![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
cere sfaturi la topicul despre Henna. Walpu e experta in domeniu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu ma vopsesc cu Casting Color. Intr-adevar n-are amoniac, dar impresia mea e ca deshidrateaza parul la fel de mult ca orice alta vopsea. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu stiam ca dupa o anumita perioada de timp, prinde henna. Oricum, nu cred ca pierzi nimic daca incerci.
Si eu am folosit Casting Gloss apropiat de culoarea mea naturala, ca sa scap de resturile unor alte culori. Intr-adevar si mie mi se pare ca deshidrateaza parul..La inceput imi placea foarte mult, dupa cateva zile se vedeau efectele de deshidratare. Mi-am dat seama insa dupa cateva utilizari. Mai exista si vopseaua Color Soin, disponibila in farmacii, Catena cred. Nu contine amoniac, are in compozitie ingrediente naturale, cam asta teoretic. Arissuca cred ca a incercat-o, daca nu ma insel. Poate iti da ea mai multe informatii. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am citit pe undeva de Casting Gloss ca are in schimb apa oxigenata.
Daca te faci cu henna neagra prinde, problema e ca unora dintre fete le-a iesit o culoare ciudata (gri?). Daca insa vrei sa scapi dupa de henna neagra va fi mai complicat. Parca in emisiune la Geta Voinea am auzit ca zicea ceva de genul: vopseaua si alte operatiuni de gen intins, decolorare nu strica parul daca sunt facute cum trebuie. Multe prietene de ale mele se vopsesc tocmai ca sa aiba parul mai frumos (lucios, moale etc.). Of course, daca parul natural e superb, n-are rost, dar asta e ceva destul de rar...in jurul meu daca am vazut doua cazuri. In fine, sa nu ma lungesc...ca o dau in dizertatii pe tema "imi stric parul cu vopsea si tenul cu fdt" (personal zic ca nu). |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Belle Geta Voinea zicea ca niciodata brunetul nu va prinde un blond sau saten
Daca vrei sa te faci bruneta din blond zicea ca trebuie a te faci roscata apoi bruneta e vb de cum prinde pe pigment asa brunetul se duce la spalat si ramane culoarea ta dinainte |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 6-January 08 From: bucuresti Member No.: 2,951 ![]() |
Da si eu zic nu, dar ma gindesc asa, per ansamblu, ca am 22 de ani si deja ma vopsesc de cel putin 7.... am inceput cu "vreau si eu sa vad cum imi sta cu culoarea asta " si am ajuns la " cum sa ies cu radacinile astea din casa?" In plus culoarea mea naturala e o ciudatenie ( cind imi creste parul si se vad putin radacinile toti colegii/cunoscutii se minuneaza ce culoare e aia): nu e nici castaniu ( nu are nuanta aia calda a marourilor), nici roscat, nu are nici reflexii aurii, nici nu bate spre negru. e pur si simplu un fel de...gri ( mie imi place sa-i spun "saten" adica nicicum) mat, fara reflexii, cu o stralucire....prafoasa, cenusie. greu de descris. Nici una din nuantele de vopsea existente ( profesionale sau nu) nu seamana, ca sa ma pot vopsi "ton pe ton"....
Si imi vad parul, singurul lucru bun din vopsea e o culoare care poate fi incadrata undeva si un oarecare luciu ( pe care nu pot sa stiu daca il am sau nu, ca nici nu mai stiu cum arata parul meu natural). Dupa care incepe sa cada, sa se rupa, atirna ca o ata, se incurca la cea mai mica atingere indiferent de tratamente si e imposibil sa-l coafezi cumva ( oricit de bine l-ai fixa, intr-o ora nu mai e nici urma de forma). Eu sincer-sincer nu cred in minuni gen "creme care re-innoiesc epiderma" sau decolorari care mentin firul de par sanatos. Nu stiu, firul de par are o structura, si orice manevre invaziva pe el ( vopsirea chimica e invaziva, decolorarea si mai si, placa alternata cu drotul) distruge invelisul lui superficial, si apoi se rupe si se subtiaza. In alta ordine de idei, no Casting Creme Gloss atunci, ramin ca variante Henna, Color Soin sau rabdarea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Nu cred nici eu in minuni, dar ma uit cum arata cele care merg toata viata la coafor, fata de un par natural, de ex.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 3-June 09 Member No.: 6,620 ![]() |
fetelor, accident! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) am nevoie de ajutor repede, adica maine trebuie sa am o solutie.
