioase, adica flirtul se repeta de mai multe ori te poti speria (sa nu degenereze lucrurile), si vrei sa "tai macaroana"... ramane de vazut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) dr wise, scriam in acelasi timp, aceeasi idee...... gand la gand cu bucurie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Tom
post May 10 2007, 10:27 PM
Post #64

Musafir

QUOTE(Kitten @ May 10 2007, 11:16 PM) *
poate au camere in magazin..... shi ala era pus de shefu ei.... zic si eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

eu zic sa o astepti cumva in afara magazinului, ori inainte de program, ori cand iese de la munca si sa o inviti la o cafea or sth...

eu cred ca oricine este tentat sa se implice intr-un flirt "inocent" la un moment dat, chiar daca are o relatie stabila.... pentru ca te gandesti ca de regula nu se intampla nimic in continuare, te face sa te simti bine pe moment si atat; iti da un fel de self esteem. dar daca vezi ca lucrurile avanseaza si pot deveni serioase, adica flirtul se repeta de mai multe ori te poti speria (sa nu degenereze lucrurile), si vrei sa "tai macaroana"... ramane de vazut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) dr wise, scriam in acelasi timp, aceeasi idee...... gand la gand cu bucurie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Numai dupa camere nu m-am uitat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E o varianta si asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Si eu ma "implic" in flirturi inocente la un "moment dat" chiar daca sunt cu cineva ... stiu ca sunt un porc, dar asta e. Vorba ta, numai ca sa-mi pastrez increderea in mine. Cu toate astea pastrez o limita decenta. Ce s-a intamplat cu noi n-a fost deloc decent ... M-a sorbit pur si simplu din priviri, iar eu am intrat in joc. Stiu ca pare pueril, greu de crezut ca cineva numai din cateva gesturi si o privire poate pune pe ganduri pe altcineva, dar se mai intampla. Si nu s-a intamplat o singura data, ci de mai multe ori. Nu se poate explica nici verbal, nu mai spun in scris.

In plus, macaroana s-a taiat brusc. Dupa 2 zile. Ca si cum persoana in cauza are amnezie partiala. Spun partiala pentru ca si-a adus aminte ce tigari fumez. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post May 10 2007, 10:33 PM
Post #65

Musafir

Dom'le, n-a putut fata sa te soarba din priviri din cauza domnului pe scaun. Punct.
Si maine treci la atac frontal daca nu mai e sub observatie.

+Quote Post
Tom
post May 10 2007, 10:35 PM
Post #66

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Multumesc Kalua.
Promit ca asa o sa fac (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)

Sper sa ajung maine.

+Quote Post
dr_wise
post May 10 2007, 10:35 PM
Post #67

Musafir

By the way, ca-mi vin ideile in cascada! Du-i si dlui de pe scaun o bere rece, sa vezi prieten la catarama dupa, daca nu ti-o da el nr.mob. al drei, mare minune!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Tom
post May 10 2007, 11:01 PM
Post #68

Musafir

Daca continua cu amnezia si domnul de pe scaun o supravegheaza in continuare, ma las pagubas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Nu suport refuzurile si de asta imi pregatesc bine terenul inainte de a actiona. Daca e ceva suspect renunt. In plus n-am avut timp de nimic din motivele enumerate in primul post. Trebuie gasit un loc neutru. Ca sa nu ma mai deranjeze nimeni.

Sa vad maine cum se prezinta terenul ... E intabulat ori ba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Promit ca e ultimul post pe ziua de azi ... chiar pe ziua de azi, ca e 23.56

+Quote Post
geoo
post May 10 2007, 11:38 PM
Post #69

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

mai tom, mai....zau, credeam ca de partea cealalta a baricadei treaba merge struna!!! Unu la mana e de apreciat interesul tau......ori esti extraordinar de meticulos, ori esti o persoana prea sensibila!!! Din punctul meu de vedere, cum spunea si kitten, flirt mai exista si cand nu trebuie, insa daca tie ti-a dat de inteles ca se poate mai mult, atunci GO FOR IT!!! Doi la mana, poate fata are si ea zile mai proaste (nu neaparat ZILELE ALEA!!!!!!) poate i-a murit papagalul si nu are chef de ochi dulci, sau poate ea vazand ca tu nu ai facut urmatorul pas, s-a simtit prost si a renuntat!!!!

IDEEA e ca nu poti sti pana nu incerci, nu conteaza cum si cand (in magazin sau afara, cu nenea langa ea, sau nu!) lucrurile astea se inteleg! Oricum fata va fi flatata indiferent de situatie si raspuns!!!

Hai, si bafta la un raspuns favorabil, ne tii la curent!

+Quote Post
angeldust
post May 10 2007, 11:52 PM
Post #70

Musafir

Eh asta e buna...nu suporti refuzurile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vrei sa spui ca nu ti s-a refuat nimic pana acum sau ce? Normal...nici mie nu imi place sa fiu refuzata, ignorata nici atat, dar hey...it's life! Cateodata mai pierzi, alteori castigi, totul e sa joci in continuare ca pana la urma asta e tot farmecul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Nu inteleg de ce se cramponeaza unii atata sa abordeze o femeie, ca vorba aia, oricat ar fi de frumoasa si minunata exista cu siguranta un barbat pe lumea asta care s-a saturat de ea deja (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ca sa nu fiu misogina, e valabil si pentru barbati treaba asta. Eu nu il ridic pe nici unul pe un piedestal si nici nu astept sa ma ridice careva pe mine.

+Quote Post

9 Pages V  « < 5 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:17 PM