Am o problema.. adica nu eu personal ci o prietena. Astazi m-a rugat sa merg la ea sa o vopsesc. Ea vrea o nuanta calda copper-orange. S-a decolorat prin aprilie anul acesta si ii iesise nuanta aproximativ cum o vroia. Era ceva mai rosu si mai inchis decat vroia ea dar era ok.Se gandea ca o va deschide incet incet cu timpul, vopsindu-l intr-o nuanta mai deschisa. De atunci se chinuie sa-si gaseasca nuanta pe care o vrea, si de 2-3 luni o vopseam cu wella Safira. Era o nuanta frumoasa de copper care avea si putin orange in el. Problema este ca nu ii rezista, si ei i se parea ca dupa 3 saptamani nuanta devnea un fel de blond cu tente orange. Am mers cu ea sa cautam ieri o alta nuanta. Ne-am oprit la wella(colectia wellaton), pentru ca dupa mine este cea mai buna marca de vospea de par. Pe catalog ne-am uitat la nuantele de roscat.. ea a zis ca vrea ceva mai aprins, care sa nu mai para blond dupa cateva saptamani.Sora mea este facuta cu wellaton rosu cireasa si i-a iesit exact ca pe mostra din catalog asa ca i-am recomandat gama de rosu de la wellaton. Am ales, uitandu-ne pe catalog, rosu vulcanic din colectia speciala de rosu.. pe catalog parea un rosu deschis care batea foarte mult mai degraba in acel orange pe care ea il cauta. Bun, a cumparat rosu vulcanic. Azi am facut-o, i-a iesit foarte frumos si uniform dar.. este un rosu de nu te poti uita la el la soare ca te ustura ochii! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Nu e nici pe departe ca mostra. E cam disperata nu stie ce sa faca. Nu incape discutie sa ramana asa, m-a rugat sa o ajut maine sa reparam situatia. Eu i-am recomandat L'oreal, cu putere de deschidere, un saten auriu. Cu gandul ca acel saten deschis auriu ii va atenua binisor acel pigment strident de rosu. Roscat va ramane, insa eu ma gandesc ca fiind un saten auriu cu ultralightening ii va scoate ceva din acel pigment de rosu, il va neutraliza. I-am mai spus de asemenea sa isi faca o decapare foarte usoara. Pentru a scoate stratul de rosu aplicat. Se poate pune putin decapant in vopseaua de par pe care o va lua pt atenuarea rosului? E ceva in neregula daca se pune putin decapant in vopseaua pe care o aplici pe par? Maine trebuie sa ma duc la ea sa rezolvam cumva situatia si as avea nevoie de niste idei Ce se poate face? (IMG:style_emoticons/default/fool.gif) This post has been edited by Tarja: Jul 13 2009, 09:52 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Rosu nu prea iese usor din par. Mai ales ala turbat. Avantajul ei este ca se poarta coafurile si culorile din perioada anilor 80. Nu cred ca decapajul sau decolorarea este o solutie pentru ca arde parul foarte tare. Oricum, daca decideti sa faceti operatiunea nu o faceti voi acasa ca risca ramana cu parul in mana. E foarte riscant.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 3-June 09 Member No.: 6,620 ![]() |
dar ma gandeam ca daca si-ar aplica, exista la L'oreal 3 nuante de saten deschis ultralightening, care i-ar atenua macar putin rosul si l-ar face mai copper (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am facut o astfel de prostie in liceu si m-am tuns scurt dupa. Satenul il va inchide. Sa se spele zilnic pe cap timp de 3 saptamani si apoi pusa o nuanta mai deschisa. Dupa prima saptamana se va duce cel putin 20 % din culoare.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:23 AM |
|